Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחלה של חלודה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם החלודה שטחית (כמו נמשים) ומצב הצבע באיזור הנגוע תקין וללא קילופים, אפשר לעשות פלסטלינה ולאחר מכן ווקס.

וכתחזוקה מונעת כדאי לחנות במקום מוצל, לשטוף את הרכב לפחות פעמיים בחודש עם סבון ייעודי ולעשות ווקס מידי 3 חודשים.

פורסם

אם מדובר בצבע רגיל ולא מיטלי ואם נקודות החלודה בגודל של ראש סיכה, אז ככול הנראה מדובר באבק תעשייתי שנידבק לצבע.

פוליש גס של NO7 יסיר את הנקודות. יש לעשות לצבע מייד אח"כ וואקס.

בהצלחה

פורסם

אני הייתי נמנע מפוליש גס.

יש לי נסיון טוב גם עם רכב מטאלי עם נק' חלודה. הרכב עבר פלסטלינה, פוליש עדין ו-ווקס טפלון איכותי והרכב נראה כמו חדש וללא סימני חלודה ושריטות.

פורסם
מהיא הפלסטלינה המדוברת והאם ניתן לקנות אותה באוטודיפו?

פלסטלינה איכותית לא ניתן לרכוש באוטו דיפו, עדיף לקחת למקום שטיפה מקצועי שיטפל ברכב, עדיף ידיים מיומנות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

פלסטךינה לא ניתן לרכוש באוטו דיפו.

במידה ורוצים לרכוש צריך לקנות בכמויות, ולא ניתן לקנות בבודדות.חבילת פלסטלינה אחת השוקלת כ 300-400 גר' עולה בסביבות 350-380 ש"ח.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...