Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תבינו שמתקין יכול להרשות לעצמו להריץ חוטים ולתת לך לשמוע מגברים מסויימים ורמקולים מסויימים נכון שהוא לא יחליף לך עד שתשמע את הכל כמו במערכות ביתיות אבל עדיין לתת לך את האופציה של לפחות 3 מגברים ורמקולים להחליף ולהגיע למסקנה זה כן צריך לעשות

מה קורה עם הרכיבים שהותקנו לך ברכב ?

חיברו לך 75.4 חדש ולא אהבת , מה קורה עם המגבר? הוא יחזור לקרטון וימכר כחדש או משומש?

אחרי ששמעת שלושה סט-אפים החלטת שאתה מעוניין בפולס,

אבל הפולס ששמו לך ברכב היה עם סימני ברגים ,

שאלת את "המתקין-האמין" והוא ציין שהסט הספציפי הזה כבר ביקר ב-10 מכוניות שונות לפניך אבל הוא לא נמכר אף פעם,

לכן הוא נחשב "חדש" ,

האם תבקש שיפרקו לך וישימו חדש מהקרטון ?

הגעת לקופה , בשעה טובה ומוצלחת,

גילית חיוב ע"ס 1190 ש"ח .

אתה מציץ בדף:

התקנה "רגילה" -500 ש"ח

חיווט -190 ש"ח

פירוק+הרכבה+פירוק+הרכבה+פירוק+הרכבה+פירוק+הרכבה+פירוק+הרכבה+פירוק+הרכבה+= 500 ש"ח.

סה"כ -1190 ש"ח.

צריך לשלם את הסכום על זמן העבודה בפועל?

או רק את ה690 ש"ח (התקנה רגילה +חיווט) ?

.

ZZR

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מגבה את מידן_מל. כל מילה שכתבת, הוצאת לי מילה מהפה.

האמת?

גם לפי דעתי יכול להיות מין קיר בכל חנות( כמו שיש בהרבה)

שבו ניתן לישמוע על קצה המזלג השוואה בין סטים וכמה סאבים, זה יכול לעזור.

אבל לשמוע ברכב שלך הפרטי?! אף אחד לא יעשה לך כזה דבר, שכל פעם תשמע אצלך ברכב מגבר שונה, ואז קומפוננט שונה, ואז לא יודע מה , חומר אטימה שונה.

אם כבר לא מעניין אותך התחום, יותר טוב.

מקווה שאתה יותר חזק באופנועים.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

ישנם הרבה שיטות לפצע על עניין הסכום והמוצר, כלומר ישנם מוצרים שנחשבים לRB ולכן לבעל העסק עולה יותר זול לקנות, ולכן בעל העסק יכול להחליט על מה לקנות ולהחזיק כמות קטן אבל מועילה של מוצרי RB בשביל בדיקה, לעומת זאת כל מוצר שיוצא מהשקית ומהקרטון אינו יכול להחשב לחדש אבל עם אינו פגוע ותקין אפשר למכור אותו במחיר נמוך אבל עדיין בלי הפסד. כן אפשר לקבוע סכום מסויים של כסף עם הלקוח אכן החליט לעשות את הבדיקה אבל צריך לציין את הלקוח לפני זה, הרי בסוף אחרי הכל מה שמדובר בו זה על בעלי עסקים אמינים שיגידו את האמת בפנים מבלי לפחד

פורסם

אני בתור מתקין

אנשים שרוצים ממני מוצר מסויים? ושאני יביא אותו אליהם. (חדש או משומש). אני שולח אותם לשמוע אותו ולחזור אלי.

או שאני מביא רכב עם המוצר הזה מותקן או שאני יביע להם משהוא הכי דומה שאפשר לשמוע. מבחינת אופי.

אחרת אני לא ימליץ בלב שלם. לבחור לקנות את המוצר. שהוא לא ירגיש שדפקתי אותו.

ויש לי מספיק אנשים שחוזרים שוב לשינויים. (שידרוגים. ) מכוניות חדשות. חברים. רק בגלל שאני לוקח את מה שמגיע. ולא דופק אף אחד.

וגם בגלל זה יש המון מקומות שאני לא מתקרב. ושאני לא ישלח אליהם בחיים אנשים. להתקנה או לקנות.

והיה מקום בירושלים. אני וחברים גרמנו להפסדים מטורפים. בגלל שהוא דפק חבר.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
מצטער להגיד לכם שהמצב שלכם עגום וזה לא קשור רק לאמריקה בכל חנות סאונד לרכב אמור להיות חדר אקוסטי כדי שתוכל לשמוע סטים ומגברים שונים, ולדעת לאיזה כיוון לפנות ולצמצם אופציות ואני מבין גם שלשיטתך אותו מתקין גם יתקין את זה בכמה מכוניות נכון? שהרי אין דינה של מרצדס למשל כמו דינה של הונדה , ואין דינה של מכונית אטומה כמו מכונית לא אטומה , אז כמה סטים ומכוניות הוא צריך להתקין ע"מ שתוכל לבחור?.

אבל עדיין לתת לך את האופציה של לפחות 3 מגברים ורמקולים להחליף ולהגיע למסקנה זה כן צריך לעשות ואני מניח שאתה מדבר על האוטו שלך , כי אם כך אזי לכול אחד הוא יצטרך לחווט ולתת לשמוע אזי מתי הוא יתקין ?

תגיד אתה לא ראית בחייך את הישראלי שנכנס לחנות מודד את כול מה שיש בה ויוצא בלי לקנות שום דבר? מספיק כמה כאלו ע"מ שכול מתקין יפשוט רגל

ישנם הרבה שיטות לפצע על עניין הסכום והמוצר, כלומר ישנם מוצרים שנחשבים לRB ולכן לבעל העסק עולה יותר זול לקנות , ולכן בעל העסק יכול להחליט על מה לקנות ולהחזיק כמות קטן אבל מועילה של מוצרי RB בשביל בדיקה אני מבין. והוא צריך לשלם על מוצרים אלו ועל חיווט ברכב שלך רק בשביל שתוכל לשמוע כמה אפשרויות ? , כן אפשר לקבוע סכום מסויים של כסף עם הלקוח אכן החליט לעשות את הבדיקה אבל צריך לציין את הלקוח לפני זה תגיד לי כמה פעמים ראית אנשים שמנסים לחסוך על התקנה ? הרי גם בעל התרד' ניסה , אז אני מבין שהמתקין ישב איתך , יתן לך מחיר זול לבדיקה ואז הוא יקח סיכון שאת הקניה תבצע אצל מישהו אחר ? אם אתה חושב שמישהו שמכיר את הקונים הרגילים של מערכות לרכב יעשה את זה אתה שוטה, הרי בסוף אחרי הכל מה שמדובר בו זה על בעלי עסקים אמינים שיגידו את האמת בפנים מבלי לפחד

כן הוא לא צריך לפחד הוא פשוט צריך להחליט שהוא יוצא מהביזנס. ובפורומים בחו"ל או שאנשים קונים על סמך חוות דעת ולוקחים סיכון ומתקינים בעצמם , או לחילופין משלמים יותר והולכים למתקין ומתקינים אצלו . כאן בארץ, כולם יודעים מי הוא הלקוח הרגיל

אני בתור מתקין

וגם בגלל זה יש המון מקומות שאני לא מתקרב. ושאני לא ישלח אליהם בחיים אנשים. להתקנה או לקנות.

והיה מקום בירושלים. אני וחברים גרמנו להפסדים מטורפים. בגלל שהוא דפק חבר יופי ממש יפה . תגיד אלי אתה בטוח שאם היית צריך לחיות מהתקנות היית עושה את זה ?.

אני לא חושב שאם אני הייתי פותח חנות הייתי נותן לך לשמוע . הייתי עושה קיר עם כמה רמקולים וזהו . אתה רוצה לשמוע בתוך רכב , לך תמצא מישהו עם התקנה ותשמע . אבל לקחת סיכון של לתת לך לשמוע ולעשות עבודה בלי שאהיה בטוח שתקנה אצלי , זה מתכון לפשיטת רגל .

תגידו אם הייתי אומר לכם , רבותי אתם רוצים לשמוע ? אין בעיה עלות ראשונית של חיווט והתקנה בסיסית 1500 ש"ח ואח"כ כול סט לבדיקה 150 ש"ח , גם אז היית שומע ? סביר להניח שלא

אז אל תבואו לספר סיפורים

ואתם יודעים מה , לכו ותנסו לשמוע מגברים סופר יקרים לאודיו לביית או רמקולים היי אנד לאודיו לביית , ושם משקיעים יותר כסף , מעניין מי יתן לכם ?

צאו מהסרט הזה

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

אתה יודע מה אפילו העצות שSOUNDMAN נתן יכולות עוד איכשהו לספק לקוח, או הקיר רמקולים שהיית מכין. זה כבר עזרה ללקוח לעומת מתקינים פה בארץ שאפילו לשמוע סטים אתה בכלל לא יכול, ולכן אין לך את האפשרות לצמצם אפשרויות. הרי בסוף כל מטרת הוויכוח היא לגרום לנו הקונים לדעת מה אנחו רוצים באמת ולא לזרוק סתם כסף.

פורסם

נראה לי טיפשי למדוד רמקולים לרכב כשהם מותקנים על הקיר .

מכיוון שביצועי רמקול על הקיר , לא יהיה דומים לביצועי אותו הרמקול ברכב.

בוודאי כשהדלת אינה אטומה , ועשוייה מפח ברזל דק ומזמזם.

הדבר היחיד שניתן להבחין בו בהשוואה שכזו , הוא סוג הטויטר, אם הוא רך או חד .

ZZR

פורסם
תגידו אם הייתי אומר לכם , רבותי אתם רוצים לשמוע ? אין בעיה עלות ראשונית של חיווט והתקנה בסיסית 1500 ש"ח ואח"כ כול סט לבדיקה 150 ש"ח , גם אז היית שומע ? סביר להניח שלא

אז אל תבואו לספר סיפורים

בברכה יהודה

יהודה....,

רוב צרכני האודיו מצפים להתקנה שמצריכה יומיים עבודה שתתבצע במקסימום 5 שעות ובמחיר של שעתיים או שלוש ... כלומר, לשלם 1/3 ממה שמגיע, אז 1500 שח להתקנה... 150 שח לשמוע כל סט...

נקודה למחשבה לחברי בפורום:

האם יתכן שהמצב הקיים ,נתרם בזכות "איכות הביקוש" ( כלומר-- הסכום המגוחך שמצפים מבעלי מקצוע מכובדים להתקין מערכות אודיו אף בסיסיות, מה שיצר שוק של התקנות תוך שלוש שעות, שכך נראות וכך מחזיקות מעמד, כך נשמעות, וחלקים כאלה ואחרים כמו טוויטרים "עפים לשמיים" (להלן נשרפים).

והגרוע מכל:

בעל מערכת הסטריאו חושב שהתוצאה שאינה מספקת אותו ומאכזבת אותו , נובעת בגלל שלא השקיע מספיק כסף במערכת ושהוא צריך לשדרג אותה, במקום להבין שבסיס האיכות נמצא בהתקנה מקצועית ראויה וכיוונים סבלניים ומקצועיים.

וגרוע אף מכך: מנסיוני לאורך השנים, בודדים יודעים להבין חשיבות זו, וגרוע עוד יותר: זה לא ישתנה.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

יהודה....,

רוב צרכני האודיו מצפים להתקנה שמצריכה יומיים עבודה שתתבצע במקסימום 5 שעות ובמחיר של שעתיים או שלוש ... כלומר, לשלם 1/3 ממה שמגיע, אז 1500 שח להתקנה... 150 שח לשמוע כל סט...

האם יתכן שהמצב הקיים ,נתרם בזכות "איכות הביקוש" ( כלומר-- הסכום המגוחך שמצפים מבעלי מקצוע מכובדים להתקין מערכות אודיו אף בסיסיות, מה שיצר שוק של התקנות תוך שלוש שעות, שכך נראות וכך מחזיקות מעמד, כך נשמעות, וחלקים כאלה ואחרים כמו טוויטרים "עפים לשמיים" (להלן נשרפים).

והגרוע מכל:

בעל מערכת הסטריאו חושב שהתוצאה שאינה מספקת אותו ומאכזבת אותו , נובעת בגלל שלא השקיע מספיק כסף במערכת ושהוא צריך לשדרג אותה, במקום להבין שבסיס האיכות נמצא בהתקנה מקצועית ראויה וכיוונים סבלניים ומקצועיים.

וגרוע אף מכך: מנסיוני לאורך השנים, בודדים יודעים להבין חשיבות זו, וגרוע עוד יותר: זה לא ישתנה.

בברכה

דני

דני אני איתך מילה במילה וכול מילה נוספת מיותרת לנושה זה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=477352 המערכת שלי למכירה....
פורסם

יהודה....,

רוב צרכני האודיו מצפים להתקנה שמצריכה יומיים עבודה שתתבצע במקסימום 5 שעות ובמחיר של שעתיים או שלוש ... כלומר, לשלם 1/3 ממה שמגיע, אז 1500 שח להתקנה... 150 שח לשמוע כל סט... לא נעים לי לספר לך אבל אני הפנמתי שההתקנה תעלה לי הרבה כסף , אבל זה כי אני דורש הרבה , ויש לי טיפה הבנה מה אני אמור לקבל בסופו של תהליך . אבל כאן בפורום רוצים מערכת ב3000 ש"ח , ואז באמת לא נשאר כסף להתקנה

והגרוע מכל:

וגרוע אף מכך: מנסיוני לאורך השנים, בודדים יודעים להבין חשיבות זו, וגרוע עוד יותר: זה לא ישתנה.זה ישתנה אם אנחנו נטיף לזה כול הזמן . זה יקח זמן אבל זה יקרה . אבל אם נחליט מראש לא להסביר כי זה לא ישתנה אזי אתה צודק זה לא ישתנה

בברכה

דני

אנני יודע כמה יש בארץ מתקינים שיכולים לעמוד בציפיות הגבוהות שלי , אבל דבר אחד בטוח מספרם לא עולה על אצבעות הידיים ,

דבר שני בטוח שאולי אחד או שניים מהם יכולים לזכות באליפות אירופאית כלשהי בSQ , ואין כאן אלוף אירופה או מישהו שיכול להתמודד שם .

אז נצטרך להוריד ציפיות , אבל להוריד מרמה כזו זה בסדר , לבוא מרמה של לקנות ב3000 ולעשות התקנה ב500 ולחשב כמה בדיוק המתקין מקבל , זה בהחלט מתכון למה שתיארת

אני רק מקווה שלפני שהמשיח יגיע נראה שינוי (סוף כול סוף לפני מס' שנים גם בתי ספר לנהיגה מתקדמת היו חזון , והיום יש 4 כן ירבו )

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם
מצטער להגיד לכם שהמצב שלכם עגום וזה לא קשור רק לאמריקה בכל חנות סאונד לרכב אמור להיות חדר אקוסטי כדי שתוכל לשמוע סטים ומגברים שונים, ולדעת לאיזה כיוון לפנות ולצמצם אופציות. זה שבארץ אף מתקין לא עושה את זה ולכן חצי מהמכוניות סליחה טעות שלי 99% מהמכוניות בארץ המערכות בהם נשמעות על הפנים (ותוציאו את המערכות של ערסים מהסטטיסטיקה) תבינו שמתקין יכול להרשות לעצמו להריץ חוטים ולתת לך לשמוע מגברים מסויימים ורמקולים מסויימים נכון שהוא לא יחליף לך עד שתשמע את הכל כמו במערכות ביתיות אבל עדיין לתת לך את האופציה של לפחות 3 מגברים ורמקולים להחליף ולהגיע למסקנה זה כן צריך לעשות מסיבה שעם הוא מעוניין שתתקין אצלו ותביא עוד אנשים תספר למה, אל תשכח שאתה מוציא את מיטב כספך ואם אתה מוכן לזרוק בלי לשמוע אני יכול לכוון אותך לכמה חנויות שיפרסו לך שטיח אדום בכניסה רק תביא את המזומנים.

ואיך כמעט ששכחתי מכיוון שאני כבר לא מתעניין כל כך בעולם הסאונד ועובר למשהו אחר אז ממש לא מעניין עם הבנת והפנמת את נושא השיחה. בקיצור חבל על הרבה חבר'ה חדשים שנכנסים לפה ומקבליםם מידע שגויים מהרבה חברי פורום שחושבים שהם יודעים משהו בעולם הסאונד ותאמין לי שאני אחד שטוען שאני לא יודע אפילו קמצוץ על העולם מציע בדול לכולכם לקרוא אצת מעבר להודעות בפורום הזה או בעוד כמה פורומים בחו"ל ולהבין ולהפנים

אתה לגמרי חי בסרט...זה כמו שמחר אני אפתח מסעדה ואני יחלק מנות בחינם או יוציא בופה לרחוב כדי שכולם יטעמו בשביל שיבואו אלי אח"כ... איזה שטויות!

ברור שכול מתקין ומתקין מסוגל "לספוג" עלויות של חיווט פה ושם...זה לא כזה ביג דיל - אבל הוא לעולם לא יעשה את זה (ייתן לך את האופציות שאתה מדבר עליהן), כי לא רק שהוא לא יתחיל לפתוח מוצרים חדשים מהאריזה רק בשביל שתחליט מה אתה רוצה, אלא גם בגלל שאתה תופס לו מקום בחנות (או בשטח ההתקנות) ומחזיק איזה פועל אחד לפחות לכמה שעות טובות רק בשביל איזה סט קומפוננט של 700-1000 ש"ח או איזה מגבר. זה לא שווה לו!

נכון שהברירה הכי טבעית, הכי הגיונית והכי טובה היא להקים איזשהו חדר סאונד שייתן לפחות טעימה של אותם הרכיבים שיש לו להציע (גם אם זה לא מתקרב לאקוסטיקה ולתפוקה של אותם הרכיבים כשהם מותקנים בפועל ברכב) - אבל זה כבר שיקול אישי / כלכלי / שיווקי שלו בלבד.

מה שקורה היום עם מערכות לקולנוע ביתי זה סיפור אחר לגמרי - כשתיהיה המודעות לאודיו ברכב כמו המודעות לקולנוע ביתי בארץ זה אומר שהגיע המשיח, כי אין פה בנאדם אחד שיעיז לרכוש איזה סט של 5 רמקולים ( +מגבר + DVD ולעיתים גם איזו פלזמה) מבלי שיראה וישמע אותם בפעולה - ולכן לא תמצא היום בעל חנות שמוכר את הרכיבים הללו, של קולנוע ביתי, ללא חדר סאונד מפוצץ ברמקולים ומגברים מכול הסוגים.

עם כל הכבוד לפעילות הענפה של הפורום הנ"ל בתחום האודיו ברכב - אנשים מהסוג הזה שמסתובבים פה (שאוהבים מאוד את התחום) הם אולי זרזיף מתנועת הלקוחות ששוטפים ביום יום את המתקינים השונים - ולכן, אין עדיין בשביל מי להשקיע ואין לאותו מתקין סיבה לבוא לקראתך כשאתה מתלבט ורוצה לשמוע לפני שאתה קונה.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם
אני בתור מתקין

אנשים שרוצים ממני מוצר מסויים? ושאני יביא אותו אליהם. (חדש או משומש). אני שולח אותם לשמוע אותו ולחזור אלי.

או שאני מביא רכב עם המוצר הזה מותקן או שאני יביע להם משהוא הכי דומה שאפשר לשמוע. מבחינת אופי.

אחרת אני לא ימליץ בלב שלם. לבחור לקנות את המוצר. שהוא לא ירגיש שדפקתי אותו.

ויש לי מספיק אנשים שחוזרים שוב לשינויים. (שידרוגים. ) מכוניות חדשות. חברים. רק בגלל שאני לוקח את מה שמגיע. ולא דופק אף אחד.

והיה מקום בירושלים. אני וחברים גרמנו להפסדים מטורפים. בגלל שהוא דפק חבר.

מאוד מעניין אותי לדעת מי זה? איכפת לך טיפה להרחיב? ד"ר סאונד זה הניחוש שלי....

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

• תוכן חדש...