Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

"ילד רק רוצה מסטיק בומבה" - לא בא בלובה!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

חבר'ה אתם מגיבים פה מנקודת מבט שונה לחלוטין , "כדי להכיר את האויב צריך לחשוב כמוהו " , ת'אמת יש לי את הרמקולים האלה (זרוקים איפשהוא בבית) אבל כשהם היו מחוברים רק לרדיו דיסק בלי מגבר בלי כלום זה ממש הספיק למה זה מעל הרמקולים הפאטתים האלה של ה25W מקרטון באים מהחברה והם די איכותיים כשהם מחוברים לרדיו דיסק , אל תשכחו אבל מי קונה את הרמקולים האלה , הורים אימהות אבות לא חבר'ה שעכשיו יוצאים לתחרויות שמע או לעשות זארד אלה סך הכל אנשים שחפשים שידרוגון למערכת בשביל לשמוע רדיו או איזה דיסק בחלונות סגורים עם מזגן והילדים .

פורסם
אני קניתי ב 99 את הרמקולים האחוריים של פירלס לאוטו של ההורים.

דווקא מבסוטים, ושומעים לא רע.

כולנו יודעים שהמותג עושה 50% מאיכות השמיעה בסופו של דבר כל הכל בא מסין:evil:

אתה רציני?!?!? ידוע לך שמורל מיוצר בארץ? הרץ- באיטליה? פוקאל בצרפת?

אתה אומר כאן אמירה שטותית לגמרי..

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

פורסם

אם אני לא טועה, מורל היו מייצרים בארץ, אבל היום מורל מרכיבים בארץ. הייצור היום בסין (של החלקים) או באחת מהמדינות שם(לא זוכר בדיוק :lol: ) וההרכבה בארץ. תקנו אותי אם אני טועה. אבל זה על מורל ספציפית. יש חברות שמייצרות בסין, ויש באמת שמייצרות בארץ של החברה עצמה.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
אם אני לא טועה, מורל היו מייצרים בארץ, אבל היום מורל מרכיבים בארץ. הייצור היום בסין (של החלקים) או באחת מהמדינות שם(לא זוכר בדיוק :lol: ) וההרכבה בארץ. תקנו אותי אם אני טועה. אבל זה על מורל ספציפית. יש חברות שמייצרות בסין, ויש באמת שמייצרות בארץ של החברה עצמה.

גיא.

מורל ישראל מייצרים ומרכיבים בארץ הכל חוץ מה פולס וכנראה הטמפו.

בשאר רוב העולם הייצור הוא בארה"ב והאיכות והגימור הם ברמה אחרת מהארץ.

פורסם

לפי דעתי זה ממש לא גניבה.

גניבה זה שלוקחים מאנשים 299 ש"ח על רמקולים כאלו, אבל 100 שקל על זוג 9*6 + קדמיים 4" זה לא גניבה.

בוא נראה אותך משיג 4" הכי זבלה שיש בפחות מ-100 ש"ח.

גם אני קניתי פעם לפני הרבה שנים, אחרי שפרצו לי באותו חודש פעמיים לרכב 9*6 ב-80 ש"ח בתחנה המרכזית.

ואתה יודע מה? לא היה נורא בכלל.

אחרי שנתיים מסרתי אותם לחבר ואחרי עוד שנתיים הם התקלקלו.

נראה לי זה היה מגע או משהו, לא משנה בכל מקרה הוא זרק אותם כבר.

אתה יודע כמה פעמים ראיתי אצל מתקינים טוויטרים של 9.99 (מקסימום) מהום סנטר למכירה ב-129 ש"ח?!?! זו גניבה!

(מה אתה מדבר זה לא אותו דבר, תראה הם 400W!).

• תוכן חדש...