Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

3.5 לפי מה שהבנתי לא יוציא לי הרבה, אבל יוסיף לי משהו כי יש לי כרגע רק שני אחוריים של JBL ואני שומע רק מאחורה אומנם איכות טובה אבל לא מספקת.

יש לי בעיה לעשות בנייה בגלל שהחלונות שלי הם ידני ובנייה לפי מה שהבנתי זה יעלה לי ת200 ואין לי תכסף ובגלל זה אני רוצה המלצות על רמקולים קידמיים לדשבורט ....אני מוכן להשקיע 350 שקל אם יש למישהו המצלמה לרמקולים בכייף....ותודה

פורסם

מה התקציב? ב700 ש"ח אתה יכול לשים vaib יהיו לדעתי יותר איכותיים מהאחורים שלך.

אל תחזור על דברי אחרים-הם שונאים לשמוע שטויות:twisted:

פורסם
259 ש"ח , בלאופונקט 2WAY באוטו דיפו.

וזה יוציא לי טוב? כי אני מעדיף לא להשקיע הרבה אני עוד מעט מתגייס

פורסם

היות ומרמקול 3.5 לא ניתן לבקש הרבה, נראה לי שלהשקיע יותר מה-259 ש"ח הללו זה מיותר.

אני זוכר שפעם ראיתי קומפוננט 3.5 (לא זוכר יצרן) שעלה אצל א.ד.י סביב ה-1300 ש"ח. העדפתי לבצע בניה ולהשקיע בקומפוננט נורמאלי, אבל עדיין מסקרן אותי איזה צליל ניתן להפיק מאלמנט כ"כ קטן.

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

פורסם

לדעתי אין שום סיבה להשקיע ברמקולים 3.5". הם מאוד מוגבלים מבחינת התדרים שהם יכולים להוציא.

היו לי בזמנו 4" של מאקרום (הקבילו להייבריד) ונשמעו רע למרות שהיו יקרים מאוד.

בנייה בדלתות, אפילו לרמקול 5.25, תשפר מאוד את האיכות על פני כל רמקול 4".

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בפונטו , לא כל רמקול 3.5 ניכנס.

אז רצוי שתלך לחנויות ההתקנה ותיבדוק קודם פיזי מה כן ניכנס , או שתחליט שם מה שאתה קונה או שתחזור להיתייעץ

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אם אתה לא רוצה להשקיע ויש לך אחוריים כבר (אני מאמין שכן, תקן אותי אם לא), אז אל תוציא כסף לא על בניה ולא על רמקולים יותר יקרים, שגם לא יועילו לך חוץ להוציא "בזזזז" במקום כמה מילים בשיר. חבל, תחסוך את הכסף. אם אין לך אחוריים נורמליים תשקיע בהם, עדיף כבר על קדמיים של 3.5 אינץ.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
אם אתה לא רוצה להשקיע ויש לך אחוריים כבר (אני מאמין שכן, תקן אותי אם לא), אז אל תוציא כסף לא על בניה ולא על רמקולים יותר יקרים, שגם לא יועילו לך חוץ להוציא "בזזזז" במקום כמה מילים בשיר. חבל, תחסוך את הכסף. אם אין לך אחוריים נורמליים תשקיע בהם, עדיף כבר על קדמיים של 3.5 אינץ.

גיא.

יש לי אחוריים של JBL מוצאים יפה אבל אני רוצה לשמוע גם מקדימה אז אני רוצה לשים משהו השאלה מה לשים אתה ממליץ על חברה? עד 350 ככה אני מאמין שאין הרבה אפשרויות אבל כדאי....תודה

פורסם

אני לא בטוח שאם תוסיף את ה 3.5" קדימה - פתאום תתחיל לשמוע סאונד עשיר גם מקדימה. שמעתי כבר כמה רמקולים קטנים כאלה (אולי לא מי יודע מה איכותיים) ותמיד אתה צריך להתאמץ כדי לשמוע מה בדיוק יוצא משם, אם בכלל. קשה להם להתמודד ולהישמע באותה עוצמה כמו ה6X9 האחוריים. רק לאחר משחק עם ה FADER ניתן לראות שהם באמת עובדים.

כלומר, אני לא בטוח שתהיה מרוצה כ"כ מהתוצאה. הרמקולים הקדמיים יוסיפו כמובן נופך מסוים למה שאתה שומע אבל לא במידה שתהיה מרוצה.

אם בכל זאת תחליט להתקין משהו במקום הייעודי - הומלצו לך רמקולים - אני לא רואה סיבה להשקיע מעבר לזה. כפי שראית מהתגובה של איתמר, גם רמקול מאוד איכותי בגודל הזה - מתקשה לספק תוצאות.

יואב

יואב :arrow:

פורסם

גיא.

לי יש רק 3.5" קואקסיאלים של הרץ מיקדימה + טויטרים של MBQ

ולא שומעים רק כמה מילים בשיר...שומעים טוב מאוד , וגם שמעו טוב לפני שהוספתי טויטרים (מוגברים בניפרד)

רק שהרץ לא נכנסים ב 350 שקל.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
)

רק שהרץ לא נכנסים ב 350 שקל.

יפה אמרת! בגלל זה אני אמרתי שחוץ מ-בזזזזזזז הוא לא ישמע כלום מרמקולים כאלה במחיר הזה. לטעמי עדיף לו לחסוך את ה-350 שקל האלה. חבל על הכסף, על דבר שאולי יתרום לו ממש קצת, אם בכלל.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...