Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6997 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני הייתי הולך לבקש עצה מסוכן הביטוח שלי, סביר להניח שהוא יודע דבר אחד או 2 יותר מרוב האנשים בפורום הזה.

חזרתי לפורום לאחר 3 שנים מהנות במיוחד בצה"ל. :-D

(שבמהלכן קצת התבגרתי ולכן אני מעוניין מאוד לשנות את שם המשתמש שלי, אם זה אפשרי).

"172..one day you will be mine"

פורסם

אם הנזק לא מסתכם באלפי שקלים חברת הביטוח לא תפעל בנושא, מה גם שלפעמים לא כדי להפעיל השתתפות עצמית, ולתקן את הרכב לבד.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
מה שדודה שלך היתה צריכה לעשות זה לא לצאת מהרכב ולהצהיר על פגיעה פיזית. אין יותר גרוע מתאונת פגע-וברח.

מה, להעמיד פנים???? איזה אנשים אתם.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

אם יש ביטוח מקיף היא יכולה לתבוע תביעה עצמית ולאחר מכן הביטוח כבר יטרח להשיג את כל פרטיו ולתבוע אותו .

החסרונות : א . אתה מפסיד השתתפות עצמית + העדר תביעות

ב . תיקרא להעיד במשפט של חברת הביטוח מול החלאה ( דבר שאינו נעים לפעמים)

יתרונות : אם חברת הביטוח מצליחה בתביעתה אתה מקבל חזרה את העדר התביעות וההשתתפות העצמית.

פורסם

חס ושלום - אף אחד לא מעמיד פנים. ידוע שאחרי פגיעות כאלה יש כאבים כתוצאה מאפקט "צליפת השוט".

לכן טוב עשתה הדודה שהלכה לבדוק שהכל בסדר איתה.

וכך גם הבן ז... ילמד להתנהג כמו בן אדם. כי לנטוש פצוע על הכביש זה חמור בהרבה.

ברומא - תהיה רומאי.

פורסם
מה, להעמיד פנים???? איזה אנשים אתם.[/quote

קודם כל, אדם שפוגע ובורח לא יכול לצפות ל"קרב הוגן" בטח אם הוא טרח וקילל לאחר המעשה.

לא מצפים מאיתנו להיות יותר צדיקים מהאפיפיור כלי אנשים כגון דא.

בכל מקרה ניתן וצריך לתבוע באזרחי ללא קשר להתנהלות המשטרה שגם אותה בעזרת לחץ מתון ניתן "להכריח" לטפל בעבריין....

ודרך אגב דודתך היתה צריכה לרדת למיון לבדיקה ללא קשר...

התייעץ בביטוח ובעו"ד ובשום פנים אל תוותר לאפס הזה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

כאשר השוטרים לא עושים כלום בנושא, אם אין לך ויטמין P צריך להפעיל את הדימיון כדי לקבל את מה שמגיע לך.

מכר שלי , בזמן עבודתו (מורה נהיגה) נפגע על ידי נהגת בחלק האחורי של הרכב (הנהגת אשמה), הנהגת בתגובה צעקה לעברו שהוא אשם ומיהרה לברוח מהמקום.

כל הנוסעים בריאים ושלמים, הרכב מעוך בכנף האחורית, ולכן אין סיבה ללכת לבית החולים וישר נוסעים לתחנת המשטרה להגיש תלונה.

היומנאי בתחנת המשטרה מוסר למורה כי "זו לא תאונה פגע וברח, אין נפגעים".

התיק יסגר מחוסר עיניין לציבור בעוד שבועיים, והדבר הבא הוא להגיש תביעה אזרחית.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תסלחו לי על השפה, אבל נהג שפוגע ובורח, צריך לז**ן אותו כמה שיותר.

למה?

כי חלאת אדם שכזו נכנסה פעם במישהו שאני מכיר, כשהוא היה על האופנוע,

והשאירה אותו להירקב בכביש כמה שעות עד שמישהו במקרה עבר שם (זה היה כביש נידח בהרי ירושלים).

היום הוא משותק מהצוואר ומטה.

אולי אם הוא היה מקבל עזרה רפואית בזמן, המצב היה שונה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

פשוט לא ייאמן שאנשים מעדיפים את הרישיון שלהם על פני חיי אדם :x

חזרתי לפורום לאחר 3 שנים מהנות במיוחד בצה"ל. :-D

(שבמהלכן קצת התבגרתי ולכן אני מעוניין מאוד לשנות את שם המשתמש שלי, אם זה אפשרי).

"172..one day you will be mine"

• תוכן חדש...