Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6990 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה,

חשבתי שיהיה נחמד אם כל אחד יגיד את הפרטים הנ"ל.אם מנהל הפורום לא חושב שזה נחמד, מצטער מראש, אך חיפשתי לפני פתיחת הדיון ולא מצאתי שום דבר דומה

נתחיל איתי.

עברתי תיאוריה ראשונה.אני לא חושב ששמעתי על תיאוריה יותר קלה מזאת שהייתה לי - 28 תמרורים , 1 חוק תנועה , 1 מנוע

מספר השיעורים אצלי לא ממש ידוע, כי אבא שלי היה מורה הנהיגה שלי ונהגתי מהיום הראשון של 16 וחצי.

טסט ראשון :)

רדיו דיסק MP3 עם חריץ לכרטיס זיכרון SD וחריץ USB לנגן MP3 במחיר מצחיקקק

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1306213#post1306213

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תאוריה ראשונה

טסט ראשון 32-35 שיעורים עד כמה שזכור לי

Skoda Superb Elegance 1.8 TSI

Alfa Romeo 159 2.4JTDm 20V 200hp

פורסם

תאוריה ראשונה.

טסט שני.

18 שיעורים של שלושת רבעי שעה.

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

תאוריה ראשונה אופנוע, תאוריה ראשונה אוטו

טסט ראשון אופנוע - 10 שיעורים, טסט ראשון אוטו - 28 שיעורים.

פורסם
אז ככה,

חשבתי שיהיה נחמד אם כל אחד יגיד את הפרטים הנ"ל.אם מנהל הפורום לא חושב שזה נחמד, מצטער מראש, אך חיפשתי לפני פתיחת הדיון ולא מצאתי שום דבר דומה

נתחיל איתי.

עברתי תיאוריה ראשונה.אני לא חושב ששמעתי על תיאוריה יותר קלה מזאת שהייתה לי - 28 תמרורים , 1 חוק תנועה , 1 מנוע

מספר השיעורים אצלי לא ממש ידוע, כי אבא שלי היה מורה הנהיגה שלי ונהגתי מהיום הראשון של 16 וחצי.

טסט ראשון :)

אתה למדת מגיל 16.5 וקיבלת רישיון בגיל הזה או רק שאחרי שמלאו לך 17?

כי אני בקיץ בן 16.5 ואני רוצה לדעת מה אפשר לעשות, כי רישיון עצמו אפשר לקבל רק בגיל 17.

תודה

Kia Sportage, 2014 

פורסם

תאוריה 1

28 שיעורים שמתוכם 3 אצל מורה אחד (היה זבל) עברתי מורה שבשיעור ה 19 החליט לפרוש ומישהו אחר בא להחליף אותו.

טסט 1

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

תיאוריה ראשונה לפני הצבא,בסביביות 80 שעורים על משאית,ו9 טסטים על משאית(כל זה במסגרת הקד"ץ)

בטסט השני הבנתי שאני לא רוצה להיות נהג משאית בצבא,אך היה מאוחר מידי לצאת מזה,ולכן נכשלתי בכוונה ב7 הטסטים הנותרים.

לאחר השחרור: תאוריה ראשונה,17 שעורים,טסט ראשון.

פורסם

לא מבין למה אנשים מתעקשים לדעת את מידת השיעורים שעשית, זה משנה בכלל? עצם השיעורים שאתה עושה זה לחזק את הביטחון העצמי בכבישים וגם להינות קצת, הרבה אנשים שאלו אותי על השיעורים אבל זה ממש לא מדד כולשהו לעילאות, כי רוב השיעורים שלקחתי עשיתי לכיף לדדוגמא: נסיעה לירושלים עם המורה או לבאר שבע סתם לצחוקים, מורה שלי היה תימני (אהמ כמוני) אז היינו שמים ווליום גבוה ונוסעים.

בכל מקרה: תאוריה שניה, 36 שיעורים, טסט ראשון.

ואגב סתם לידע כללי שלכם, הטסטר נרדם בטסט שלי, ואיכשהו תמיד מתוך שינה הוא מנווט אותי, אלוהים יודע איך, מה גם שמרבית הטסט היה בכביש בין עירוני.

"With great power comes great responsibility"

למכירה המערכת של האוטו: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=186935

פורסם

טרקטור/טרקטורון- תיאוריה ראשונה, 2 שיעורים, טסט ראשון.

לתיאוריה הראשונה של הרכב הלכתי כמו טמבל בגישה של "אני יודע הכל" בגלל שהתיאוריה של הטרקטור/טרקטורון הייתה ברובה כמו של רכב. אז התעצלתי ללמוד טוב לפני ו...נכשלתי :oops:ב- 5 שאלות.

לתיאוריה השנייה התכוננתי ממש טוב, עברתי אותה בקלות ואני דיי בטוח שלא הייתה לי אף טעות.

האמת, אני דיי שמח שנכשלתי בתיאוריה הראשונה, כי אחרי שנכשלתי בה למדתי לתיאוריה השנייה כל כך לעומק עם דיסק של 1500 שאלות ועכשיו אני באמת יודע את חוקי התנועה ברמה מאוד טובה.

עשיתי 26 שיעורים ועברתי טסט ראשון.

ולא היה לי מלווה :-D

• תוכן חדש...