Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7002 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוקל לקנות יונדאי אקסנט 1.5 שנת 2000, 190000 ק"מ.

מספר שאלות:

1) מה עלות החלפת רצועת הטיימינג (מן הסתם גם משאבת המים והמותחן)?

2) עד כמה ההחלפה מסובכת (מוסך יבואן / מוסך רגיל)?

3) האוטו אוכל בערך קילו שמן ל- 3000 ק"מ. אין נזילות למטה. ראיתי אזכורים בפורומים שבקילומטראז' גבוה ביונדאי הבעיה יכולה להיות עם גומיות השסתומים. האם נשמע הגיוני לאור כמות השמן? מה עלות הטיפול בבעיה?

תודה מראש וחג עצמאות שמח.

פורסם

למה?

עניין של זמן ותקציב.

אפשר למצוא הכל, אבל לחפש כל יום טרמפים לעבודה זה עסק לא מי יודע מה נוח...

לגופו של עניין - שאלתי לא נענתה.

פורסם

בוודאות מרק צודק!!!

אם אנשים מצליחים לקנות רכבים שנתונים 96 - 98 עם 100 אלף ק"מ ואפילו פחות אז גם אתה תוכל.

מה גם יונדאי מפורסמת בנזילות מראש מיכסה שסתומים ביגלל אטם שנוטה להטבלה די מהר. זאת מהיכרות אישית בבדיקת שמן מים בתחנת דלק בה אני עובד. 90% מהרכבים אפילו שנתון 2000 - 2004 באו עם נזילות די רציניות.

אם כבר למה יונדאי? אני הייתי הולך על טויוטה או מזדה או הונדה סיויק אפילו שנתון נמוך יותר (97-98).

לגבי שאלותך אז עלות החלפת רצועה + מותחן + משאבת מים+ מחזירי שמן + אטם מיכסה שסתומים יכול לעלות במורשה בסביבות ה - 3 - 4 אלף במורשה. במוסך רגיל יכול להיסתכם בסביבות ה - 2 - 2.5 אלף לדעתי תלוי במוסך. עד כמה מסובך לא מכיר את הרכב ספציפית תלוי בבעל המלכה. אכילת השמן מוגזמת וצריך לבדוק נזילות ביתר קפדנות. מה גם שצריך לעשות כבר טיפול שמן, פילטר שמן והחלפת נוזל קירור כי מורידים כבר את משאבת המים. עוד 350 ש"ח בערך.

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם
שוקל לקנות יונדאי אקסנט 1.5 שנת 2000, 190000 ק"מ.

מספר שאלות:

1) מה עלות החלפת רצועת הטיימינג (מן הסתם גם משאבת המים והמותחן)? תתקשר מחר למוסך יונדאי או מוסך מורשה משרד התחבורה שידוע שהוא טוב לפי איזור מגורך, יש מספר חברי פורום מקצועיים ואיכותיים בפורום זה שניתן להשתמש בשירותם--

2) עד כמה ההחלפה מסובכת (מוסך יבואן / מוסך רגיל)? לא אמור להיות מסובך, מוסך כללי טוב ופדנט, יעשה את העבודה לעיתים טוב הרבה יותר ממתלמד שנופל על האוטו שלך במוסך מורשה, ככל שיכול להווצר מצב כזה.

3) האוטו אוכל בערך קילו שמן ל- 3000 ק"מ. אין נזילות למטה. ראיתי אזכורים בפורומים שבקילומטראז' גבוה ביונדאי הבעיה יכולה להיות עם גומיות השסתומים. האם נשמע הגיוני לאור כמות השמן? מה עלות הטיפול בבעיה?

זה להכנס לצרה שלא בטוח שתצא ממנה,אלא בהוספת שמן כל 3000 קמ', או שישתפר כמעה תוך הוצאות כספיות שעלולות להתברר כמיותרות.

תודה מראש וחג עצמאות שמח.

ועוד:

קח בחשבון שעלות אחזקת רכב עם קלומטרז' גבוה, בדרך כלל גבוה מעלות אחזקת רכב זהה עם קלומטרז' נמוך, לא רק זאת, גם, הסכום שיפחיתו ממחיר הרכב בעקבות הקלומטרז', אם לא יהיה מהותי ביותר, ילך כולו למוסך מעבר לזמן שתבזבז.

ועוד, כאשר תרצה למכור, תאלץ למצוא "פרייר" או לרדת מאוד במחיר, ואם לא שניהם, אתה עלול לגלות שתהיה היד האחרונה של האוטו..

לכן ועל כן התגובות שלפני ואף זו שלי לאו דווקא עונות בדיוק לשאלתך, קבל זאת כרצון חברי הפורום ליתן לך את דעתם מעומק ליבם , לטובתך, כפי שהם (ואני) רואים זאת.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...