Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייצור חשמל מהמצבר/מנוע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראשית תודה

עוד שאלה קטנה

האם מישהוא עובד אם זה כאן בפורום? או מישהוא פשוט יודע האם הממיר הזה עובד באופן רציף או לא? וכן האם זה מזיק איך שהוא למצבר? חוץ מזה שהוא מרוקן אותו, וכמובן בלאי טיבעי !

דבר אחרון ,אני צריך את זה בשביל מערכת הגברה לארועים שמתקיימים באזורים ללא חשמל כמה וולט לדעתכם אני צרי ? מאחרי המגבר שלי כתוב שהוא צורך 200w ו 50-60HZ אשמח לדעת מה זה ה HZ ואיזה הספק אתם ממליצים לי להשתמש כדי לא להיות תקוע?

תודה רבה לכולכם!

הכונו לביאת המשיח!

פורסם

עובד, לא הורג סתם מצבר

אבל בד"כ הממירים הזולים זה עד 90W

היותר יקרים וגדולים הם גם יותר חזקים ומאפשרים הספק גבוה יותר

זאת לא הייתה הבחירה שלי

תסתכל על גנרטורים זולים (יחסית), יהיה עדיף ולדעתי לא הרבה יותר יקר

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לא רק שזה הורג את המצבר אפשר להגיד שזה אפילו רוצח אותו לטווח קצר.

המצברים הקימים ברכבים יודעים לתת A גבוהה בהתנעה (פיק) אבל לא יודעים לתת A נמוך לאורך זמן בלי שיגרם להם נזק.

מה שאתה צריך זה מצבר פריקה עמוקה (שיודע להתרוקן במלואו ולחזור להיטען ללא נזק).

בהספק קבוע של 200/300W אין לך יותר מדי זמן עבודה על המצבר מה שאומר שהרכב צריך לניות מונע.

אצלי ברכב 2 מצברים אחד 100A רגיל (להנעה ושימוש שוטף של הרכב) ושני של 80A פריקה עמוקה למקרר ולממיר המתח.

חפש גנרטור קטן, הוא יעשה את העבודה ביותר קלות ובלי כאב הראש של להתקע עם מצבר פרוק ללא יכולת הנעה.

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

פורסם

מה גם שהממירים האלו לא תמיד מפיקים גל סינוס יפה, מה שעלול להשפיע על איכות הסאונד שאתה מפיק.

כמו שאמר יוני - גנרטור קטן יעשה יופי של עבודה. תקע אותו עם כבל מאריך רחוק מהמסיבה כדי להקטין את הרעש ואתה מסודר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני משתמש בממיר כמה עשרות לילות בשנה, בחניוני לילה בשטח, לטובת תאורה והטענת סוללות של מכשירי קשר, פלאפונים, מצלמות וכו'. שני מצברים רגילים של 80 א"ש. לשימוש הזה, שהוא חסכוני יחסית בחשמל, הממיר הוא פתרון טוב בהרבה מגנרטור, וזה עוד לפני שהזכרנו את העובדה שגנרטור בחניוני לילה זה משהו שאסור במדינות נאורות, וחבל שאין חוק כזה בישראל. מדובר בהפרעה משמעותית מאוד בלילה מדברי שקט.

אבל, להספקים כמו אלו שאתה מדבר עליהם, (המגבר הוא רק חלק מהחגיגה,לא? מה עם תאורה וצרכנים אחרים) , ומכיוון שממילא אתה מדבר על אתר שאתה הולך להפציץ בדציבלים, הגנרטור הוא פתרון טוב יותר.

פורסם

מגבר שמע לא יעבוד טוב לא עם ממיר (כפי שצביקה פיק הסביר, הגל אינו סינוס טהור, אלא כמעט ריבועי באיזור שיא הסינוס), ולא עם גנרטור (זרם בלתי מיוצב) - ותקבל עיוותים בשמע על ימין ועל שמאל.

אתה צריך, בנוסף על הגנרטור, גם מייצב מתח כלשהו.

פורסם
ראשית תודה

עוד שאלה קטנה

האם מישהוא עובד אם זה כאן בפורום? או מישהוא פשוט יודע האם הממיר הזה עובד באופן רציף או לא? וכן האם זה מזיק איך שהוא למצבר? חוץ מזה שהוא מרוקן אותו, וכמובן בלאי טיבעי !

דבר אחרון ,אני צריך את זה בשביל מערכת הגברה לארועים שמתקיימים באזורים ללא חשמל כמה וולט לדעתכם אני צרי ? מאחרי המגבר שלי כתוב שהוא צורך 200w ו 50-60HZ אשמח לדעת מה זה ה HZ ואיזה הספק אתם ממליצים לי להשתמש כדי לא להיות תקוע?

תודה רבה לכולכם!

HZ

זה יחידות של תדר

50HZ זה תדר של רשת חילופין בארצות הברית

ו 60HZ זה בארץ

פורסם
HZ

זה יחידות של תדר

50HZ זה תדר של רשת חילופין בארצות הברית

ו 60HZ זה בארץ

או שלא.... בדיוק הפוך.

בכל אופן, האם יש גנרטורים מושתקים קטנים לטיולים?

פורסם

יש

הכל כמו כל דבר בחיים פונקציה של מחיר

יש גם ממירים מיוצבים עם גל סינוס טהור

לינק לספק של כמה גנרטורים http://www.rimon1.co.il

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

פורסם

גש לסוכנות הונדה "מאיר "בדרך השלום יש שם בחור האחראי על שיווק הגנרטורים שמו יוסי ,

גנרטורים אלה הם ה"מרצדס" של הניידים הקטנים ,אלטרנטורים מיוצבים המכילים AVR ,למתן מתח קבוע כאשר המערכת עולה לפיקים אחת לשנייה ,שקטים בצורה בלתי רגילה, קלים לנשיאה, אמינים וקומפקטים, אך יקרים יחסית לשוק

ישנם אלטרנטורים יעודיים לרכב המייצרים מתח של 220 כולל רתכת עוד משנות השמונים ,אך המערכת אינה מיוצבת

יגאל

• תוכן חדש...