Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7007 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קח את הכסף. קנה חליפה יקרה וחפש חברה עם כסף.

יש לי 2 חליפות וורסצה למכירה בחצי מחיר , ישאר לך כסף לזוג נעלים תואמות.

צא לטיילת שקר כלשהו, אם עם החליפה השחורה לא ילך לך, אז עם האפורה יתכן ותיכבוש מישהי.

ותראה איך חסכתי לך.

יהיה לך מה לילבוש שתיתחתן איתה.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

כי המחיר שהציעו לי במוסך שלי הוא ממש בשמיים. אמרו לי שייצא לי יותר מ4500 שקל לפני מע"מ.

אני בודק כרגע אופציות אחרות אצל מוסכניקים אחרים. אין לי כוח לקנות רכב אחר. הג'אסטי לא עשתה לי בעיות במשך חצי שנה, וכבר נקשרתי אליה קצת.

פורסם

יש לי חבר שהחליף בג'סטי (מודל 93 אם אינני טועה) מנוע מ-1000 ל-1200.

אשאל אותו היום לגבי סיבת החלפה, מקום החלפה, עלויות ומה כוללת ההחלפה.

פורסם

שתי הצעות לי אליך.

1 ג'אסטי. ככה אתה מרויח את הרכב הישן שללך כתורם איברים ויכול לחסוך לא מעט במידה ותצטרך להחליף חלקין ולבצע תיקונים.

2 פיאסטה mk2 . 84-89 . לדעתי רכב מצויין , קטן, חמוד, אמין בצורה לא מובנת. וב6K אתה יכול לרכוש בשקט דגם cl/ S - עם 5 הילוכים , מזגן ועוד כלמיני פיצ'פקעס וכמבון גם לבצע בו יישור קו מכאני מקיף.

במידה ותרצה מידע נוסף על הפיאסטה , אשמח לעזור.

בברכה

גרג

There's no bike too sacred, too slow, too heavy, too ugly, too small or too big that can't be turned into something amazing

פורסם

בלי לחשוב פעמיים,סיטרואן ZX 1400,שנת 95,הזרקה!!

קניתי כזאת לאבא שלי,כסופה,3 דלתות,ידנית,מדהימה!!

קניתי לו אותה במחיר של 6500 ש"ח,עם טסט לחצי שנה..

אחרי שנגמר הטסט לקחתי אותה לטסט,והיא עברה את הטסט כמו שבחיים לא האמנתי..

(רכב שנת 95,בדיקות זיהום מחמירות מאוד,ובכל זאת עברה טסט חלק!)

האוטו מאוד מאוד נוח,עושה 1ל16 בין עירוני.

ללא ספק האוטו הזה ישאר במשפחה לעד!:arrow:

DSCF901111111105_resize1.jpg
  • תוכן חדש...