Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עומד לפני רכישה של קומפוננט 6.5 של מורל מילניום, לפי מה שהבנתי אלה רמקולים איכותיים וטובים.

רציתי לדעת אם משתלם לי לקנות אותם ב 810 ש"ח?

תודה.

פורסם

המילניום זה הדגם הכי נמוך של מורל, הם אולי לא האיכותיים ביותר אבל לדעתי הם שווים את המחיר שלהם. בכל אופן אם תוכל להגביר אותם חיצונית הם ישמעו לגמרי שונה מאשר אם הם יחוברו לרדיו דיסק.

לגבי המחיר זה נשמע הגיוני, אבל אתה יכול להרים טלפון לכמה חנויות לבדוק.

פורסם

OK תודה.. פשוט אני מבאר שבע ואני לא שמעתי על חנויות מקצועיות עם מחירים נורמלים.. אז החלטתי להזמין מהאינטרנט.

אם אני רוצה לעלות נגיד ברמה מעל מילניום כמה כסף אני צריך להוסיף?

ולגבי המגבר בינתיים אני אשתמש בפרוסאונד 800 וואט של חבר עד חודש הבא שאני אקנה משהו יותר איכותי..

תודה.

פורסם

תלך לגלרון אלקטרוניקה בעיר העתיקה, יש לו שם מורל. תשאל אולי הבדלי המחירים, במידה ויהיו, הם לא כאלו משמעותיים. קח בחשבון שבמידה ואתה קונה מחנות ולא מהרשת, אז בדר"כ זה כולל התקנה.

פורסם

לא יודע כמה זה נכון לגבי המילניום אבל חבר שלי נסע למפעל של מורל בנס ציונה וקנה את ההיבריד (הסדרה הכי גבוה של מורל)

בסביובות ה1600-1800 שקל (לא זוכר בדיוק)

אבל אני כן זוכר שזה הרבה פחות ממה שהם עולים בחנויות הייתי מציע לך להרים טלפון למפעל.

כל חור שחור בלילה.... גם אגזוז.

פורסם

הם גם עושים משלוחים :lol:

[EDIT]

אההה ובקשר לאיכות שלהם- איכות זה טעם וריח...

בגלל שהם מיוצרים בארץ - אין עליהם מכס של 71 אחוז, ואז בעצם 800 שקל (המחיר שנתנו לך) זה מחיר לא רע בכלל יחסית לאיכות שלהם (שהיא טובה... עם אחריות לשנה וכו'...)

אם קומפוננט קיקר/ג'יי אל אודיו/רוקפורד/קאדנס/כל חברה שמיובאת לארץ עולה 1600 שקל - תוריד 71 אחוז מהמחיר שלו (בערך) ותקבל את הערך הכספי אמיתי שלו.

פורסם

שזה גם יחסית מחיר טוב ... ואישית שיש לי אותו מותקן ברכב אני מאוד מרוצה ואוהב מאוד את הסאונד שלהם ביחס לשאר הקומפוננטים בגודל ובמחיר

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

ביררתי בגלרון ושם זה יצא יותר יקר ב 100 שקל אז הזמנתי מהום-קאר בסוף..

צריך להגיע אליי עם שליח.. אני אעדכן אתכם אחרי ההתקנה.

תודה.

• תוכן חדש...