Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7016 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי עד היום בבוקר להתנגשות אומללה ומיותרת, שהסתיימה ב"ה ללא נפגעים, אך נגרם לא מעט נזק לשתי מכוניות, וכל זאת הודות לנבזותו של נהג ישראלי ממוצע.

זה קרה בצומת המנהרות בואכה י-ם, בפנייה מכביש 375 לכביש 60, אותו כביש המחבר בין גוש עציון לירושלים, וככל בוקר השתרך שם פקק בנתיב הצר והבודד, כשכולם ממתינים לתורם לפנות שמאלה בעת שהתנועה בכיון הנגדי מאפשרת זאת לפרקים.

בשלב מסוים כמעט הגיע תורי לפנות כשרק מכונית אחת המתינה לפני בצומת, או אז פרץ רכב מטור הממתינים מאחור, עקף את שנינו מימין, נכנס לצומת והחל לפנות שמאלה. בו בזמן החל הרכב שלפני לפנות במקביל (יש לזכור שהוא היה בכניסה לצומת כחוק וכדין) אך הרכב העוקף חסם את שדה הראיה, וכך נכנס המסכן שלפני בצורה חזיתית ברכב הנסתר שבא ממול, וכל זאת בגין פושע קטן ונבזה (שדווקא בחן את התאונה באדישות, והמשיך בנסיעתו כאילו לא ארע מאום) שחוקי הכביש לא מהווים עבורו אפילו בגדר המלצה.

יבוא אנשים ויגידו כי הנהג הנעקף היה אמור להמתין אולי, ולא לצאת לצומת בשום אופן, יכול להיות גם שהוא המתין בצומת שנייה אחת יותר מהדרוש, ועיכב מעט את התנועה ובכך גרם לתסיסה מוגברת בקרב עצבי הערס העוקף.

אך בכל מקרה עם אנשים כאלו, המצב עם תאונות הדרכים נראה עדיין טוב...

פורסם

לא חסר בכביש נהגים שנוהגים בצורה אלימה וחצופה.

שנדחפים בין מכוניות ועוד מקללים את זה לא רצה לתת להם ועוד יורקים עליו.

צריך לשמור על השפיות ועל עצמך..........

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
שילוב של מניאק שחתך ומטומטם שיצא כשאין לו שדה ראיה.

+1......

חזרתי לפורום לאחר 3 שנים מהנות במיוחד בצה"ל. :-D

(שבמהלכן קצת התבגרתי ולכן אני מעוניין מאוד לשנות את שם המשתמש שלי, אם זה אפשרי).

"172..one day you will be mine"

פורסם

המניאק - מניאק.

אבל המטומטם שיצא יכל למנוע את התאונה בקלות. בסה"כ הוא רצה שלא לצאת פראייר ותראו את התוצאות.

לדעתי כל נהג מנוסה עם קצת אחריות לא היה נופל לפח הזה.

סעו בזהירות.

פורסם

דור (אם זהו שימך...), אני לא בטוח שאתה צודק. מטומטם ? אתה לא ראית את המצב בעינייך ולכן אני סבור שאין לך את הזכות לקרוא לאדם שנסע כחוק מטומטם. "בכביש אל תהיה צודק, תהיה חכם" , זהו המשפט היחידי שניתן להגיד על ה"מטומטם" שנכנס לצומת ולא הבחין בערס שעוקף מימין.

זה ממש לא "פח". זוהי הגדרה מוטעית. זהו ערס ישראלי מצוי, שהתעצבן מהיותו מחכה בתור כמו יתר עם ישראל והחליט לעקוף בברוטאליות מימין וגרם לתאונה אומללה.

ואני אומר כזה דבר: ערנות מונעת אסון! חובה להיות ערניים ב100% למה שקורה בכביש, לפני שנכנסים לצומת כזאת עמוסה רצוי להעיף מבט במראה ימנית/אמצעית ולראות שהכל כשורה, עניין של חצי שנייה, ורק אז להכנס לצומת.

אמן ולא יהיו עוד נושאים מסוג זה.

מושיק.

פורסם

בימים האחרונים אני נמצא הרבה על הכבישים, ונתקל בחוסר האדיבות העצום שקיים פה בארץ.

זה מתבטא בהמון צורות, ודוגמה קלסית שאני נתקל בה המון היא השתלבות בתנועה.

כלומר, אני נוהג בנתיב האצה, ויש פקקים גדולים בשני הנתיבים שלשמאלי.

ברגע שנפתח מרווח בין שתי מכוניות בנתיב לשמאלי אני מתחיל להכנס, ואז הנהג שמאחור נותן לחיצה בריאה על הגז, בכדי שאני לא אוכל להכנס.

אולי תגידו שזה איזה צעיר פזיז, אבל דווקא זו הייתה אישה מבוגרת.

והדברים האלה פשוט ממשיכים וממשיכים, והם מתבצעים על ידי כל שכבות הגיל.

אני למדתי מזה, שכל פעם שאני נמצא בעמדה השניה (של האישה) אני נותן לרכב להכנס, ובכלל מנסה להיות אדיב.

זה עושה את כולם הרבה פחות עצבניים על הכביש.

יפתח.

פורסם

המקרה שתיארת כאן מעליי קרה לי כל כך הרבה פעמים, האגו והמנטליות הישראלית מדהימות אותי כל פעם מחדש! דוגמא קטנה היא אתמול נוסע באיילון רגוע 90 קמ"ש בימני, מתקרב לרכב שנוסע כ70-80 קמ"ש מלפני ממרחק של 150 מטר בודק מראות רואה מרחוק(מאוד!) מונית בשמאלית נוסעת סביב המהירות שלי מאותת נכנס לנתיב פתאום אני קולט את הישראלי המצוי עם האורות הגבוהיים במראה האמצעית עוד דבר שהספקתי לראות זה איך כל הפרונט של המרצדס שנת 80 שלו עולה בגלל שהוא החליט שהוא חייב להתקרב אליי ולהראות לי מי הגבר מבנינו, ממשיך להאיץ בשמאלי עד שהוא הגיע אליי כבר המהירות הייתה יפה מעל המהירות החוקית והוא נדבק אליי, הבנתי עם מי יש לי עסק גז ביניים ואמרתי לו להתראות

וזה קורה לי כל כך הרבה שנהגים רואים אותך מאותת רואים שיש לך המון מרווח להכנס ורק בגלל העניין שלא יכנס מישהו לשמאלי שהוא בבעלותם הם יאיצו, יורידו הילוך יעשו הכל כדי לא לתת לך להכנס, למה!?

אבי.

פורסם
וזה קורה לי כל כך הרבה שנהגים רואים אותך מאותת רואים שיש לך המון מרווח להכנס ורק בגלל העניין שלא יכנס מישהו לשמאלי שהוא בבעלותם הם יאיצו, יורידו הילוך יעשו הכל כדי לא לתת לך להכנס, למה!?

אבי.

מאוד פשוט - במקום שיהיו לפניהם 3576 מכוניות בפקק, כך הם מצמצמים את מספר המכוניות שלפניהם ל- 3575 מכוניות.

וזה הבדל גדול - שתסכים איתי - שווה את המאמץ והסיכון :shock:

פורסם

מה שמזכיר לי,בדרך לרעננה ביום העצמאות היו פקקים רצינים,בזווית העין אני קולט 5 ערסים בהונדה סיוויק לבנה,נוסעים תנחשו איפה?

על המדרכה,עוקפים חצי מהתנועה בסביבות ה50 קמש ואז פשוט קופצים לכביש שוב.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
דור (אם זהו שימך...), אני לא בטוח שאתה צודק. מטומטם ? אתה לא ראית את המצב בעינייך ולכן אני סבור שאין לך את הזכות לקרוא לאדם שנסע כחוק מטומטם.

הוא מטומטם כי הוא נכנס לצומת לא פנוי בגלל מחסור בשדה ראיה וניסיון לעשות לחותך דווקא. אם היה מחכה שהחותך יעבור והוא יכול לראות אם בא רכב שום דבר לא היה קורה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

"בכביש אל תהיה צודק, תהיה חכם"

זה ממש לא "פח". זוהי הגדרה מוטעית.

מושיק.

לחבר אתה טועה, לפחות פעמיים

1. כי המטומטם נכנס לצומת בלי שדה ראיה (הערס הסתיר לו). לכן בהבט של התאונה הוא לא צודק (כניסה לצומת לא פנויה) וכתוצאה מכך הוא פגע בנהג שלא אשם בדבר

ובטח שלא חכם, כי חכם לא יכנס לצרה שפיקח יצא ממנה בשלום.

2. אני לא יודע מה הידע שלך בלשון, במיוחד עבורך:

"נפל בפח" = נפל למלכודת = נכנס לצרה

מה הקשר לערס?

• תוכן חדש...