Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

נפלה לידי הזדמנות לקנות מ "עולה חדש"(האוטו עדיין רשום במכס) אופל קורסה שנת 2001 יד ראשונה שעברה רק 58000 ק"מ,3 דלתות,לרכב אין כלל תאונות,יש לו טסט כמעט לשנה ועם ספר טיפולים. המחירון שלה 37200 וביגלל שהבחור חייב לי כמה טובות הוא מוכן למכור לי את האוטו ב 33-34 אלף ש"ח.

קראתי כמה שרשורים שיש כאן בפורום ואני ממש בדילמה על הגיר האיזיטרוניק שלה,האם שווה בכל זאת לקנות את האוטו הזה למרות שיש הרבה אנשים ששונאים את האוטו הזה רק ביגלל הגיר שלה? האם ידועות "מחלות" כלשהן באוטו הזה שאני צריך לבדוק לפני שקונים?

השימוש העיקרי של הרכב יהיה לבחורה צעירה שעושה את רוב הנסיעות שלה בתוך העיר ופעם בשבוע עושה נסיעה של כ 50 ק"מ לכל כיוון מחוץ לעיר,בכללי האוטו יעשה פחות מ 10000 ק"מ בשנה.

נ.ב:בקשר לעלות טיפולים וחלקים אז זה לא כל כך משנה,כי הכל אני עושה במוסך שלי(מקום העבודה שלי) וקונה את החלקים ישירות מהספק,כך שהעלות לתחזוקה תיהיה דיי זולה ביחס ללקוח רגיל.

תודה מראש לכל העונים!

סלבה.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

בנוסף להערה הנכונה של בני (שמתייחסת למנוע) תרשה לי לציין שגיר האיזיטרוניק הזה הוא הגיר הרובוטי (או איך שלא קוראים לזה) הגרוע ביותר שנתקלתי בו במשך חיי.היה לי את האוטו למשך 4-5 ימים בהשכרה בגרמניה.

הוא עד כדי כך גרוע, הוא מעביר הילוכים עם השהיה כ"כ גדולה שבהעברת הילוך האוטו מאט בצורה משמעותית.

אישתי (שאינה חובבת רכב גדולה) שאלה אותי אחרי 5 דקות עם הרכב הזה "מה הבעיה עם הגיר שלו?"

רכב מאוד מאוד מומלץ... מומלץ לא לגעת בו!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

היי,

יש לי אופל קורסה 2001 איזיטרוניק כבר 5 שנים,

אני אומנם מאוד אוהב את הרכב והוא מאוד נוח בתא הנוסעים והגימורים יפים לעין,

הוא אף מצליח להכיל ארגזים ומטען גדול שאפילו למכוניות משפחתיות לא נכנס..

מבחינה טכנית התקלות בד"כ מאוד מורכבות ויקרות.

ובמיוחד כאשר כל החלפים עוברים דרך מוסכי UMI שמוסיפים על המחירים..

כמעט 4 שנים נסעתי ללא תקלות אך בשנה האחרונה התחיל לי הסבב.

מנסיוני לבינתיים: חיישני הגה, חלק מהאיזיטרוניק, חיישני מחשב, ומזגן וכרגע אני מחכה לטיפול ראש מנוע שהאטם שלו הלך...

כך שאפשר לומר שיש לי רכב חדש :)

לכן אם היית קונה רכב חדש עם אחריות הייתי מתלבט בתשובותי,

אך אופל יד שניה בשנתון 2001 די צפוי שהוא מתחיל עם סבב בלאי של חלקים..וזה הולך להיות די יקר,

( למרות שזה גם תלוי במזל :) )

על שנתון זה הייתי הולך על רכב אחר.

בהצלחה.

• תוכן חדש...