Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7001 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הדלתות האחוריות הן אביזר מיותר לחלוטין פתחתי פעם אחת כדי לראות שאין בעיה במנעול :)

ופעם שניה לשים את האפוד זוהר בכיס האחורי של הכיסא.

3 דלתות הרבה יותר יפה , ונוח לנהיגה: זווית הראיה לנהג הרבה יותר רחבה והחלון הרבה יותר גדול. גם יש יותר מקום לאחסן דברים בכיס של הדלת

אבל לא נורא, הגיע הזמן להיראות קצת כמו רכב רגיל , ולהיות אנונימי.

התחיל להימאס לי מהאנשים ברמזורים ומהמכוניות שרודפות אחרי כדי לדעת אם אני מוכר.

כאן רק המבינים ישימו לב שמדובר על GTI

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אכן :wink:

הקורסה היתה של שכן, היא לא GSI אלא JOY סתם בשביל הפרוטוקול

סוף סוף אני יודע של מי האסטרה.

איזה נוסטלגיה, שנים אני נוסע שם, ממש מגיל 17, וכל פעם האסטרה עומדת שם, בבניין הפינתי, אדומה כזאת :-)

פעם ג'אנט חדש, פעם הנמכה, פעם החלקה מאחורה..... ממש תענוג..

בהחלט היה ROAD MARK בישבילי.

וליד הכביש תמיד הקורסה 2 דלתות, גם אדומה, עם אגזוז בולט, כמו אחות גדולה ואח קטן בחוץ.

אני עדיין מסתכל לפעמים, אולי "הבחור" קנה משהו חדש :lol::wink:

פורסם

הבעיה הכי גדולה בשבילי בשלוש דלתות זה האורך שלהן, שלא מאפשר פתיחה נוחה במקומות צרים. המכוניות הולכות וגדלות, והדלתות גם (בשביל לשמור על פרופורציות ומראה ספורטיבי). בGTI וגם ב307 שהייתה לי לפני כמה שנים מדובר בדלתות עצומות. הן גם מאוד כבדות, אבל זה מילא.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

פולו,גולף.

התמונות המצולמות הן טריות לאחר רכישת הרכב.

צריך להחליף שם את כל הלוחית כי היא מעוכה וגמורה וכמובן להביא מסגרות כמו שצריך.

היו לי מסגרות כסופות בגולף הקודמת , אבל העברתי עם האוטו. צריך להביא סט חדש.

רועי, אני מסכים איתך בקשר לגודל של הדלתות.

מה שאני יכול לומר לך זה שלעולם אני לא חונה במקומות צרים בהם אי אפשר לפתוח את הדלת במלואה.

המשמעות של חניה במקומות כאלה זה קבלת שקעים מדלתות של רכבים אחרים שנפתחות עליך.

שאל את הקונה של הרכב הקודם שלי שקיבל אותו עם דפיקה (לא שקע אלא ממש דפיקה) בצד....

וזה כי פעם אחת חניתי במקום צפוף לזמן קצר.פעם אחת בלבד....

אגב, למה לא לקחת GTI5 עם 5 דלתות?

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני עדיין מסתכל לפעמים, אולי "הבחור" קנה משהו חדש :lol::wink:

רק כדי לחסוך לך מבטים מיותרים, אני כבר לא גר שם, וגם השכן עם הקורסה עבר.

הקורסה הושבתה, ה GSI עברה מאז 3-4 בעלים ונהוגה כיום ע'י פלוני בכפר עם תושבים ממוצא ערבי

השארתי פה ====>-^ תמונות שיהיה לך למזכרת :wink:

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
הבעיה הכי גדולה בשבילי בשלוש דלתות זה האורך שלהן, שלא מאפשר פתיחה נוחה במקומות צרים. המכוניות הולכות וגדלות, והדלתות גם (בשביל לשמור על פרופורציות ומראה ספורטיבי). בGTI וגם ב307 שהייתה לי לפני כמה שנים מדובר בדלתות עצומות. הן גם מאוד כבדות, אבל זה מילא.

הבעיה כמעט הכי גדולה בשבילי בשלוש דלתות זה באמת הבעיה בחניות צפופות (אני פשוט מחכה לחניות אחרות או שאני פותח את הדלת בעדינות ומנסה להיות נורא גמיש) זה משהו שמעט מפריע.

הבעיה הכי גדולה בשבילי בשלוש דלתות, זה שזה בעצם לא חמש דלתות. כשבן אדם שיושב מאחורה צריך לרדת בזריזות מהאוטו זה הופך לסרט של לעצור, במקום בטוח לשניות ארוכות, ולהתחיל לשחק את משחק הכסאות. באמת, חבל שהם לא יכולים לצאת מהסנרוף :-P

אבל אני אוהב את המראה, אני חולה על ההרגשה, הדלת של הפולקסווגן פולו 16V נפתחת כמו כנף של בוינג 747 לכמעט 90 מעלות (ככה אני בעצם צוחק על כל המזדות והיונדאי של חברים שלי על איך שהם יוצאים מהאוטו ואני בכלל יוצא כמו מלך).

אפשר אשכרה לפתוח את הדלת עד הסוף לעמוד מבחוץ או לשבת בפנים ולראות איך הדלת כאילו ולא קיימת אפשר לעלות ולרדת מהאוטו אשכרה בלי דלת שתפריע באותו הרגע, הפולו לא משאירה לך כמעט מקום לדמיון איך האוטו ייראה בלי דלתות בלבד.

אם לא עכשיו אז מתי? כשתהיה לי בעזרת השם משפחה וילדים? אז לקנות רכב "צעיר" שמתאים ל2 נוסעים בדר"כ?

כשהזמן יגיע אני אקנה לי משפחתית אוטומטית כמו כולם, כי אני יודע שהצורך יעלה מתישהו על הרגש. אבל אם אני אוכל אני אקנה גם משהו לנשמה. בינתיים אני משתדל להנות ממה שיש.

3 דלתות זה כיף, אבל מתישהו יגיעו המאזניים של רגש מול צורך ואז כל בעל 3 דלתות יעמוד מול עצמו ורכבו ויראה מה יוכל לעשות. אני מקווה שלכל אחד מאיתנו יהיה רכב אחד לנסיעה מנהלתית ורכב שני לבילויים וסופ"שים.

בברכה וברעיון לפתוח מועדון של רכבים עד 3 דלתות.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
כשהזמן יגיע אני אקנה לי משפחתית אוטומטית כמו כולם, כי אני יודע שהצורך יעלה מתישהו על הרגש. אבל אם אני אוכל אני אקנה גם משהו לנשמה. בינתיים אני משתדל להנות ממה שיש.

סובארו DL . מזכיר לך משהו ?

;)

פורסם

אני שמח שזוכרים לי את הסובארו למרות הנוכחות הדלה שלי בזמן האחרון פה ולמרות כל המשתמשים הרבים שיש שכאן בפורום :) . טוב שיש מי שזוכר אותך לא רק לפי ההודעה האחרונה שלך, קבל ח"ח.

בקשר לסובארו, עדיין הייתי קונה אותה בזמנו. רכב מאוד זול לאחזקה ולא הכי קל לנהיגה שלימד אותי לנהוג בתנאים פחות פופולריים וחדשניים (רכב ידני, גדול, בלי עזרת הגה כוח) מצד אחד היה לי רכב שלקח אותי ושירת אותי נאמנה ומצד שני זה לא היה כ"כ קשה להחזיק אותו בתור תלמיד בכיתה יא'\יב' שלא עבד באותו הרגע. אם הייתי קונה רכב שהיה סוחט אותי כספית, היום לא הייתה לי אולי הפולו.

בכל מקרה זה גם מוציא אותי בעל נסיון, היה לי רכב משפחתי ויש לי היום רכב שנקרא רכב ספורט, הוא דגם מאובזר ומשופר של רכב רגיל הרי, וכמו שאומרים אין חכם כבעל נסיון :)

I should win a fucking AWARD for being me

• תוכן חדש...