Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6995 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום הבוקר התחלתי לנסוע ופתאום נדלקה לי נורית השמן באוטו,מייד עצרתי,בדקתי שמן,מפלס השמן היה תקין,בדקתי מגעים הכלהיה מחובר היטב,כיביתי את המנוע,לאחר כמה דקות הפעלתימ חדש,נסעתי 2-3 ק"מ בערך שבהם הנורית לא דלקה,ואז כאשר החניתי את האוטו ליד הבית הנורית נדלקה שוב,אני מבקש לדעת מה הבעיה?הלכה המשאבת שמן או שזה משה ואחר?

פורסם

כאשר אתה נותן גז אז זה בסדר?

סע למוסך יכול להיות משאבת שמן ואם כן המנוע ילך מהר...(אלא אם כן תתקן זאת במוסך).

בדרך כלל זה בגלל היתחממות או בעיה ביונית .

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

עליך לגשת למוסך על מנת לבדוק האם הבעייה נובעת מכשל ביוניט או מבעייה במשאבת השמן.

בדיקה פשוטה ויעילה היא חיבור מד שמן מכני במקום היוניט,ואז תיתקבל תמונה מדוייקת לגבי לחץ השמן.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

יתכנו מספר סיבות החל ביוניט לחץ שמן לא תקין וכלה בבעיה בלחץ השמן (פילטר סתום, משאבה לא תקינה וכו').

במקרה כזה גוררים את הרכב למוסך שם בודקים את לחץ השמן בעזרת שעון לחץ שמן. בהתאם לתוצאות ממשיכים הלאה.

פורסם

ידידי היקר,

המנוע לא הלך מכיוון שאתה עדיין נוסע על הרכב, אבל במידה ותמשיך לנסוע על הרכב כאשר לדוגמא לחץ השמן נמוך אז באמת תוכל לכתוב "הלך מנוע בדייהו מה עושים".

איזה כייף לי :)

פורסם

אני לא נוסע על הרכב כל זה היה בבוקר כנדלקה המנורה מרגע ההדלקו שלה ועד החניה לבית שלי עשיתימקסימום 3 ק"מ

ויותר לא נסעתי בה

• תוכן חדש...