Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7017 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעבר הייתי מחובר להוט כמה שנים.

סבלתי מאינספור ניתוקים ושיחות טלפון עם שירות הלקוחות שלהם.

ב- ADSL יש לי יותר שקט.

GOT סחוג?

פורסם

גם לי בעבר הייתה הבעיה הזאת.

אבל עכשיו התשתית מאוד יציבה (לפחות באזור שלי-צפון) ואין ניתוקים בכלל ואם כן אז לעיתים רחוקות.

מהניסיון שלי, ספק בזק+תשתית של הוט פשוט נותן מהירות מצויינת ויציבה.

פורסם

התשתית של הוט כרגע מצויינת והיא ממש לא מה שהיתה פעם.

אם פעם הייתי אומר רק ADSL - אז עכשיו הן די שוות מבחינת רמת האמינות שלהם.

מה שכן - החיבורים של HOT (מודמים ופרוטוקולים) קצת פחות סטנדרטים מאלו של ADSL - ולכן אני לפחות בחרתי להשאר עם הADSL (בעיקר עקב חלק מהציוד שיש לי - יכול להיות שיש לזה פתרונות פשוטים מאוד - אני פשוט העדפתי ללכת על מה שאני יודע שאני יכול לסדר ב2 שניות)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

מבחינת תשתית - כמו שאמרו, אין היום הבדלים מהותיים בין השניים. נכון, נHOT קל וזול יותר לקבל IP קבוע אבל לא לכולם זה יתרון. מצד שני, הראוטרים שמתאימים לHOT קצת יותר יקרים. גם, לא מדובר במשהו קריטי בכל מקרה.

מבחינת ספק - הייתי כמה שנים עם בזק בינלאומי ולא מזמן עברתי לנטויז'ן. נטויז'ן לא רעים, אבל הם בהחלט לא מובילים במהירות ההורדות. יש שעות שאני, עם חבילה של 750K, לא מקבל את כל רוחב הפס שלי, אז על אחת כמה וכמה בחיבורים מהירים יותר. בזק בינלאומי ו012 מובילים היום מבחינת מהירות הורדה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מישהו יכול להסביר לי מה זה IP קבוע ו/או סטטי ומה התועלת שיש בו , והאם כדאי לשדרג ?

יש לי חבילה של 750 והיא עולה לי די הרבה יחסית למחירים כאן זה 50 ש"ח לבזק ו80 לבזק זהב , השאלה היא אם כדאי להעלות את הקצב ? כי בטורנטים את מה שאני מוריד ממילא אין הרבה מקורות כך שבכול אופן זה יוצא לאט , אבל אז גם הנגישות לדפים באינטרנט נורא איטית

בתודה וברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

כמה דברים אליך, יהודה היקר.

א. אתה משלם ה-מ-ו-ן. עלות חבילה של 750K היא 80 ש"ח בסך הכל, תשתית וספק.

ב. אין חברה כזאת בזק זהב, לפחות לא אחת שמספקת שירותי אינטרנט בחיבורים מהירים. אולי הכוונה לבזק בינלאומי, שהיא חברת בת של בזק. כהתחלה, צור איתם קשר בדחיפות ותודיע להם שממחר אתה משלם 32 ש"ח לחודש או עובר לחברה אחרת. כמדומני אלו המחירים של חבילות ה750K אצל הספקיות היום.

ג. לגבי העלאת הקצב - תלוי מאוד בך. האם אתה מוריד סרטים וקבצים באופן "כבד"? האם אין לך זמן (או סבלנות) לחכות שהדברים ירדו? כעיקרון, גם עם חבילות של 256K (שהיו עד לא מזמן) הגישה לאתרים צריכה להיות סבירה בהחלט ואפילו טובה. אני לא מדבר על YouTube ודומיו, אלא על עמודים פשוטים כדוגמאת Carsforum או Gmail. אם גם זה עובד לך לאט - כנראה שהעלאת הקצב אצל הספק של תפתור לך את הבעיה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...