Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברכות להשקה! יפיפיה בזעיר אנפין, מהסוג שגורם לך לצקצק בעיניים... (ניסיתי, זה אפשרי), פשוט צוקריה.

בהמשך לפירוט שלך, עד כמה נצמדת למקור? הכוונה היא לפרטים הקטנים שמאפשרים אמינות או נוחות משופרות.

בכל מקרה: יש לך ווינר ביד (מהסוג של אוסקאר, לא מאייר...).

הנאה רבה.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ממש כיף להתבונן בתמונות ובתהליך השיפוץ.

אפשר לדעת כמה רכבים מהסוג הזה במצב נסיעה, ונעים בכבישי ישראל?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

וואו, יותר משנה של עבודת פחחות! :shock::crazyeyes

ואני התבכיינתי שהכנסתי את הרכב שלי לארבעה ימים אצל הפחח :lol:

נראה מדהים! ישר כוח.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

זאב צודק, ואכן ויני היא היחידה שנוסעת כרגע. גאמין נוספת מתחבאת בחניה מקורה, ואני מקווה

שיום יבוא והיא תשופץ ותחזור לכבישים. שמעת קובי? :wink:

לירון - לצערך, ולצער תושבי ראשון לציון באשר הם, ויני גרה בעיר אחרת לגמרי (מידע חסוי :-P).

היא מבקרת לעיתים רחוקות מאוד, אז מי יודע, אולי יהיה לך מזל...

ולג'ק - בשיפוץ השתדלתי לשמור על מקוריות נראית לעין כמה שניתן. הכל שופץ ושוחזר לפי המקור,

עם כמה שיותר מכלולים מכניים (זהה לפיאט 500 כזכור) מקוריים-חדשים. מבחינת עיצוב ויני נותרה

מקורית, כשהצבע שנבחר לה היה קיים בפיאט באותה שנה (אבל כנראה לא הוצע בגאמין).

וכל זה מביא אותי לפרק השיפוץ:

רגע לפני שהתחיל, שיפצתי את המושבים אצל איגור מרון קאר. עבודה לא זולה אבל משובחת :mm_yeah:

6421127.jpg

בנוסף, הצלחתי לשים את ידי על סמל ויניאלה חדש :shock: שעלה לא מעט יורו...

6421126.jpg

ועכשיו לשיפוץ. בשלב הזה ויני עברה להתגורר במחסן של barak4X4 מהפורום - בנאדם נפלא שאני מאחל לו חיים ארוכים

ומאושרים ומקווה לראות אותו בקרוב בישראל. ויני חייבת לך סיבוב!

6421136.jpg

בזמן שהמרכב של ויני מתארח אצלו, יתר החלקים נכנסו לברלינגו (לא מלא ;-)) - ונסעו לירון וול. תיבת ההילוכים למשל...

6421129.jpg

6421130.jpg

התמונות לא מסודרות בסדר כרונולוגי מושלם. בקצרה, ירון פירק את המנוע - ניקה, שיפץ, החליף כל מה שנדרש. העבודה שלו,

כפי שבטח שמתם לב ב-500 הכחולה והמהממת, מקצועית להפליא. ויותר מכך, ירון עבד כל-כך מהר, שבקושי הספקתי לשים

לב שהוא עבד. ירון - תודה! (ותקבל עוד כמה בהשקה ;-))

6421134.jpg

6421131.jpg

זוכרים את המשולשים המזעזעים? נראה יותר טוב עכשיו, לא?

6421132.jpg

6421128.jpg

המנוע המורכב נכנס לתא מטען של מכונית לא גדולה במיוחד, ומביתו של ירון נוסע להרכבה במחסן של ברק

6421135.jpg

בהודעה הבאה: מראשית ההרכבה של ויני, ועד לשלב בו היא מתחילה לזחול בכוחות עצמה. וגם - הסרטון המובטח.

שלוש פרסומות וחזרנו ;-)

פורסם
יש גם אחת שחורה באלבום העשור.

נכון והנה התמונה שלה מאבטומוביל מס' 32 שהופץ ב 1995

מעניין אם היא עוד קיימת ואצל מי

lastscan  ויני.jpg

6421092  ויני.jpg

"ברוכים הבאים לעולם הטילונים"

אלבום צילומים - http://public.fotki.com/ufd41/

אתר הטילונים הקלאסיים I.C.M וכל השאר - http://icmisrael.com/

פייסבוק - http://www.facebook.com/groups/icmisrael/

פורסם

תגיד רועי, אתה רוצה שנקנא יותר ? לא די ? וברצינות, האוטו מדהים, כמו שתגלה בקרוב אני מבין דבר או שניים בשחזור, שיהיה לך המון הנאה, כל הכבוד. - זאב

zeev

פורסם

ממשיכים לשלב האחרון - ההרכבה.

את השלב הזה התחלנו ירון ואני (הפעם ביחד, כשהתפקיד שלי בעיקר להביא שתייה ו-או להחזיק משהו :-P) אצל ברק.

קפיץ עלים קדמי (איזה סיוט להרכיב! :shock:), היגוי ובלמים - נכנסים ראשונים

6421138.jpg

חשמל - יש. גלגלים - יש! (ברקע - משפחת וול המוכשרת)

6421137.jpg

האחות הגדולה מתנדבת לספק חשמל לבדיקת התאורה והמחוונים

6421125.jpg

מהמחסן, לשלבי הסיום של ההרכבה, ויני עוברת לרשותו של ירון כדי לחסוך נסיעות ולהקל עליו בעבודה. כאן היא מדגימה כישרון

יוצא דופן לעמידה על שלוש רגליים (וקצת עזרה...)

6421142.jpg

מערכת אנטי-גניבות מתוחכמת :-P

6421143.jpg

נומי נומי

6421141.jpg

בתום ההרכבה העיקרית (מיעטתי בתמונות של שלב זה כדי שתהיו במתח למחר :wink:), ויני חוזרת הביתה - עדיין רחוקה מלהיות "שלמה"

6421144.jpg

כל הזמן הזה ירון עורך התאמות אחרונות

6421153.jpg

ועל סיום ההרכבה העדינה אחראי טינו, עוד אדם נפלא שפגשתי בזכות ויני ושאני מאחל לו הרבה בריאות (במיוחד עכשיו...)

6421145.jpg

זהו. ראיתם מספיק :wink:. מקווה שנהניתם מהשרשור, ושתבואו מחר להשקה. עד אז כמו שהבטחתי, הנה טעימה קטנה מוויני באחת

מנסיעות ההרצה הראשונות, לפני שההרכבה הושלמה

http://www.youtube.com/watch?v=ArAF4ENmBCc דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם

היי רועי.

סיפור מרתק ומתוק.

הרבה הצלחה בהשקה מחר, ובכלל בנסיעות עם הרכב.

מאחל לך הרבה ק"מ מהנים.

בברכה

אבי נוף.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם
תגיד רועי, אתה רוצה שנקנא יותר ? לא די ? וברצינות, האוטו מדהים, כמו שתגלה בקרוב אני מבין דבר או שניים בשחזור, שיהיה לך המון הנאה, כל הכבוד. - זאב

זאביק, יש למישהו רכב לא גדול יותר ולא פחות נדיר, השמועה מספרת אפילו על קשר למטוסים....מתי כבר ההשקה שלו?-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

יש גם יש, ואפילו נבנה על בסיס מטוס קרב מדגם bf-109 של מסרשמיט אבל הדרך עוד ארוכה, כך או כך בשבועות הקרובים מתחילים לעבוד ברצינות, כמו שאומר הפתגם הסיני - אפילו מסע בן אלף מילין מתחיל בצעד אחד.בוקר טוב - זאב

zeev

פורסם
מה אפשר לאמר על אוטו קטן כזה ושיפוץ מקיף כזה?

ג-ד-ו-ל

בני, לפעמים אני חושב ששיקום רכב קטן לא יותר קל מגדול, עבודת פח למשל עם כל הפיתולים, או באופנוע חושבים זה כלום, אבל כל בורג רואים, נראה לפעמים שזו עבודה אין סופית. בוקר טוב - זאב

zeev

• תוכן חדש...