Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6934 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

לפני כחודשיים יעצתם לי לבדוק שוב את המזגן ולא להחליפו כפי שתיכננתי.

זה היה אחרי שלפני כשנה הרכב טופל אצל חשמלאי, ההוא הוסיף גז והזריק זרחן אבל המזגן עבד רק מספר שבועות עד ששבק חיים.

הבעיה היא שעכשיו הטמפרטורות מתחילות לעלות ואני מתחיל להילחץ!

המטרה: מזגן תקין עד סוף השבוע.

הגעתי עם הרכב לעוד איזה "מומחה", הוא בדק כמה דברים (אני לא מבין בזה דבר) ולפי טענתו אין מנוס אלא להחליף את המדחס.

השאלה היא האם 1,200 ש"ח זהו מחיר סביר למדחס משומש (תקין, עם אחריות מצד המתקין) עבור דייהטסו שרייד 93?

בנוסף מאד מסקרן אותי האם ישנם עוד אנשים בעלי רכב זהה שנתקלו בבעיה ונאלצו להחליף את המדחס.

בסך הכל מכמה שרשורים שעברתי עליהם, הבנתי שרוב בעיות המזגן הן לא במדחס עצמו.

כמו כן, אם מישהו יוכל לקשר אותי לשרשור שמסביר קצת על פעולת המדחס, אני יודה לו כבר מעכשיו !

(תודה גבר) :puppydoge

פורסם

אם אתה מוכן להגיע לצפון, אני יכול להפנות אותך לחבר אמין, ואולי לא תצטרך להחליף מדחס.

מה הבעייה ברכבך? מהם הסימפטומים?

פורסם
אם אתה מוכן להגיע לצפון, אני יכול להפנות אותך לחבר אמין, ואולי לא תצטרך להחליף מדחס.

לצערי זה לא אפשרי, אם יש המלצות נוספות לאזור ירושלים אני אשמח לנסות.

הסימפטומים? המזגן עושה הכל חוץ מלקרר, פשוט מוציא (קצת) אויר, עכשיו ברור שזה נשמע כמו "חסר גז" אבל כנראה שזו לא הבעיה כי כבר ניסיתי (כמעט) הכל.

תודה !

פורסם

תבדוק ב"מאגר" אם יש להם מדחס מהסוג שאתה צריך.

אני השגתי שם מדחס לליאונה ב400 שקל משומש.

HU: Blaupunkt Bahamas mp46 amp: soundstorm d350.4 front: morel pulse 6.5 rear: DHD crap

פורסם

לגבי המדחס - כשמו כן הוא - דוחס את הגז שבמערכת המיזוג, המטרה לנצל את התופעה ש יחרור גז יוצרת קירור, (אם פעם היה לך סיפולוקס כאשר היית מכניס בלון גז למכשיר הוא היה מתקרר לאחר שחרור הגז).

עוד מיעד בסיסי ב - http://home.howstuffworks.com/ac1.htm

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אפשר לקבל את הפרטים של החבר לבדיקת פורד פוקוס?

• תוכן חדש...