Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6991 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מי ששם לב וקשה שלא לשים לב, לפחות בירושלים. כשעישיתי את התאוריה בזמנו וגם היום וגם הרבה לפני, 90% מהניגשים לתאוריה היו ערבים ורובם נכשלו לפחות 4 פעמים, אני יכול להישבע שראיתי מישהו עם 2 דפי ממסי שבאחד 6 נכשלים ובשני עוד מספר נכשלים.

לאחר כל הכשלונות האלו אפשר להבין למה ערבים מוערבים יותר בתאונות דרכים.פשוט לא איכפת להם מחוקי התעבורה.

גם ראיתי הרבה שמזייפים ת.ז ומחליפים תמונות. מי שמסתקרן לדעת מה עלה בגורלם." גש להחליף ת.ז".

אני מציע: מי שנכשל 3 פעמים לתאוריה לא יכול לגשת למשך שנה לתאוריה נוספת עד שילמד.

א) אני לא שמאלני ולא יפה נפש, ובכל זאת אני מוצא שההכללות הנ"ל ממש לא במקום! שמור את הדעות הללו מחוץ לפורום הזה ותרגיש חופשי לפתח את תאוריית הגזע שלך במפגשים סגורים עם חבריך הטובים לריסה טרימבובלר ואביגדור ליברמן.

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פרייבט: תיאוריה שניה, טסט רביעי, 32 שיעורים.

מעל 15 טון : תיאוריה ראשונה,תקנה ראשונה,טסט ראשון,26 שעורים. תודה לצה"ל!

סמי טריילר: תיאוריה ראשונה, תקנה ראשונה, טסט שני, 24 שיעורים. שוב תודה לצהל!

פורסם

טרקטור: תאוריה ראשונה, טסט ראשון

עד-4 טון: תאוריה ראשונה, 19 שיעורים (40 דקות), טסט ראשון

עד-15 טון:תאוריה ראשונה, 6 שיעורים, טסט ראשון

!you ate today? thanks to the farmer

חימושניק פנתר הוא חימושניק מאלתר!

פורסם

02- תיאוריה ראשונה, טסט שני, 30-33 שיעורים.

אופנוע עד 50 סמ"ק (כיום עד 125 סמ"ק) תיאוריה ראשונה, טסט שני בערך 17 שיעורים (15 חובה).

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

30 שיעורים.

תאוריה ראשונה

טסט ראשון.

תודה לחסן היקר שהיה לי למורה הכי טוב שאפשר לבקש.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
א) אני לא שמאלני ולא יפה נפש, ובכל זאת אני מוצא שההכללות הנ"ל ממש לא במקום! שמור את הדעות הללו מחוץ לפורום הזה ותרגיש חופשי לפתח את תאוריית הגזע שלך במפגשים סגורים עם חבריך הטובים לריסה טרימבובלר ואביגדור ליברמן.

חס וחלילה הודעה גזענית.

מה אני אשם ש90% מהניגשעם לתאוריה הם ערבים, ורובם נכשלו מספר רב.

אם רוב הכנשלים היו איטלקים הייתי אומר שרוב הנכשלים הם איטלקים. אין קשר בין דתם המוסלמית להודעתי.

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

תאוריה ראשונה.

טסט ראשון!

בזמנו החזקתי בשיא בית ספר- הגיל הצעיר ביותר לרישיון ביד, בגיל 17 וחמישה ימים הוא כבר היה חתום אצלי בכיס..

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

• תוכן חדש...