Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי 2 בעיות:

1. חתולים שמתקרבים יתר על המידה לבריכת הדגים שלי

2. הכלבה שמתחננת לכאפה כואבת...ע"י חפירה בפינה מסויימת של הדשא למען הסתתרות מימי החמסין (לא שחסר לה מקום בשטח שבו היא משוחררת כל היום).

לי אין את הבעיה של חירבונים על הדשא ע"י כלבים אבל אני בטוח שלחלק גדול מכם יש...

חשבתי היום על רעיון גאוני (שלצערי בחיפוש באינטרנט נמצא למכירה כמוצר אבל אין בארץ) - חיבור הממטרות לחיישן תנועה כמו של התאורה.

בהתחלה קיוויתי שאפשר יהיה לחבר חיישן שכזה למחשב ההשקיה אבל מצאתי שמחשב ההשקייה של גלקון - מהסוג שיש לי - מתאים אך ורק לגשש מונע השקייה ולא מפעיל השקייה.

לכן, אני מנסה לתכנן חיבור של חיישן מופעל סוללה שיחובר לברז השקייה שמופעל גם הוא על סוללה ובקצהו יורכב מתז מתאים.

אני מקווה לקבל מכם רעיונות בנושא.

אלעד.

בריאות לכולם!

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אולי כדאי לנסות לחשוב על חיבור של סולונואיד חשמלי (אפילו 12V, אבל משהו חזק !) לברז מכאני (שיחובר במקביל למעגל ההשקיה הנוכחי) עם פיקוד של גלאי תזוזה או "נפח" שיפעיל פיקוד לממסר של סולונואיד.

אם מדובר על מערכת 220V, אולי אפשר להעזר במערכת של נורת הלוגן עם גלאי תזוזה (עם אפשרויות כיוון של DELAY לזמן ההפעלה והרגישות) - כזאת שמוכרים ברשתות "עשה זאת בעצמך" - ובמקום לחבר לו נורת הלוגן אז פשוט לחבר לו את הפיקוד לברז החשמלי או המחשב השקיה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

איציק, רעיון נחמד אבל אני רואה בעיה, אם הממטרות יעבדו, הן עלולות להפעיל בCYCLE שלא יגמר את החיישן שבתורו ישאיר את הברז החשמלי פתוח.... ואז יהיה שדה אורז.

פורסם

שלום לחבר,

לא חבל על המים ואמצעים אלימים אחרים...

מצורף תיכנון (עובד יופי למטרה אחרת) של גלאי תנועה שמפעיל אזעקה קטנה, בכול מקרה תוכל להפעיל גם תאורה בעזרת הוספת ממסר מתאים.

Ultrasonic Motion Detector.pdf

איזה כייף לי :)

פורסם

לגבי הכלבים זאת תיהיה בעיה, הם (הכלבים) בעיקר בקיץ חופרים בור בחול, על מנת לצנן את גופם, לכן בכל מקום שתקשור/תשחרר את הכלב, יהיה לו חם וכו' הוא יחפור.

לגבי החתולים - אממ.. אולי לשחרר את הכלב? :arrow::roll:

"With great power comes great responsibility"

למכירה המערכת של האוטו: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=186935

פורסם

דיברתי עכשיו עם חברת גלקון יצרנית מחשב ההשקיה שלי, הבחור שדיבר איתי אומר שאין בעיה לחבר גלאי תנועה במגע יבש - הברז אמור להיות מתוכנת במצב פתוח באופן קבוע, וכשהגלאי מתריע אז הוא סוגר מעגל ומאפשר את ההשקייה.

הפעלת תאורה ואזעקה לא יעזרו כי העניין נעשה לרוב במשך היום וזה לא ירחיק את החיה ממקום מסויים אלא סתם יפחיד אותה.

מרק, למה אתה חושב שהפעלת מים זה אמצעי אלים, לי זה נראה דווקא מרגיע שלא נדבר על אפקט הקירור...

בריאות לכולם!

פורסם

אלעד: :idea:

איציק, רעיון נחמד אבל אני רואה בעיה, אם הממטרות יעבדו, הן עלולות להפעיל בCYCLE שלא יגמר את החיישן שבתורו ישאיר את הברז החשמלי פתוח.... ואז יהיה שדה אורז.
פורסם

אם מישהו היה נכנס לשרשור ולא היה יודע מה הנושא,הוא היה בטוח שזה איזה פרוייקט סודי של נאסא.

שים בקבוקים מלאים במים על הדשא , לרוב זה מונע מכלבים לעשות את צריכיהם במקום.

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

מה? בחיים לא שמעתי על דבר כזה. כלבים הם לא חרקים מעופפים, ששקיות מים מבלבלות אותם ומרחיקות אותם מהמקום...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

חשבת שזה פרוייקט סודי של נאסא? אולי אתה רואה יותר מדי טלויזיה..?

אולי הוא מתכוון לכך שהבקבוקים יהוו עיסוק לכלבים, אבל אני לא רואה איך זה ימנע מהם לחרבן? (אולי לא בדיוק במקום שבו נמצא הבקבוק...)

חוץ מזה הבעיה שלי היא שהכלבה חופרת ולא מחרבנת.

בריאות לכולם!

פורסם

לגבי הבקבוקים על הדשא - באופן מדהים זה ממש יעיל.

אני גר במושב שהחצרות פתוחות לכל מי שחפץ וכלבים וחתולים שמסתובבים בחצר זה עניין שבשגרה.

אם שמים מספר בקבוקים על הדשא כמות ה"מוקשים" יורדת בצורה דרסטית.

חוצמזה, החתולים כאן חופרים באדמה, עושים צרכיהם, ואז מכסים. מנומסים משהו.

לגבי החפירות של הכלבה - שים לה איזה משטח רטוב בצל, זה יעשה את העבודה.

אם היא נוהגת לחפור באותו מקום תמיד, שים חפץ גדול או תגדר בחפצים את המקום.

פורסם
לגבי " .

חוצמזה, החתולים כאן חופרים באדמה, עושים צרכיהם, ואז מכסים. מנומסים משהו.

.

כנראה שאלו אותם חתולים כי הם עושים בדיוק אותו דבר אצלנו בחצר ובארגז החול שלהם בבית.:roll:

חתולים תמיד, מכסים את הצרכים שלהם.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...