Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עידכון.

בשיחה שהיתה לי לפני שעה עם כלתי, שהיתה נוכחת בנסיעה לאילת התברר: חלק ממה שאמר לי הבן אינו נכון.

החבר שנסע אחריו אומנם נסע באותה מהירות, אבל לא עקף לא נתפס ולא קיבל דו"ח., רק בני נלקח לתחנה רשיונו נשלל לחודש קיבל הזמנה לדין בחודש אוגוסט באילת.קראתי בדו"ח שהוא אמר לשוטר ששתי מכוניות עקפו אותו והוא היה במהירות שיוט זמן קצר לפני שנעצר.לדבריו כל החברים שהיו בשתי המכוניות מוכנים להעיד על כך.

המעניין הוא מדוע השוטר כתב 180 קמ"ש, כאשר על צג המכשיר הופיע 190 קמ"ש ?.

הבן זיהה בתמונה שהראתי לו, שאכן היה זה המכשיר החדש דבורה.

את עניין העו"ד המומחה שנחוץ הבינו בני ואשתו, לאחר שהקראתי להם את התגובות שלכם, תודה.

בברכה דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
עידכון.

המעניין הוא מדוע השוטר כתב 180 קמ"ש, כאשר על צג המכשיר הופיע 190 קמ"ש ?.

הבן זיהה בתמונה שהראתי לו, שאכן היה זה המכשיר החדש דבורה.

.

גם לי זה קרה הם תמיד רושמים פחות ממה שמראה המכשיר

כנראה מהסיבה שיש איזשהי סטייה במכשיר אז מורידים מעט מהמהירות

ולכול אלו שצרחו על שמגיע עונש , העונש מגיע למדינה על זה שהפכה את המהירות לאוייב העם ולכן לא מחפשת מה באמת גורם לתאונות , אז צאו מהסרט שאתם חיים בו . 180 ברכב הנכון ובכביש הנכון ובידי נהג שיודע מה הוא עושה זה הרבה יותר בטוח מ90% מהנהגים על 90/100/110 .

מסכים ב-100 אחוז!

פורסם

מה הקשר עכשיו להאשים את המדינה? אפשר לחשוב כאילו החוק אינו ברור מספיק ומוטל אפילו בספק או בשטחים אפורים. החוק ידוע שחור על גבי לבן, ידוע לכל נהג שנוסע על כביש זה את המהירות המותרת בו.

יותר מזה, גם אם הכביש היה ריק מרכבים והנהג היה נוסע במהירות של 150 או 140 קמ"ש, זה לא פחות "חמור" מבחינת החוק. אינני רואה כאן שום חידוש, למרות זאת אני מסכים עם האמרה של הרציונל של אם הדרך פנויה ומאפשרת - יש להעלות את המהירות המותרת. עוד אין סוסים שמדברים עברית וגם לא אנשים שלא מתים, מה לעשות זה החוק בנתיים ונצטרך לקבל אותו.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

180 קמ"ש, כשמדובר על כביש דו נתיבי, זו מהירות שמעבר לדיון "האם מהירות הורגת". האם לא חטאתי בזה? כולנו. אני רק מקווה שהוא לא עשה את זה על כביש הערבה, עם השטחים המתים והעדר השוליים שלו, כי אז הוא באמת דפוק.

בכל מקרה, כדאי שתעבוד איתו על עניין הcommon sense, ומעבר לזה, רק עורך דין. אני מניח שהוא בנאדם עובד - כל חודש של שלילה יעלה לו הרבה כסף ועוגמת נפש. מספיק שהעורך דין יעביר את המשפט מאילת למרכז והוא כבר הצדיק את הכסף.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
במידה ואני הייתי אבא שלו, הייתי ממליץ לו להופיע לבד ולנסות לדבר את ליבו של השופט.

כל זאת, בידיעה מראש שזה פשוט לא יעזור והוא יקבל עונש קשה.בלי עו"ד זה לא ילך , לא נסעתי לאילת אבל בכבישי הדרום , יש כבישים מצויינים שאין בהם תנועה והמשטרה מחפשת , וכשהיא מחפשת התובע המשטרתי מונחה לא ללכת לקראתך אם יש לו סיכוי קטן לצאת מזה . ולכן צריך עו"ד . וזה מנסיון אישי . שמנהל בתי המשפט אמר לי להביא עו"ד לפני שיטפל בתיק כי גם לו נמאס ממה שהשמטרה ניסתה לעשות לי

למה? כי אני מעדיף ילד עם כמה חודשים/שנים של שלילה ואולי גם כמה מאות/אלפי שקלים של קנס,

מאשר לבזבז את המאות/אלפי שקלים האלה על המצבה שלו ושהבכי יהיה שלו על השלילה ולא שלי עליו... אני לא מבין אותך , אתה באמת חושב שמהירות הורגת ? או שיש כאן משהו אחר ? או ששמא המהירות הספציפית הזו ?

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם
דויד, הבן שלך וחבריו קיבלו פרס ולא עונש. נהג שעוקף בכביש הערבה ב 190 ונעצר ע"י שוטר השוטר הזה בסבירות גבוהה הציל את חייו.

כל עונש שיקבל יהיה יותר קל מהעונש של למות בתאונה או במקרה היותר גרוע להישאר צמח לכל ימי חייו.

תאמין לי שאחרי מה שעברתי בעקבות תאונת דרכים שיצאתי ממנה יחסית בזול אני מוכן להפקיד את רשיון הנהיגה שלי ל 5 שנים ולא לעבור שוב את אותה שנה זוועתית ואת ספיחיה שילוו אותי עוד הרבה שנים.

מסכים עם כל מילה.

עדיף ששוטר יעצור אותו מאשר שהוא יסע 190 בכביש המוות ויעשה תאונה.

קח את העורך דין הכי טוב שהתקציב מאפשר.

יוגב

פורסם

שלום דוד,

בגלל נסיבות המקרה רצוי לא להמשיך בתיאור הנסיבות בפורום.

1.מומלץ מאד לפנות בהקדם האפשרי לעו"ד מומחה בתחום, בגלל הנסיבות המחמירות והעונש הכבד הצפוי שניתן להטיל עפ"י החוק במקרה הנ"ל ולאו דווקא בגלל המהירות:

"מי שנודע לו שנפסל מלקבל או מלהחזיק ברישיון נהיגה, וכל עוד הפסילה בתקפה הוא נוהג ברכב שנהיגתו אסורה בלי רישיון לפי פקודה זו, או מי שנוהג בניגוד לתנאים שנוספו ברשיונו כל עוד הם בתקפם, או מי שהודע לו כי נפסל מלהחזיק ברישיון רכב וכל עוד הפסילה בתקפה הוא משתמש באותו רכב או מרשה להתשמש בו או מי שנהג או הרשה לאחר לנהוג ברכב בניגוד להודעת איסור שימוש או צו איסור שימוש, דינו - מאסר שלוש שנים או קנס , או שני הענשים כאחד.

מריוס

פורסם

אני מעדיף לשלם 100K לירות, אם יש אפשרות לבחור.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

כביש הערבה מסוכן ביותר.

כמו כן מצבו לא מדהים.

החום שהאספלט מתחמם בו , היובש , ומצב הכביש , בנסיעה במהירות כזו יש סיכוי עצום , אבל עצום ! שיתפוצץ גלגל.

ואז לא שוטר ולא אף אחד אלא המהירות המטורפת הזו פשוט לא תשאיר להם שום סיכוי . היותר גרוע הוא שבמהירות כזו אם הוא פוגע בכל רכב על הכביש הוא יהרוג 99 אחוז גם את מי שהוא יפגע בו.

ב 90 קמ"ש הסיכוי נמוך יותר.

בנוסף אני לא מאמין שלסוע עם חברים , בטוח עם מוזיקה רועשת ב 190 קמ"ש גם טייסים לא נמצאים בריכוז טוב.

וכמו שמבינים הבחור לא "שה תמים" עקב שלילת הרשיון.

בקיצור תסלחו אבל זה פורום להעלות בו תרעומת , אני נהנה לנהוג, זה כיף לי , בגלל זה השתדלתי לקנות רכב שהנהיגה בו זה לא רק גז וברקס .

אבל נהגים כאלו מוציאים לי את הרצון לנהוג.

מהירות הורגת . 190 קמ"ש הורג. אמנם לא רק היא הורגת , אבל גם היא!

פורסם

מהירות לא הורגת .. וגם אני טס לפעמים (טוב נו הרבה..) , אבל בהחלט שלא 190 בכביש הערבה... הכביש הזה גרוע ביותר לנסיעה במהירות הזו (עדיף מצפה רמון)

בכביש 6 אני יכול להבין 190 וגם 230 .. אבל בכביש הערבה לא הייתי מעיז לעבור את ה 140 ..

פורסם
כביש הערבה מסוכן ביותר.

כמו כן מצבו לא מדהים.

החום שהאספלט מתחמם בו , היובש , ומצב הכביש , בנסיעה במהירות כזו יש סיכוי עצום , אבל עצום ! שיתפוצץ גלגל.

ואז לא שוטר ולא אף אחד אלא המהירות המטורפת הזו פשוט לא תשאיר להם שום סיכוי . היותר גרוע הוא שבמהירות כזו אם הוא פוגע בכל רכב על הכביש הוא יהרוג 99 אחוז גם את מי שהוא יפגע בו.

ב 90 קמ"ש הסיכוי נמוך יותר.

בנוסף אני לא מאמין שלסוע עם חברים , בטוח עם מוזיקה רועשת ב 190 קמ"ש גם טייסים לא נמצאים בריכוז טוב.

וכמו שמבינים הבחור לא "שה תמים" עקב שלילת הרשיון.

בקיצור תסלחו אבל זה פורום להעלות בו תרעומת , אני נהנה לנהוג, זה כיף לי , בגלל זה השתדלתי לקנות רכב שהנהיגה בו זה לא רק גז וברקס .

אבל נהגים כאלו מוציאים לי את הרצון לנהוג.

מהירות הורגת . 190 קמ"ש הורג. אמנם לא רק היא הורגת , אבל גם היא!

אז תחזור לילדות ותרכב על אופניים, יש לך הרבה פחות סיכוי להיפגע

מהירות הורגת? איפה אתה חי? תסתכל בנתוני הסטטיסטיקה של המשטרה (כן כן, אותה משטרה שאוכפת את המהירות כאילו אין מחר), לכמה אחוז מהתאונות מצוינת הסיבה "מהירות מופרזת ביחס לחוק" כסיבת התאונה?

זו הסיבה להרבה הרבה פחות תאונות מאשר עבירות אחרות שקשה יותר לאכוף

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
אז תחזור לילדות ותרכב על אופניים, יש לך הרבה פחות סיכוי להיפגע

מהירות הורגת? איפה אתה חי? תסתכל בנתוני הסטטיסטיקה של המשטרה (כן כן, אותה משטרה שאוכפת את המהירות כאילו אין מחר), לכמה אחוז מהתאונות מצוינת הסיבה "מהירות מופרזת ביחס לחוק" כסיבת התאונה?

זו הסיבה להרבה הרבה פחות תאונות מאשר עבירות אחרות שקשה יותר לאכוף

i agree with u.

and i might miss a point but what the hell is "devora"?? sounds like you cant drive fast on the roads anymore (no dangerous fast, but pretty fast [140-150kmh]) i would love a answer

naor.

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

אבל תסכים איתי שתאונה ב90 קמ"ש הרבה פחות מסוכנת מתאונה ב190 קמ"ש?

ושלרוב הנהגים קשה לשלוט ברכב במהירות כזו?

וגם שבמהירות כזו כל מכשול קטן בדרך עלול לגרום להתהפכות (בעיקר אם אתה מבצע תמרוני התחמקות)?

גם אני אוהב לטוס כמו כולם, אבל תעשו לי טובה ותחסכו מאיתנו את השטויות האלה שמהירות לא הורגת..

חזרתי לפורום לאחר 3 שנים מהנות במיוחד בצה"ל. :-D

(שבמהלכן קצת התבגרתי ולכן אני מעוניין מאוד לשנות את שם המשתמש שלי, אם זה אפשרי).

"172..one day you will be mine"

פורסם
אבל תסכים איתי שתאונה ב90 קמ"ש הרבה פחות מסוכנת מתאונה ב190 קמ"ש? כן. אבל שאלה לי אליך , כביש מהיר מאוד , ושומאכר נוהג בו ב190 , האם לדעתך הוא יגרום תאונה ? אם התשובה שלך היא לא אזי כול נהג מיומן גם אם לא קוראים לו שומאכר שינהג בהתאם לדרך ולרכבו וליכולותיו כנהג לא יגרום תאונה . ואז שאלתך היא תאורטית .

ולפני שתתחיל שאחר יגרום , נהג מעולה אמור לדעת מה יקרה ולצפות תהליכים בכביש הרבה לפני שיקרו בפועל ,וגם אם יקרה משהו שלא ניתן לצפיה . אזי המקרה הזה מתחלק לכוח עליון (שאז לא משנה המהירות שלך ) או למקרים שהוא אמור להיות מיומן לצאת מהם

ושלרוב הנהגים קשה לשלוט ברכב במהירות כזו? אם קשה לך זה נופל על מהירות לא סבירה לדרך

וגם שבמהירות כזו כל מכשול קטן בדרך עלול לגרום להתהפכות (בעיקר אם אתה מבצע תמרוני התחמקות)?

גם אני אוהב לטוס כמו כולם השאלה היחידה היא האם אתה בטוח ומשוכנע שאתה יודע מה יהיה ? כי לפי התגובות שלך אתה נוהג במהירות אבל לא כ"כ בטוח בה (ואולי ההייתי אומר פוחד ממנה) , ואם כך סביר להניח שאתה לא מיומן מספיק למהירות שאתה נוהג בה . ואין לי כוונה להעליב אלא שאולי תקח את זה לתשומת ליבך ותחשוב לעצמך אם זה כך או לא , אבל תעשו לי טובה ותחסכו מאיתנו את השטויות האלה שמהירות לא הורגת..

מהירות עצמה אינה הורגת . ואם גם הכבישים והמערכת היו סלחניות לטעויות נהג (וזה חובת המתכנן דרכים לוודא את זה ) אזי גם לא היית שומע על כך

בברכה יהודה

פורסם
אבל תסכים איתי שתאונה ב90 קמ"ש הרבה פחות מסוכנת מתאונה ב190 קמ"ש?

ושלרוב הנהגים קשה לשלוט ברכב במהירות כזו?

גם אני אוהב לטוס כמו כולם, אבל תעשו לי טובה ותחסכו מאיתנו את השטויות האלה שמהירות לא הורגת..

אני לא מנסה לפגוע או להתנשא

אבל אם אני מבין נכון אז רק החודש סיימת את תקופת המלווה

ועוד אין לך רשיון (לבד) שבועיים.

אני חושב שאם לא נהגת במהירות של 180 קמ"ש בכביש נטול תחבורה ומכשולים

אתה עוד לא יכול לקבוע עד כמה זה מסוכן.

שוב, אני לא מתכוון להתנשא ואם בכל זאת יצא לך אז אוי ואבוי.

"I teach the fools some basic rules"

• תוכן חדש...