Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6995 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אני סטודנט בן 24 מעוניין לקנות רכב עד 15000 (כאשר הכוונה היא כולל ביטוחים וכל המחלות האחרות).

זה אוטו ראשון בשבילי (אין למשפחה אוטו) כך שגם אין לי ניסיון נהיגה בגלל זה אני צריך אוטו אמין שיסיע אותי מהבית בקריות לאוניברסיטה בחיפה ויהיה חסכונית בדלק.

מצאתי סוזוקי סוויפט שנת 93 בסוכנות. מתחייבים שם בבדיקה ורוצים מחיר של 12000 (לוי יצחק רשום 14000).

למרות הסטיגמה הרעה שיש לסוחרי רכב דווקא שמעתי שהם אמינים (טרייד30 בצ'ק פוסט חיפה).

חבר'ה עזרו לי צירפתי תמונות של המנוע. אני יודע שאי אפשר לתת חוו"ד לפי זה אבל מי שרואה משהו "פישי" שיגיד.

http://www.box.net/shared/sdviizv9gx

אני לוקח את תמיר מה"מומחה" לבדיקה. גם עליהם שמעתי רק דברים טובים וכבר בדקתי איתם רכב אחד (פורד אסקורט) הוא נראה מקצועי וייעץ לי לא לקנות ואפילו לא התלהב לעשות את הבדיקה לפורד ואמר לי לחפש אוטו אחר (לצערי לא הקשבתי לו).

לגבי הסוויפט הוא ממליץ בחום.

מה דעתכם?

תודה.

פורסם

רכב בן 15, לגילו נראה בסדר לא מושקע מדי אבל גם לא מוזנח מדי.

עקרונית זה רכב מאוד אמין. אני מכיר הרבה אנשים שיש להם סוויפט משנים

אלו וכולם מרוצים.

עצה שלי - אל תיקח את הרכב במקרים הבאים:

1. רכב עבר הרבה מעל 200K ק"מ או הרבה מתחת ל 150K.

2. רכב עבר תאונת שלדה.

3. יד מעל 3.

בהצלחה,

פבל

פורסם

אני לוקח את תמיר מה"מומחה" לבדיקה. גם עליהם שמעתי רק דברים טובים וכבר בדקתי איתם רכב אחד (פורד אסקורט) הוא נראה מקצועי וייעץ לי לא לקנות ואפילו לא התלהב לעשות את הבדיקה לפורד ואמר לי לחפש אוטו אחר (לצערי לא הקשבתי לו).

לגבי הסוויפט הוא ממליץ בחום.

מה דעתכם?

תרגיע :evil:

פורסם

עצה שלי - אל תיקח את הרכב במקרים הבאים:

3. יד מעל 3.

רכב משומש קונים על סמך מצבו, לא על סמך ה"יד" הרשומה ברשיון.

מה הקשר ליד השלישית ? אולי כל הבעלים הקודמים עשו לרכב יישור קו מושקע בקניה ?

למה לכתוב שטויות לא מבוססות ?

אתה מתבקש לשמור על רמת הפורום, ולא לכתוב מנטרות ריקות מתוכן.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

יש לנו סויפט 93 ואנו מרוצים ממנו. הרבה שנים לא היתה לו שום תקלה, אבל בשנים האחרונות התחילו מכלולים להגיע לסוף הדרך ותוקנו\הוחלפו. למשל אלטרנטור, משאבת בלם מרכזית, צינורות מיים גמישים, משאבת מיים, משאבת דלק.

חשוב מאוד לקנות רכב שתוקן וטופל כראוי, וקשה למצוא אחד כזה.

והסוזוקי עדיין נחשב רכב אמין מאוד ובצדק. ישנם רכבים אירופאים שבהם רשימת התיקונים ארוכה וכבדה יותר.

כידוע סוברו ליאונה מאותם שנים אמינה מאוד ומחירי החלפים שלה זולים. לפי דרישותיך, הסוברו עדיפה.

בהצלחה

יהודה

פורסם

למה לקחת סיכון?? אתה יכול להגיד אותו דבר על רכב יד 10.

אני לא מבין גדול במכניקת רכב אבל ברכש רכבים אני מבין טוב.

להרבה אנשים כמוני שלא יודעים לפרק רכב לחלקיקים קטנים לבדיקת מצבו

יד - זו אינדיקציה חזקה על איכות.

פורסם

לחשוב שאתה, או כל מישהו אחר, יכול לזהות במדויק מצבו של רכב בלי לדעת את ההיסטוריה שלו, זה סוג של יהירות ואולי גם קצת בורות (באמת בלי עניין לפגוע, אני בטוח שאתה מאמין במה שאתה כותב, רק שאתה טועה, לעניות דעתי) .

ונראה אותך מוצא רכב שהוא לא יד ראשונה עם כל הקבלות על כל הטיפולים. זה מן הסתם קיים, אבל נדיר ביותר.

אז לא יד שלישית, אלא אך ורק יד ראשונה, עם הסטורית טיפולים שלמה. כן, גם לרכב בן 15 .

לדעת היסטוריה של רכב, זה לראות קבלות/הוכחות על כל הטיפולים שהוא עבר. זה גם מאפשר לך ללמוד על רמת התחזוקה של הרכב, גם מראה לך אם הרכב עבר תיקונים משמעותיים כלשהם (שזה לרעת הרכב, כי ברמה הממוצעת של מוסכי ישראל, חפירה כזו ברכב מעבר להחלפת מסננים וכו' תתבטא בפגיעה קשה באמינות), גם אתה יכול לזהות לפי רצף הטיפולים ותאריכיהם שלא שיחקו עם הקילומטראז' של הרכב, או שהרכב בכלל הגיע מדיר אל טיזי מצפון לרמאללה, והורכב מעשר מכוניות גנובות.

• תוכן חדש...