Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

אני שוקל לקנות סאב SQ בימים הקרובים. בתקציב של 1000 שח החלטתי ללכת על ה - Adire Shiva

התייעצתי עם היבואן ( ארז ) ולטענתו בשביל לנצל את הסאב בצורה יפה אין צורך לחבר לו הגברה חזקה מאוד.

הוא עשה בדיקות של מגברים מאוד חלשים ( אפילו 20W ) והסאב הזה פשוט מדהים ביכולות שלו.

השאלה שלי היא האם תהיה לי בעייה איתו עם רוקפורד 4004 שנותן בגישור לסאב בערך 150W RMS לסאב ?

השילוב יהיה כנראה סט קדמי הרץ היי אנרג'י והסאב הנ"ל. גם מבחינת ההגברה של ההרץ אני הבנתי שהרוקפורד

לא יספיק.. הבעייה שאין לי כל כך תקציב להחליף גם את המגבר כרגע.

אשמח לקבל הצעות ואת דעתכם .

תודה.

Alpine 9855R / Amp - Alpine Mrp-f600

Comp -Hertz Hi Energy / Sub - Image Dynamics IDQ

פורסם

הP4004 נותן בגישור משהו בסביבות 200 יותר נכון.

במקומך הייתי מחפש ID נראה לי יותר מתאים למגבר.

Good guy goes to HEAVEN

Bad guy goes to PATTAYA :twisted:

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

הסאב הזה מאוד נציל. הוא נשמע טוב גם בגישור של JBL 75.4 למרות שהוא נותן 284 לעומת ה-200 ומשו ברוקפורד שלך. אבל,לטעמי, הסט יהיה יותר דומיננטי מהסאב, הרבה יותר, מה גם שההגברה של המגבר שלך כן תספיק להיי אנרג'י,לא תוציא ממנו את המקסימום אבל אתה תשמע איכותי ויחסית חזק. הסאב הזה קיבל אצל חבר שלי 500 RMS, ורק אז הוא היה נשמע טוב והתחבר היטב למוזיקה (עם דוטק על הגברה של ה-75.4). אחרת, זה לא שווה, כי זה נכון שהוא יכול לעבוד על הגברה לא מפציצה,ולעבוד טוב, אבל בשביל שתהנה ממנו כדאי להגביר אותו כראוי.

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...