Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6792 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשבילי מוזיקה זה תחושה בלתי רגילה של צמרמורת בכל הגוף, השערות עומדות כמו חשמל סטטי.

ויש רגעים בשירים כל כך מרגשים שאתה פשוט אומר לעצמך וואו איזה דבר מדהים איזה פלא של דבר, מי שהמציא את זה גאון.

ואתה פשוט לא רוצה להפסיק את התחושה האלוהית הזו.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפי דעתי, ההנאה שבשילוב של מוסיקה עם נהיגה לא תהיה אותה הנאה של סתם לנהוג ברכב ללא מוסיקה, גם אם יש לך M6 חדשה - זה עדיין לא יהיה אותו הדבר ולא מתקרב אפילו לחוויית הנהיגה עם מוסיקה.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

מוסיקה זאת אהבה גדולה בחיים שלי, סטריאו במכונית זה רק תחביב מישני שנוצר לאחרונה כדי לשרת את המוסיקה. אני מבוגר מרוב חברי הפורום, עוד מהדור ששמעו תקליטים, (היו כאלה גדולים מפלסטיק למי שלא זכה להכיר עד היום אני מחזיק גם פטיפון שהוא מכשיר יותר איכותי מכל מה שיש לכם במכונית שנותן חוויה אנלוגית מפורטת וחמה ולא דיגיטלית נקייה וקרה) יש לי אוסף ענק של תקליטים שהתחלתי בילדות וכל אחד מהם אני זוכר איפה ניקנה ומה היו נסיבות קניותו (כי זאת היתה חוויה מיוחדת, פרויקט מיוחד לעומת הדיסקים שניקנו בשנים האחרונות אותם אני לא זוכר כך כי זה כבר פחות מיוחד ). שנים אני שואף לשדרג את מערכת הסטריאו הביתית, אלא מה ? לצערי אני רואה יותר ויותר שאין לי כמעט אפשרות כיום לשמוע מוסיקה בבית, אני חוזר מאוחר, אישתי תופסת את הסלון עם טלויזיה הבת שלי צריכה לישון, ו"תנמיך" ו"אל תפריע", אם שומעים כבר מוסיקה במערכת הביתית זה לרוב שירי ילדים. דיסק של שירי יום הולדת וחג ושל דץ ודצה שהבת שלי דורשת לשמוע כבר עושים לי חור בראש.

או, אז פה התפקיד של מוסיקה באוטו. פה זאת כבר הממלכה שלי. אני נוסע הרבה, (חלק מהשבוע אני עובד מחוץ לעיר), והיכולת לשמוע מוסיקה באופן איכותי באוטו גורמת לי אושר רב.

אני רק חושב ברצינות שצריך מאד להיזהר עם זה, זה יכול לבוא רק כרקע אסור להיות שקוע מידי במוסיקה באוטו, הריכוז צריך להיות בכביש.

פורסם
מוסיקה זאת אהבה גדולה בחיים שלי, סטריאו במכונית זה רק תחביב מישני שנוצר לאחרונה כדי לשרת את המוסיקה. אני מבוגר מרוב חברי הפורום, עוד מהדור ששמעו תקליטים, (היו כאלה גדולים מפלסטיק למי שלא זכה להכיר עד היום אני מחזיק גם פטיפון שהוא מכשיר יותר איכותי מכל מה שיש לכם במכונית שנותן חוויה אנלוגית מפורטת וחמה ולא דיגיטלית נקייה וקרה) יש לי אוסף ענק של תקליטים שהתחלתי בילדות וכל אחד מהם אני זוכר איפה ניקנה ומה היו נסיבות קניותו (כי זאת היתה חוויה מיוחדת, פרויקט מיוחד לעומת הדיסקים שניקנו בשנים האחרונות אותם אני לא זוכר כך כי זה כבר פחות מיוחד ). שנים אני שואף לשדרג את מערכת הסטריאו הביתית, אלא מה ? לצערי אני רואה יותר ויותר שאין לי כמעט אפשרות כיום לשמוע מוסיקה בבית, אני חוזר מאוחר, אישתי תופסת את הסלון עם טלויזיה הבת שלי צריכה לישון, ו"תנמיך" ו"אל תפריע", אם שומעים כבר מוסיקה במערכת הביתית זה לרוב שירי ילדים. דיסק של שירי יום הולדת וחג ושל דץ ודצה שהבת שלי דורשת לשמוע כבר עושים לי חור בראש.

או, אז פה התפקיד של מוסיקה באוטו. פה זאת כבר הממלכה שלי. אני נוסע הרבה, (חלק מהשבוע אני עובד מחוץ לעיר), והיכולת לשמוע מוסיקה באופן איכותי באוטו גורמת לי אושר רב.

אני רק חושב ברצינות שצריך מאד להיזהר עם זה, זה יכול לבוא רק כרקע אסור להיות שקוע מידי במוסיקה באוטו, הריכוז צריך להיות בכביש.

הייתי מציע לך לקחת מגבר אוזניות טוב ואוזניות מעולות , ולשמוע גם בביית . אתה יכול לחבר מגבר אוזניות מעולה לפונוסטייג ולקבל את הסאונד של הפטיפון ישירות לאוזניים ובאיכות מאוד מעולה

בברכה יהודה

פורסם

אם אתה אוהב את הצליל ה"חם" של הפטיפון ואתה רוצה את זה באוזניה

אז זה יכל לבוא עם מגבר מנורות(הדבר שהכי מתקרב)

מוסיקה היא מצב רוח (אין יותר מילים על מוסיקה)

פורסם

בשבילי המוסיקה ברכב זה הדבר

אני אוהב לשמוע מוסיקה שחורה טרנס וכמובן כמה שיותר בסים יותר טוב

הכול התחיל מגיל קטן אני תמיד אהבתי כול מה שקשור לדברים שיש בהם בסים

גם אצלי בבית שי מערכת כולע בתית מושקעת מאוד ובמיוחד הסב שלי בבית גם משהו מפלצתי

(פרדים500 RMS )

אני כבר הרגלתי את השכנים שלי שמתי שאני רואה סרט אז כולם יודים (יותר נכון מרגישים)

וככה זה אצלי בבייבי שלי שאני נוסע אני אוהב לראות את כולם מסתקלים ומחפשים מאיפה מגיע הבומים ה"חלשים" ואז הם רואים אותי עם חיוך גדול

אז יודעים שBATZ הגיע והוא נמצא בסביבה

שיהיה לכולם שבוע טוב

שלכם BATZ

פורסם

אני אוהב לשמוע מוסיקה שחורה טרנס וכמובן כמה שיותר בסים יותר טוב

הכול התחיל מגיל קטן אני תמיד אהבתי כול מה שקשור לדברים שיש בהם בסים

(פרדים500 RMS )

אני כבר הרגלתי את השכנים שלי שמתי שאני רואה סרט אז כולם יודים (יותר נכון מרגישים) זה לא מוסיקה זה רעש

וככה זה אצלי בבייבי שלי שאני נוסע אני אוהב לראות את כולם מסתקלים ומחפשים מאיפה מגיע הבומים ה"חלשים" ואז הם רואים אותי עם חיוך גדול

אז יודעים שBATZ הגיע והוא נמצא בסביבה מקסים . אתה רוצה לדעת מה אני חושב שאני שומע אחד כמוך ? שהנה הגיע עוד ערס שלא מבין שום דבר בחיים שלו

שיהיה לכולם שבוע טוב

שלכם BATZ

אתה מפריע לכולם עם הרעש שלך ועוד חושב שזה מוסיקה ? מוסיקה אמיתית , אפשר להנות ממנה גם בלילה מאוחר עם אוזניות טובות . למוסיקה אמיתית לא צריך לשים את הסקאלה על יותר מחצי במכוניות הכי רעשניות . אתה תעמוד ליידי ברמזור ולא תידע אם אני שומע מוסיקה או לא , אבל אני בטח אאלץ לדעת מה הרעש שאתה קורא לו מוסיקה

בברכה יהודה

פורסם

יהודה שתחרר קצת מה קרה לך

מוסיקה זה כול דבר עם צליל יש אדם שילד בן שנתיים שמתופף על סירים מבחינתו זו תיהיה אחלה מוסיקה

לפי מה שאתה אומר כול אחד עם סאב שנשמע מחוץ לאוטו הוא ערס

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

מוזיקה זאת אומנות, כולנו מחוברים אליה בצורה זו או אחרת על מנת לשואב ולהתמוגג מהרגע שהיא מייצרת.

כל אחד והחוויה האינדווידואלית שהיא מדמה עבורו דרך האוזן.:idea:

פורסם

מוזיקה ברכב שלי= ילדים שיושבים בשקט, מקשיבים,לא צורחים וכשהם לא באוטו גם אני יכול לשמוע מה שבא לי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

[אתה מפריע לכולם עם הרעש שלך ועוד חושב שזה מוסיקה ? מוסיקה אמיתית , אפשר להנות ממנה גם בלילה מאוחר עם אוזניות טובות . למוסיקה אמיתית לא צריך לשים את הסקאלה על יותר מחצי במכוניות הכי רעשניות . אתה תעמוד ליידי ברמזור ולא תידע אם אני שומע מוסיקה או לא , אבל אני בטח אאלץ לדעת מה הרעש שאתה קורא לו מוסיקה

ערב טוב לך truejoker

אז רק לידע כללי אני לא שומע יותר מחצי בווליום שאני נוהג ברכב

ואני לא יודע איך אתה הגעתה לזה שאני ערס מענין מאוד

אבל כול אחד והמחשבות שלו

ועם יש לך בעיות במה שאני שומע ובאיזה עוצמה אני שוע את המוסיקה שלי אז זה הבעיה שלך בילבד

ולא של אף אחד אחר ....

שיהיה לך המשך יום טוב ושקט

BATZ

פורסם

בשבילי סאונד ברכב זה דיי חשוב..

דבר שני מי שבאמת אוהב לשמוע נקי ויפה ישקיע...

אני תכלס לא בשביל פוזה או משהוא בסגנון פשוט אוהב לשמוע גבוה זה מכניס אותך ל אנדרנלין גבוה. ושהבס ידפוק

וירעיד לי תצורה ככה אני אוהב לשרוט את עצמי באותו חחח :p

בעיקר סגנון המוזיקה זה ראפ ככה ו טרנס האוס סקזי עופר למינהם

ולפעמים ככה עם כמה נערות באוטו שנות ה 80' .. קלאסססס :p

HU:Pioneer 5900IB,SUB:kicker cvr 12" 400 RMS Comp:clif designs,AMp:rockford P450.4

Car:>>>>HoNda :Accord

פורסם

ערב טוב לך truejoker

אז רק לידע כללי אני לא שומע יותר מחצי בווליום שאני נוהג ברכב

ואני לא יודע איך אתה הגעתה לזה שאני ערס מענין מאוד

(פרדים500 RMS )

אני כבר הרגלתי את השכנים שלי שמתי שאני רואה סרט אז כולם יודים (יותר נכון מרגישים)

שלכם BATZ

מה זה בדיוק שהשכנים יודעים אם לא רעש שמפריע לשכנים ? ולמה הם צריכים לסבול ?

אבל כול אחד והמחשבות שלו

ועם יש לך בעיות במה שאני שומע ובאיזה עוצמה אני שוע את המוסיקה שלי אז זה הבעיה שלך בילבד

ולא של אף אחד אחר ....

זה גם בעיה של השכנים שלך , ושל העוברים ושבים בדרכים/כבישם שבהם אתה נוסע

שיהיה לך המשך יום טוב ושקט

BATZ

אז יודעים שBATZ הגיע והוא נמצא בסביבה

שיהיה לכולם שבוע טוב

שלכם BATZ

ומה בדיוק זה לשמוע אותך מתקרב אם לא להשמיע כמו ערס ?

ולX_ENT כן . אם אתה מאלץ את העוברים ושבים ואת הנוסעים בדרך לשמוע אותך כמה עשרות מטר עוד לפני שאתה מגיע , אזי לדעתי זה ערסיות . כי אתה חושב שהרחוב הוא שלך , ולא מתחשב באף אחד .

למה בדיוק אתם חושבים שצריך לעניין אותי או כול אחד ברחוב מה אתם שומעים ? ולמה בדיוק זה צריך להפריע לי לשמוע את המוסיקה שלי ? ולא משנה אם זה במכונית , או אם אני הולך ברגל ורוצה לשמוע אייפוד .

מצטער לעניות דעתי זה התנהגות של ערסים . אבל אתם יכולים להמשיך לחשוב שזה בסדר (עד שיום אחד זה יפריע לכם )

בברכה יהודה

• תוכן חדש...