Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הצמיגים אוהבים חום.זו עובדה ידועה.בחום הם מתפקדים יותר טוב.

השאלה שלי היא על הברקסים.

ברקס=חיכוך של הבלם בדיסקית=כח עצירה+חום.

מה קורה כשהסביבה חמה יותר כמו בקיץ? האם זה משפיע על מרחקי הבלימה? האם ההשפעה משמעותית?

ובאותה נשימה-האם אוויר חם שניכנס למנוע יותר מועיל מאוויר קר?

תודה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

בקשר לברקסים אני לא כ"כ יודע אני מאמין שהכמה מעלות האלה גורמות להם להתקרר לאט יותר ובכך להגדיר מעט את מרחקי הבלימה, בקשר לצמיגים יכול להיות שהם מאזנים את מרחק הבלימה, אבל זה מה שנראה לי ובאמת שאין לי מושג.

בקשר לאוויר הקר והחם עובדתית יש עדיפות לאוויר קר והאוטו יסע פחות טוב כשחם.

אבי.

פורסם

האוטו יסע יותר טוב במזג אוויר קר כיוון שהאוויר הוא יותר קר וחלקיקיו יותר צמודים זה לזה וככה אנחנו מקבלים יותר חמצן בתערבות, יותר חמצן=יותר דלק=פיצוץ חזק יותר וכך הלאה והלאה....

ההבדלים הם זניחים, אני לא יכול להגיד לך אם אפשר להרגיש בשינוי.

פורסם

לא תמיד שיותר קר הרכב יסע יותר חזק, זה גם תלוי בלחות,

הרבה לחות = פחות כח

אז חם ויבש עדיף על קר ולח.

פעם שנסעתי לחרמון ממש והייה ממש קר ויותר ממש לח ,

עם רכב ספורטיבי ידני בעל 155 כוחות סוס לא היצלחתי לעקוף יפנומטית 90 כוח אוטומטית

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

GSI16V

דבריך אינם מהווים ראייה לטענת פותח האשכול, שכן גם היפנומטית הייתה אמורה לחוות קשיי נסיעה, הרי נסעתם בתנאים זהים, לא?

• תוכן חדש...