Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נעלי VANS-מה שלא ידעתם...או שלא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6976 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מוכר וישן

גם התאוריה שהשם נבחר כי כשכותבים במקלדת VANS כאשר אתה על עברית יוצא השמד.

הכל טמטום אחד גדול לדעתי, ויש להם אחלה נעליים.

פורסם

נשמע כמו התאוריות שהמציאו על כל מיני ארועים - כמו ה - 11/9 לדוגמא .

למרות שנראה שיש איזשהו ביסוס , אני בספק אם זה נכון באמת .

נשמע יותר כמו מכתבי השרשרת בסגנון - " אם לא תעביר את המכתב הזה ל - 20 איש , תיפול עליך פרה מהשמיים " .

פורסם

יש לי בערך חמישה זוגות וונס וזה רק מחזק את הזיקה שלי למותג.

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

פורסם

זה סימפטום של מחסור בפיגועים, כשמתחיל לשעמם, זה מה שאנשים עושים.

(אתם כמובן, לא יצרן הנעליים)

השלב הבא ברור לכולם כמובן.

פורסם

אתה יכול להסתכל על זה מנק' מבט אחרת - אתה למעשה " משאיר חותם " של מגן הדוד על החול כשאתה הולך .

נשמע לי מוזר כל העניין , אכן יש שם מגן דוד , אבל אני בספק אם זו הייתה כוונת המשורר מלכתחילה .

פורסם

"וואנס" הם הנעליים הכי נוחות שנעלתי בחיי, בלי שום קשר.

השמועות שהם נאצים וכדומה מסתובבים כבר כמה שנים, כרגע הם קיבלו חשיפה יותר גדולה בגלל האימיילים שפיתחו, אישית ני לא מאמין בזה מה גם שזה ידוע שוואנס מיוצרת בקליפורניה בכלל משמע חברה אמריקאית.

ולגבי הקלדת VANS בעיברית שזה יוצא "השמד" זה סתם צירוף מקרים, זכור לי חברה שקראו לה "דקס" שבהיפוך יוצא sex.

דבר אחרון לגבי המגן דויד, אין לי מה לומר לגבי זה או איך להוכיח, אבל אני מקווה שבקרוב תגיע לידיי התשובה.

"With great power comes great responsibility"

למכירה המערכת של האוטו: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=186935

פורסם

זכור לי גם שמועות על טומי הילפיגר מארהב שהוא היה מסייע לנאצים או משהו כזה(בטח מדובר על האבא)

אבל איך אפשר לדעת בוודאות דברים כאלה בכלל?

פורסם

בא אני אקצר לך תהליכים.

אנחנו יהודים - כולם שונאים אותנו.

עכשיו אתה יכול להמשיך לחיות כרגיל , לך תקנה ואנס , לך תקנה טומי הילפיגר , אל תעשה את החישובים האלה זה מגוחך...

GOT סחוג?

• תוכן חדש...