Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

היום דפקו לדודה שלי את הרכב,מישהו נכנס בה ברמזור,

הבחור שדפק,ירד מהרכב קילל וברח,דודה שלי לקחה את מספר הרכב והלכה למשטרה-במשטרה אמרו:"אי אפשר לעשות כלום".:evil:

השאלה שלי,יש לי את מספר הרכב,מה אני יכול לעשות?

תודה,

עידן.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

במשטרה אמרו שאי אפשר לעשות כלום?

מה שדודה שלך היתה צריכה לעשות זה לא לצאת מהרכב ולהצהיר על פגיעה פיזית. אין יותר גרוע מתאונת פגע-וברח.

פורסם

שציגש בזה הרגע לחדר-מיון בבית חולים ותתחיל הליך משפטי ותביעות כנגדו

אז המשטרה תהיה חייבת לשתף פעולה

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

לפני שהיא ניגשת למשטרה להגיש תלונה, לגשת לבית חולים.

לבקש להבדק, ובסיום לגשת עם הטפסים למשטרה ולהגיש תלונה.

ברגע שיש תאונה עם נפגעים המשטרה מתיחסת לעינין מעט יותר ברצינות, מאשר פגיעות פח ופגיעה ברכוש.

ברגע שתגיש תלונה, והתיק יסגר מחוסר עינין לציבור בכל מקרה הפרטים ימסרו לך לצורך הגשת תביעה אזרחית.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

יופי, מפגיעת פח לעשות תאונה עם נפגעים, עדות שקר במשטרה, סתם ללכת לבית חולים.

הולכים ללשכת התנועה האזורית ממלאים טופס עם כל פרטי התאונה ואחרי 30-45 יום מקבלים מכתב שהתיק נסגר מחוסר עניין לציבור ולהלן פרטי הרכב הפוגע (שם הבעלים). עם הפרטים האלה הולכים לביטוח אם יש מקיף או לבית המשפט לתביעות קטנות. זה הכל. או שמאתרים את בעל הרכב (יש כאן שרשור בנושא) והולכים "לדבר" איתו.

הכי חשוב - מקווה שבאמת אין נפגעים ואם יש כאבים אפילו קצת אז לא להסס וללכת למיון.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם
ממש יפה אמרת.

עדות שקר זה לא טוב, אבל ללכת ו"לדבר" עם הנהג זה מומלץ. :roll:

זה היה יותר בתור בדיחה.

בסופו של דבר אוטו זה רק פח (יקר, אבל פח) ממילא המכה האמיתית זו ירידת הערך והכתם שיש על האוטו (רוב הקונים בעתיד: "תדע שהאוטו עבר פגיעה קלה מאחור אבל..." "הלו, הלו, הלו, יש מישהו על הקו...")

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

פורסם

student- תאמין לי שבמקרה הזה אין ברירה,הבחור ירד קילל,ואמר:"תעשי מה שאת רוצה",ונסע, אז מה לשתוק?,מה עם הנזק?:? ,

GOLF-אין עם מי לדבר.

עדכון-דודתי נסעה כרגע לבית החולים,מחר אנחנו לוקחים את הרכב למוסך,לראות שלא נפגע משהו רציני.

עידן.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

פורסם
student- תאמין לי שבמקרה הזה אין ברירה,הבחור ירד קילל,ואמר:"תעשי מה שאת רוצה",ונסע, אז מה לשתוק?,מה עם הנזק?:? ,

עדכון-דודתי נסעה כרגע לבית החולים,מחר אנחנו לוקחים את הרכב למוסך,לראות שלא נפגע משהו רציני.

עידן.

לא אמרתי לא לעשות כלום, להיפך, ללכת למשטרת התנועה ואז תקבלו את הפרטים.

לדעתי, זה שהדודה נפגעה עדיין לא יעשה את העניין יותר חמור מבחינת המשטרה כי לא היה שוטר במקום. ההוא יגיד שהיא אמרה לו שהיא בסדר ויספר סיפור על הסבתא והדודה והכלב שבדיוק מתו והוא מיהר ובלה ובלה. הייתי שם.

איחולי החלמה לדודה. מקווה שלא תסבול כאבים לאורך זמן ושזה יגמר בחופשת מחלה קטנה מהמיון ומרשם לכדורים נגד כאבים.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

פורסם

student ידידי-הרכב זה חתיכת פח שאפשר לתקן,אך לא חושב שדודתי צריכה לשאת בנזק,

אם במדינה שלנו צריך "להתחזות"(עכשיו שאני חושב על זה,יותר טוב שהלכה לביה"ח לראות שהוכל בסדר) בכדי שעניינים יזוזו-אז אין ברירה.

יש לנו את הפרטים של הבחור הפוגע.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

פורסם

ברגע שיש את פרטי הנהג, עשה טלפון לחברת הביטוח כמו שרשמו פה.

סיפור יותר יפה-אחי לא מזמן עמד ברמזור אדום ורכב נכנס בו מאחורה.לרכב מעוצמת המכה נשברו הפנסים הקדמיים שעשויים מזכוכית, ולאחי עף הפאנל מהמקום.

מבחוץ לא רואים מכה רצינית באוטו של אחי,אך אחי סבל מכאבים ולא יכל לצאת מהאוטו.הגיע אמבולנס ופינה אותו.

שאחי התקשר לפוגע,זה אמר שהוא לא מוכן להתקשר לביטוח ולהצהיר שהוא פגע בו, כי לטענתו,אין על האוטו של אחי סימן של מכה.

אנשים הגונים יש לנו במדינה:roll: !

פורסם

" פגע וברח ", כפי שהיא מוכרת, אינה עבירה המותנית בנזק גוף. לפי התאור, יסודות העבירה מתמלאים. תלונה במשטרה היא בהחלט הפתרון.

פורסם

אם אנשים שמתנהגים כמו חיות צריך להתנהג בהתאם. אי לכך לגשת מיד לבית חולים ולהצהיר על כאבים גם אם הם לא קיימים. אח"כ לתבוע אותו הן על הנזק והן על הנזק הבריאותי, על מנת שלהבא הוא ידע להיות גבר ולעמוד מאחורי הטעויות שהוא עשה.

ROOONEEYY

• תוכן חדש...