Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6987 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למיטב הבנתי יש אחת גם לאיזה רופא בתל השומר.

כשהיא תהיה אספנות, אני אייבא לי סמבה קבריו...זה החלום שלי (אני בנאדם פשוט:-P)

נכון, יש (לפחות הייתה עד לפני שנתיים) בב"ח תל השומר סמבה קבריאולט חומה, שמורה יפה ומקורית. הייתה חונה ליד פסיכאטריה :shock:.

ואם כבר מדברים על סמבה, האם מישהו ראה בארץ את האחיות שלה - סיטרואן LN/LNA ? או פיז'ו 104ZS ?

ואיזה רכב מזכיר לכם הרכב הירוק ?

Cit LN.jpg

104 ZS.jpg

אני העתק מרכב אחר כלשהו..jpg

פורסם

המכונית הירוקה היא מוסקוביץ',והיא אכן מזכירה את הסימקה-טלבו 1307-1507.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

בשנת 1997 ראיתי מוסקוויץ' כזאת בארץ. לא יודע אם היא שרדה עד עכשיו, כי מדובר ברכב שהאמינות שלו די בריצפה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
המכונית הירוקה היא מוסקוביץ',והיא אכן מזכירה את הסימקה-טלבו 1307-1507.

היה דגם 1508 ולא 1507 ,בשלב מסויים הופיע גם השם קרייזלר על מכסה המנוע ואח"כ שם הדגם השתנה לטלבוט סולרה.

פורסם
היה דגם 1508 ולא 1507 ,בשלב מסויים הופיע גם השם קרייזלר על מכסה המנוע ואח"כ שם הדגם השתנה לטלבוט סולרה.

והשם טלבוט סולרה הוחלף ע"י חבריי לשם טלבוט חולרה , הזוועה הזו התפרקה על כל גרגיר חצץ .

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם
ראיתי היום את הסמבה קבריולט קקה באזור התעשיה של הרצליה. היא משנת 1983

הקקה שהייתה לי היא 82', אז כנראה שיש 3 סמבה קבריו בארץ..(קקה+קקה+לבנה).

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

• תוכן חדש...