Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6979 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

איזה שמן מנוע מומלץ לאונו שלי (מנוע 1.0ל",שנת 92 קרבורטור כמובן)?

-אני צריך סוג שמן מעולה-

האם השמן יגרום למנוע להיות שקט יותר? אני הרבה זיופים מצד המנוע!

למרות שניקתי קרבורטור והוספתי קי 44 ועשיתי טיפול 10 אלף, עדיין יש ת"קרטועים האלה שגורמים לרכב לכבות לפעמים, במיוחד כאשר המאורר מתחיל לעבוד! מה לעשות?

תודה חבר"ה

חולה על VOLVO וחולם על בימר!

פורסם

שלום רב!

אם ניקית קרבורטור , למה הוספת גם תוסף דלק?!

אם ניקית קרבורטור, והרכב כבה בעת הפעלת המאורר , מדוע אתה לא חוזר למכון הקרבורטורים לטיפול בבעיה, לשביעות רצונך המלא?!

אם יש זיןפים מצד המנוע, יש לסדרם תחילה.

אם המנוע מרעיש שום שמן מעולה, אןו ממולא לא ישקיט זאת.

יש לבצע כוון שסתומים, ולהשתמש בשמן בצמיגות המתאימה לרכבך בהתאם למצב המנוע, צריכת השמן, העשן הנפלט מצינור הפליטה,ורעש הנדנדים.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

החלפת שמן לא תפתור את הבעייות שלך, גם אם תחליף לשמן מרוצים של פורמולה I. לרכב שלך מתאים שמן 10W-40 חצי סינטטי, אם המנוע במצב מצויין, או 20W-50 מינראלי, אם המנוע במצב שונה ממצויין. גם 15W-40 מינראלי הולך. יצרן השמן לא משנה, בהנחה ומדובר בחברה מוכרת בעלת שם בתחום.

לגבי הבייעה - דבר ראשון תנסה לעלות סל"ד סרק. אם על מנת שהרכב לא יתכבה בעמידה, יש להציב את הסרק גבוה (נאמר מעל 1100 סל"ד- אין מד טורים, כך שזה לא משנה) צריך לשפץ את הקרבורטור.

הבעייה יכולה להיות קשורה גם למע' הצתה.

• תוכן חדש...