Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וברכה,

אנחנו זוג המצפים לילד הראשון, מחפשים את הרכב הראשון שלנו בתקציב 40-45K.

מחפשים רכב לנסיעות בעיקר בעיר. הוא לא צריך להיות מהיר יפה או מאובזר במותרות, אבל כן חסכוני בדלק!, אמין מבחינת תקלות, ובעל ירידת ערך סבירה.

מהבדיקות בלוחות ראיתי שניתן להשיג גטס 2004 במחיר הזה, ושאר הרכבים יהיו משנת יצור מוקדמות יותר- האם ללכת על הגטס?

תודה מראש על עצותיכם.

פורסם

אוט' או ידני?

בכל מקרה, הגטס שתיינית לא קטנה - שכח מחסכוניות.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

בהנחה וגיר רגיל יחסוך דלק בצורה משמעותית אז רגיל, אבל הקריטריון הזה פחות משמעותי לנו והוא גמיש. אתה מציע לרדת שנתונים ולעזוב את הגטס?

על מה היית ממליץ?

פורסם

יש מספיק סופר מיני'ס ידניות טובות - פביה, 206, קליאו...

מניסיוננו, פביה 16V - תעשה עבודה מצויינת.

בתקציבך אתה יכול לקנות מודל 02.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

הסטיגמה של "בולעת דלק" וכו' ממש קלישאה שאין לה שחר.... בכל אופן לי אישית הגטס לוקח אחד ל13 בעיר ומחוצה לה אחד ל17 בדוק כבר כמה פעמים כך שאין ממה לחשוש כאשר מדובר בגיר ידני הרכב מאוד אמין חסכוני בכל המובנים והטיפולים גרושים פשוט גרושים

בהצלחה!.

פורסם
אוט' או ידני?

בכל מקרה, הגטס שתיינית לא קטנה - שכח מחסכוניות.

זאת לא הפעם הראשונה שאני שומע על זה.

זה נכון שלרכבים של ינדאיי יש בעייה של צריכת דלק, למרות שגטס קטנה זוללת דלק בתצרוכת של 1:10 ואף יותר גיר אוט'?

פורסם
הסטיגמה של "בולעת דלק" וכו' ממש קלישאה שאין לה שחר.... בכל אופן לי אישית הגטס לוקח אחד ל13 בעיר ומחוצה לה אחד ל17 בדוק כבר כמה פעמים כך שאין ממה לחשוש כאשר מדובר בגיר ידני הרכב מאוד אמין חסכוני בכל המובנים והטיפולים גרושים פשוט גרושים

בהצלחה!.

ידני!!

הקלישאה של "זוללת דלק" נכונה מאוד כשמדובר ביונדאי גטס אוטומטית!

האוטומטית אכן בעלת צריכת דלק לא יאה לקבוצה הזאת.

הידנית מאידך כן חסכונית והיא תענה על דרישות כמו אלו של פותח השרשור.

פורסם

ג'טס פשוט לא קונים

מתי אפשר לקנות שיש לכם תחנת דלק

כי האוטו מטחנה ומשאבה של דלק

זה התקלה בכל האוטו היצרן לא התאים את האוטו לצרכן הישראלי ולדלק

אפשר להגיד שהרכב היה רכב טוב מאוד באם הייתה לו צריכה נמוכה ולא כו גבוהה

אז מסקנה קטנה למה לא קונים גטס ומדוע המחיר שלו נמוך מאוד

לא חסר מכוניות למה לא לקנות פולו שנת 97 , בורה שנת 99 98 , דייהטסו אפלאווז, סזוקי בלאנו שנת 97

לא חסר סתם ככה העלתי לכם רכבים

פורסם

הייתי מציע לך לחושב על 206 XT 1.4 ידני.. לדעתי הוא יעלה לך על כל הדרישות.

גם הפולו היא אופציה לא רעה, למרות שהוא פחות חסכוני בדלק מה206, והעצוב הפנימי שלו נראה יותר מיושן מה206.

מניסיון אישי עם 206, חוץ מהחלפת מצבר, הרכב לא עשה לי שום בעיה עד היום.. טפו טפו טפו, ואני מקווה שזה ישאר ככה עד המכירה..

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם
אני מציע לך ללכת על הטויוטה יאריס. רכב מרווח וחסכוני מאוד 1-22.

שמעתי הרבה דברים טובים על היאריס אבל 1 ל22 אתה לא תעשה גם אם תיסע על 80 קמש בחמישי. בנסיעה נורמלית לא בטוח שגם תעשה איתה 1 ל12.

פורסם

לא גטס!

לפחות לא אוטומטית, המחשב שלה כזה מטומטם..... היא לא נוחה

לא חזקה הפעולה של המנוע-תיבה מחוספסת נורא האמינות אולי בסדר כרגע

אבל חכה עוד שנתיים שלוש והכי חשוב למי שיש לו ילדים קטנים הבטיחות ברצפה

נתנו פה הצעות יפות תחשוב עליהם בכל מקרה נסה אופציה אחרת

• תוכן חדש...