Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8361 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ובטח ובטח במכוניות כמו ה-106 (למשל) שם תא המנוע צפוף כמו כוורת לקראת ביקור של המלכה :new-alien:

להתקין כונס אוויר שיתעל ישר לפילטר???

נראה לי הכי פשוט שאפשר. והכי יעיל - בלי טובות מהיצרן לגבי זרימת אוויר מאחורי הגריל הקדמי,בלי צנרת מסובכת (והרי ככל שהיא מסובכת יותר קשה יותר לאוויר לזרום) ובדרך הכי קצרה מה"סביבה" לסעפת... (האוויר הכי קר שתוכלו לבקש....)

אם כך אז למה?

רון.

(זה נכתב לאחר מבט ממושך בתא המנוע של האוטו שלי, והחלטה אופרטיבית להשאיר את הרדיאטור ולחפש פתרון אחר לזרימת אוויר אצלי בתא המנוע.... :popcorn: )

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

מן הסתם, אולי קירור האוויר הוא יעיל יותר בהתקנת ראם אייר.

אחרת לא היו חושבים ומתקינים את זה בכלל.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

הרי האוויר בכל מקרה מגיע מחוץ לרכב, ואלא אם אתה מעביר אותו דרך מצנן-ביניים אין מצב שהוא יהיה קר יותר....

ושוב. מה ההגיון לטרוח כל כך בשביל ראם-אייר אם בחיתוך קטן במכסה המנוע את פותר קילמטר תעלות בתוך תא המנוע...

רון.

מתעקש לא להבין.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
בצע חיפוש בגוגל על המערכת , תבין את עיקרון פעולתה (דחיסת האוויר) ואז תדע לענות לבד...

אוייייש!

שוב פעם?!?!?!?

כבר היו פה כל כך הרבה דיונים על זה.

המסקנה בסוף תמיד הייתה שאין משמעות לדחיסת האויר, וכל מה שזה נותן זה תיעול מצויין של אויר קר, יותר ממה שאפשר בצורה מאולתרת.

פורסם
הרי האוויר בכל מקרה מגיע מחוץ לרכב, ואלא אם אתה מעביר אותו דרך מצנן-ביניים אין מצב שהוא יהיה קר יותר....

וגם אז, הוא לא יכול להיות קר יותר מטמפ' האוויר האמביאנטית.

• תוכן חדש...