Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים- מתפלא מהסבלנות שלכם לעניין...

לפותח השרשור- אם בתום שיעורי הנהיגה- לכשתקבל רשיון יהיו לך שאלות, שאל ונענה....

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

זה לא ככה ,SHELLCASE

לא רק לשלוט בהעברת הילוכים מהיר,וזה לא בדיוק מה שאתה אומר

יש כאן שליטה שונה מהעברת הילוכים כמו שכולם עושים,זאת טכניקה שמאפשרת

לשלוט על המהירות,ולא לאבד כוח,הכמה שניות האלה מהעברה להעברה בהילוכים

אם לחבר את כל העברות יחד,אתה תראה שרוב האנשים נתקעים בין העברה של הילוך

להילוך האחר ,לפחות שניה,ושניה וחצי,זה זמן,ואצלי זה לא קורה,בגלל שילוב מהיר של הילוך

ודבל קלץ מאפשר את הפעולה הזאת נכונה והמנוע לא יורד מהמחוג של התורים,כמובן שצריך להתרגל לזה .

ברגע שיש ירידה מהמחוג,סימן שהעברה הייתה איטית .

חוץ מזה הוא עדיין לא במצב של הדברים האלה בכלל,אני בסך הכל עודדתי אותו

שיהיה לו יותר קל בשיעורי נהיגה,וגם זה לא הנושא,אני מאמין שבשיעור 5 שלו

הוא כבר ידע לשלוט בהילוכים,אלה אם המורה ממש לא איכפת לו מהתלמיד

ומעדייף לגרוף ממנו כסף לחינם ,ולא חסר מורים כאלה .

פורסם
דאבל! .

עם כל הכבוד, דאבל קלאץ' לא תורם בזמנים של העברות הילוכים, הוא נועד לרכבים כמו שלי שאין להם סינכרונים כלל...

אבל הוא ממש לא מזרז העברת הילוכים.

פורסם

מר עקרב, כמו שארץ אמר, דאבל קלאץ' ממש לא מזרז העברת הילוכים. העברת הילוכים מהירה זה 90% תרגול ו10% זריזות רגליים.

ללחוץ את הקלאץ מהר - אין בעיה, להעביר ידית מהר - אין בעיה.

עכשיו רק צריך לדעת לשחרר מהר קלאץ' - זה כבר עניין של רגש והרגל, חוץ מזה יש רכבים שבהם זה יותר פשוט ויש רכבים שבהם הקלאץ' לא מאפשר העברה מהירה מדי בלי להקפיץ את הרכב לקיביני.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
זה לא משנה. אני למדתי במקום שכל פעם אתה לומד על רכב אחר, ועשיתי 6 שיעורים, ככה שלמדתי על גולף, אקסנט, גול (לא מוכרים אותו בארץ), קורסה, פולו, וקאוואליר. (כולם בנזין, אין כמעט דיזל בדרום אמריקה).

כולם היו ידניים, וככה למדתי.

אחר כך נהגתי על מרצדס אוטומטית ודייהו רייסר אוטומטית, ורק אחרי 4 חודשים קנינו רובר ידנית. לא הייתה לי בעיה, כי גם אם אתה נוהג על אוטומט, ברגע שאתה מתחיל לנהוג בצורה סדירה, אתה מבין יותר טוב את ההילוכים. אחר כך זה בא בטבעיות.

תכל'ס הגול היא רכב חמוד מאוד.

חבל שפולקסווגן לא ניסו לייבא אותו במקום את הפוקס...

פורסם

אחד האנשים כאן כתב:

"מה גם שהעברות מהירות לא כל כך בריאות לגיר."

ובדיוק על זה יש לי שאלה- המורה נהיגה כשעוד למדתי פעם הסביר לי שהעברת הילוכים מהירה מחממת את מערכת העברת הכוח יתר על המידה. זה נכון? אם כן, למה כל נהג מיומן נוהג כך או איזה אביזר מתקן את הבעיה? (מערכת קירור- אוויר של גלגלי השיניים במערכת אני יודע....)

• תוכן חדש...