Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6965 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל הכבוד ליוזמים וכמובן לאנשי הביצוע.

מצורפות מספר תמונות שצולמו בזמן הנסיעה מחיפה.

לחיי השמחות שבדרך

נתי

IMG_3073.jpg

IMG_3072.jpg

IMG_3070.jpg

IMG_3064.jpg

IMG_3055.jpg

=================================

גם אני מגיע קבוע למפגש שישי הצפוני של מועדון ה-5, Outlet חוצות המפרץ קפה Greg :lol:

Classic car parts hunter

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כל הכבוד ,עוד שבת מלאה מוטוריקה נפלאה.

מאוד נהנתי רכבים מופלאים אנשים מקסימים..

דרך אגב מעניין אותי לדעת מי הניח בווישר השמאלי

של פנחס ענף עץ זית רוצה לומר תודה אישית מאוד

התרגשתי לקבל את ענף השלום.

לאלבום התמונות..

20070616drorbanana0059lq7.jpg

20070616drorbanana0056my9.jpg

20070616drorbanana0049ty2.jpg

2007_0616DrorBANANA0019.JPG

2007_0616DrorBANANA0031.JPG

2007_0616DrorBANANA0018.JPG

2007_0616DrorBANANA0008.JPG

דרור בננה.

אוף נישברה לי ביצה ,נו טוב אני הולך לשטוף ידיים.

DrorBANANA site

פורסם

תודה ענקית מגיעה לכל היוזמים והפועלים למען ,לועד המועדון וחבריו.

לאורי סהר , יישר כח על מפעל חיים אדיר ויחודי .

אין ספק שאירועים כגון זה מוציאים לאור מכוניות וחברים לרוב .

הודי.

פורסם

החסרתי את האירוע בגלל חובה משפחתית,עפ"י התמונות והתגובות באתר- נראה אירוע מרשים, יחודי, יפה ועם הרבה מכוניות

ברכות לאורי סהר למועדון החמש ולנציגיו שארגנו את האירוע.

מאחל : מצא

מצא משה

פורסם

אחלה אירוע- רק חבל, שפספסתי את המשאית- בדיוק יצאה כשהגעתי... לא חושב, שהוא הבין, למה מזדה לנטיס שבאה ממול, צפרה לו בהתלהבות!:-D אהבתי את הטנק פורד הקטן, שנימצא מאחורה- מקווה, שגם נועד לשיפוץ!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

גם חצי-מוריס נראה מאד עצוב, וחבל, שלא יסע יותר לעולם- די ברור, שהוא "תורם איברים". דווקא אוטו הזה אולי עוד ישופץ- אם כי, בספק, בהתחשב במצב החלודה שלו!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
אחלה אירוע- רק חבל, שפספסתי את המשאית- בדיוק יצאה כשהגעתי... לא חושב, שהוא הבין, למה מזדה לנטיס שבאה ממול, צפרה לו בהתלהבות!:-D אהבתי את הטנק פורד הקטן, שנימצא מאחורה- מקווה, שגם נועד לשיפוץ!

מזמן תכננתי לבקר את המוזיאון והשבת יצאה לי הזדמנות נפלאה לא רק לראות מה יש בתוכו וגם לראות את מכוניות מחוץ למוזיאון.

• תוכן חדש...