Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם..

ברצוני לעשות איטום בדלתות

מה העלות של זה?

אני גר בת"א יש מקום מומלץ?

ושאלה אחרת

אם אני ירצה להחליף את הקומפוננט בעתיד זה ישפיע על משהו?

אני יצתרך לעשות איטום מחדש?

טל

פורסם

על מתקין באיזור שלך אני לא יכול להמליץ אבל מה שכן האיטום נישאר בדלת לתמיד זה אומר שאי אפשר להעביר אותו מרכב לרכב, החלפת קומפוננט לא קשורה לאיטום, ואתה תוכל להחליף אותו בלי בעיות. העלות תלויה ברמת ההתקנה ובחומר שהמתקין ישתמש בו, מה שהולך בארץ היום זה דיינמט וזה חומר לא זול, כמו כן יש חומרים נוספים כמו קסקייד שגם נמכר פה אבל הרבה פחות נפוץ.

אפשרות נוספת היא ליקנות חומר שיעודו לא לרכב אלא לאיטום גגות למשל ולבצעה את ההתקנה לבד, מה שיוזיל לך את המכיר פי כמה אבל לא בטוח שתגיע לאותה רמת אטימה כמו עם חומרים יעודים.

SUZUKI Ignis Sport

• תוכן חדש...