Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גיליון 200 של מגזין "אוטו" ....

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראלי זו לא בדיוק המכונית המושלמת להשפיל מכוניות שהן לא

סיטרואן ויזה סופר ברמזור.

אם כל הכבוד, ויש המון ממנו- המכונית שלך לא עושה רושם

כאילו פתיחות ושות' זה הקטע שלה אלא דווקא הדברים שכתבתה

שהם כביכול פנטזיות, לא קשורים למציאות ומנותקים מהשכל-

הכוונה כמובן לנהיגה שלא בקו ישר.

ועדיין, למרות כל הסיבוך שבעניין- העברות משקל, שהן הבסיס לנהיגת

כבישים מפותלים, תקיפת פניות וכו' הן לא דבר מסובך ברמה של הוכחת אקסיומה. אז מי לא בסדר בעצם?

כי ממה שאתה כותב נשמעת ירידה לא סמויה בכלל על אותם אנשים הסולדים מרייסים, ומוצאים את סיפוקם בעמק האלה, נס הרים והרי האלפים (הייתי חייב). כלומר שאותם אנשים מדברים דברים בעלמה :!::!: .

האמנם???

אל תשכח מאיפה באת ולאן אתה הולך

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בתור בנאדם שנותן דימויים ברמה מצחיקה, שנונה ועוקצנית יחד.

ובתור בנאדם שכותב בצורה שמעבירה חוויות (שלא נתעסק בתוכנן) בצורה מציאותית שאין כמוהה, אני באמת מאמין שהבנת למה אני מתכוון, אלא אם אתה לא רוצה, וזה, כמובן, סיפור אחר. לגמרי.

נ.ב

1- הייתי יכול להמשיך עם הסופרלטיבים.

2- הפסקתי כי פחדתי שמא לא תבין אותם.

אל תשכח מאיפה באת ולאן אתה הולך

פורסם

ובכן -

אכן, מכוניתי לא עושה רושם של מכונית לרייסים.

שום מכונית, פרט אולי ל"פאני קארז" שבארה"ב, לא עושה רושם של מכונית לרייסים. לכן, התענוג שבזה גדול פי כמה וכמה. רכב שנראה כאילו הוכן למיאוצי אפס למאה לא מעניין בכהוא זה. זאב בעור כבש לעומת זאת...

הקונספט שלך , לפיו עמק האלה ומיאוצי אפס למאה לא הולכים ביחד שגוי ביותר. אני לא מבלה באיינשטיין כל לילה מכיוון שאני לא מפיק הנאה מסידרה של מיאוצי 0-100 מול אנשים אשר מכירים את הרכב ומודעים למגבלותיו. אבל אני מודה ומתוודה - אני לא יכול ליסוע באיילון - להיעקף ע"י רכב משופר ולא "להשיב מלחמה". כל ניסיון מצידי לחפות על זה יהיה צביעות לשמה.

כל ההתחסדות הזאת, הניסיון לשחק אותה כאילו אנחנו עליונים על אנשים אחרים מכיוון שלנו יש פיז'ו ולהם איביזה, כי אנחנו אדוני הכביש ,הפניות והסיבובים ואילו הם בורים ונבערים מדעת ועוסקים ברייסים בעוד שאנו כ"כ נבונים ונאורים על פניהם כי אנחנו קוראים ,טופ גיר"...

נסעתי עם 2 הקבוצות ואני שמח לבשר שמה שאצלנו נחשב "על המגבלות" נחשב אצלם למתון.

איני נכנס לכל הויכוח הצבוע של עידוד נהיגה מטורפת או לא , אבל אלה שאנו כה נהנים לצחוק עליהם עדיפים עלינו בתחום שאנו כ"כ "מבינים" בו - נהיגה.

צר לי - ההתגיסויות ההמוניות האלה בשאלה "רייסים או סיבובים" ממש אוויליות.

רק קונספציות מאוד שגויות יגרמו לך לחשוב לדוגמא שרכב ש"נבנה לעמק האלה" לא יכול להשתתף בקרב רמזורים מזדמן. איפה דבר כזה נכתב?

כל גישת הצדקנות הזאת של "אנחנו יותר טובים" היא מה שמשאיר אותנו ביום שישי בקצה החניון. עם המכוניות הסטנדרטיות, השחצנות, הידיעה שאנחנו יודעים יותר טוב.

צר לי, אבל מבט חטוף בצידו השני של החניון מראה שלאנשים ה"בורים" יש רכבים די מעניינים...

מישהו כאן בכלל שם לב לזה?

השבוע היתה MR2 עם 240 כ"ס מקיט של TRD. הרכב הוכן במקצועיות בחו"ל.

אני בספק אם מישהו הבחין בזה...

אני עוד יותר בספק אם מישהו מכל מאות האנשים שהיו שם בכלל טרח לגשת לפינה שלנו.

גם אין בשביל מה...

בשביל מכוניות סטנדרטיות, גישה של שחצנות והתנשאות למי שדעותיו שונות משלנו והיכולת להתווכח 3 שעות על צמיגים...

הכעיס אותי STERLING שכתב על רייסים כ"השמדת הרכב". ידידי, הרשה לי להזכירך - יש ברשותך פיאט דונה...

לא שהנני שולל זאת. כל ההתחלות קשות. גם אני היתי סטודנט ואת האוטו שלי אמא לא קנתה לי, אבל מה גורם לך להגיע לכאלה דעות נחרצות?

פירצי האדרנלין שהדונה הסבה לך? זו חוכמה קטנה מאוד לנקוט עמדה מבלי שטעמת את זו של הצד השני.

כשיאשה מדבר בשבח הרייסים הוא יודע על מה הוא מדבר.

מכיוון שכשהאוטו שלו גודש (כן, גם בקו ישר) ,ישנם מעט דברים שמשתווים להנאה הזו - כן!! גם בקו ישר!!

וגם מכיוון שכמוני, יצא לו להיות הרבה בקרב אנשי הרייסים ואני בטוח שהוא הגיע למסקנות דומות לשלי בתחומים מסויימים -

אנשים שם הרבה יותר DOWN TO EARTH. הם מדברים על משהו ועושים.

לא משתמשים במונחים שאולים מעיתונות.

אני נחרד לחשוב מה יקרה אם אנשי פורום זה יוזמנו לעמק האלה ע"י אנשי הרייסים.

"עמק האלה"... זה הפך לאיזה אבן בוחן...

כאילו שאנחנו היחידים שניתנה להם מתת האל של מנוי ל"קאר" ואף אחד אחר לא נוסע שם יותר טוב ויותר יפה ויותר אלגנטי מאיתנו...

לא פלא שבימי שישי הפינה שלנו בחניון מיותמת.

קל גם להגיד שזה בסדר, כי כל האחרים אידיוטים ואנחנו בסדר, אבל זו גישה אנוכית וילדותית.

כל אחד כאן (ואני אוהב כל אדם ואדם כאן) מסתגר בדעותיו כאילו היו קודש הקודשים (אלא אם ב"קאר" ייכתב אחרת.). הגיע הזמן קצת להיפתח לדברים אחרים. להיפטר מהנטיה לפסול את כל מה שאינו "קארזפורום". הפורום גדל כל יום.

שחקנים חדשים עולים למגרש.

חלקם חמוש בעקרונות שונים משלנו.

אם הגישה הנהוגה כיום ("רכב שנבנה לעמק האלה, איך יתאים לרייסים?)" תמשיך, פורום זה ידרדר עד מהרה למצב שבו היה קודם פורום Y-NET. הצנזורה תחגוג וקבוצות כוח שונות יעלו וירדו.

בואו נחסוך לעצמנו את כל החרא הזה. פעם אחת היתה מספיק מגעילה.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם
ובכן -

כל ההתחסדות הזאת, הניסיון לשחק אותה כאילו אנחנו עליונים על אנשים אחרים מכיוון שלנו יש פיז'ו ולהם איביזה, כי אנחנו אדוני הכביש ,הפניות והסיבובים ואילו הם בורים ונבערים מדעת ועוסקים ברייסים בעוד שאנו כ"כ נבונים ונאורים על פניהם כי אנחנו קוראים ,טופ גיר"...

..............בלה בלה.................

אם הגישה הנהוגה כיום ("רכב שנבנה לעמק האלה, איך יתאים לרייסים?)" תמשיך, פורום זה ידרדר עד מהרה למצב שבו היה קודם פורום Y-NET. הצנזורה תחגוג וקבוצות כוח שונות יעלו וירדו.

בואו נחסוך לעצמנו את כל החרא הזה. פעם אחת היתה מספיק מגעילה.

:mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah:

כבר למעלה משנתיים שאני קורא קבוע בפורומים שונים...... עוד מהימים שכל הקאליברים היו כותבים במוטוקאר. תמיד שמתי לב להתנשאות הזאת אבל לא היו לי המילים לנסח את זה, חשבתי שאני הטמבל היחיד ששם לב לזה וחי בעולם אחר ואין סיכוי שמישהו פה יבין מה אני רוצה בכלל. שהמפגש זה רק קו ישר. שטויותתתתתתתתתת

אין מה להוסיף על מה שתומר כתב, כל הכבוד!!!!!!!!!

אורון

פורסם

:roll: אוף עם הדונה הזאתי....

הלוואי שלא הייתי קונה אותה מלכתחילה....

כ"כ הרבה ירידות לא חטפתי אף פעם...

הייתי צריך להשאר עם האוטו של ההורים עד לגיוס...

או עד שיהיה לי כסף...

בכול מקרה, עד עכשיו יצא לי לנהוג בכמות דיי רבה של מכוניות...

ביניהן גם ה-827, בעלת מנוע הונדה עם 170 כ"ס... אמייתים, ולא הערכות ושמועות!

ואתה יודע מה? את כמות הקיק דאונים שהרכב הזה קיבל אפשר לספור על אצבע אחת, ועוד להשאר עם עודף...

למה? כי זה מעולם לא ריגש אותי...

ורובם נעשו רק לצורך עקיפה של מטומטמים בנתיב הימני שלא נותנים לך לחזור אליו ונוסעים במקביל אלייך...

בכול מקרה ,אני רק רוצה לומר כמה דברים:

1) אני מתנגד בתוקף לכול משחקי העקיפות בכביש ציבורי.

אני יכול לומר לך, שאותי אישית אם תחתוך כשאני נוסע בדונה, אני עושה תאונה 100%!!!

בעת לחיצה חזקה על הברקס, כמו שתעשה בצורה טיבעית אחרי שמישהו מתפרץ לך לנתיב, הגלגלים בה ננעלים... ואני שעדיין לא מכיר את האוטו טוב, כנראה יימצא עצמי או בגדר ההפרדה או על הגג....

2) ליאשה... בוא לא ניכנס לפסים אישיים...אתה לא מכיר אותי...ואני לא אותך.

קח אותי סיבוב ונדבר אח"כ... טוב?

3) לתומר.....אל תתעצבן אליי!!!! (פרוטקציות בפיאט זה אחד הדברים שאני יותר זקוק להם עכשיו...)

המממ....עוד משהו?

כן... בתאחלס...אני ילד.

עם בערך שנה רישיון...

בחיים שלי לא עשיתי צלחת... או 180...

כי אני לא יודע איך...ואני לא מתיימר לנסות...

ב"ה...יום אחד אני יעבור הכשרות מתאימות ואני ירגיש חופשי לתקוף פניות...

עד אז....

ותוספת נוספת...

שאלת למה אני מתייחס ל"רייסים" או "פתיחות" כהשמדת מכוניות?!

אני יענה לך ככה:

למה תמיד שבא לכאן מישהו ומחפש רכב ספורטיבי ישן ישר כולם קופצים בתשובה:

"לא תמצא...ואם תמצא אז זה רכב שקראו לו ת'צורה..."

למה אנחנו מעדיפים לקנות אוטו מסבתא זקנה מאשר מילד בן 18?

פורסם

משני הצדדים ...

ל sterling , אומנם זה באופנה להגיד שרייסים זה לערסים וסיבובים זה למגניבים, הכללות מסוג אלו הן שגויות בבסיסן.

ולתומר, לא כל מי שממשפר איביזה ל 240 כ"ס בעזרת צ'יפ של E&A הוא פיסגת המוטוריקה ולא כל מי שקונה 106 ראלי נהפך אוטומטית לקולין מקריי.

יש אנשים שעושים שם דברים מדהימים עם המכוניות שלהם אבל יש שם גם המון שלא, על MR2 מגניבה אחת יש שם עשרות הונדה סיביק אוטומטיות עם ספוילר של אימפרזה ושעון גדישה (שני האביזרים לא נקנו לצורך העניין).

קחו דברים בפרופורציה, הכללות, לכאן או לכאן אינן במקומן.

אנחנו , במקום לקדם ולאהוב כל מה שנעשה בתחום של המוטוריקה בארץ ישר מוצאים סיבות לריב אחד עם השני ולתחום את עצמינו בקבוצות קטנות שמתאימות לנו.

במקום להתאחד כולם ולקדם את התרבות המוטורית בארץ באשר היא, אנחנו עושים את מה שקל, רבים, כמו יהודים גאים.

פורסם

STERLING- לא ביקשתי ולו לרגע את רעתך. אני נהנה לקרוא את מה שאתה כותב.

לבוא ולפסול את ה"אנטי רייסים" שלך מכיוון שלי יש 106 יהיה כמו לפסול רייסים בגלל סיבובים :lol::lol:

אין כל טעם לכעוס על יאשה ועל פיצפוציו. הוא בחור על הכיפאק. גם הוא (כמוך) מסוגר בדעתו עד לרמה של כעס.

אין טעם לכעוס.

גם אני לא קיבלתי דעה של אחרים.

בעבר כעסתי על בני הספל, שהוא אדם יקר, בגלל שהוא התנגד לכל נושא ההשתוללות.

אומרים שרק אדם גדול מודה בטעותו... ובכן - אני מודה.

אין דבר שמסב לי עונג רב יותר מלהיכנס לפורום של בני. אני יודע שבני נכנס לפורומים שלנו. של כ-ו-ל-נ-ו. ואנחנו חיים זה לצד זה. בני בדעתו ואני בדעתי. וטוב לנו. אפילו טוב מאוד לנו.

אני מקבל טלפונים רבים בכל יום (ותמשיכו להתקשר!! אני עונה בכיף!! גם לערן-S בזמן שאני %$%% ... יא בן זו^% :lol::lol::lol: ) ואני נחרד מהקונספטים שאנשים מעבירים בטלפון ...

"אני בונה אוטו שיסע רק בסיבובים", "אני לא רוצה לשפר כי זה פוגע באוטו"

יש לנו הרבה כוח. אנחנו מעבירים מסר להרבה אנשים שצמאים למה שיש לנו להגיד!!!

אף אחד מהקוראים לא יודע מי מסתתר מאחורי השם STERLING. גם לא TAOS וגם לא שלומי.

אבל מי שקורא עכשיו עשוי להבין שאני ילד חמום מוח, STERLING פנסיונר וTAOS... הוא מחפש בכלל מנוע...

אנחנו לא זכאים להעביר את הדעות שלנו בצורה כ"כ נחרצת כי אחרים קוראים אותן.

זה שמישהו מתנגד לרייסים - טוב ויפה. אני מתנגד לציצים קטנים. ההורים שלי מתנגדים לליכוד.

אבל לאף אחד אין פורום ציבורי, שיש בו משקל כזה מכריע לדבריו!!!!!!!!!!!

ואף אחד מהמשתתפים החדשים לא צריך להיחשף למריבות מפגרות ומכוערות ולהערות בנוסח "פסים אישיים".

חבר'ה... זה רק מחשב. אני מתכוון עוד 15 דקות לכבות אותו ולהתפנות לחיים האמיתיים.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

ל sterling , אומנם זה באופנה להגיד שרייסים זה לערסים וסיבובים זה למגניבים, הכללות מסוג אלו הן שגויות בבסיסן.

מעולם לא אמרתי את זה!!!

ותומר...

צודק... זה רק מחשב...

למדתי לא לקחת ללב...

(וגם לא לריאות...זה לא בריא...)

פורסם

פה מפיק מרגליות יש לך ידידי !!

אמרת את מה שהיה צריך להאמר ממזמן !!!

חלק מהאנשים שגולשים כאן, ובפורומים אחרים שאני קורא ומשתתף בהם יצרו ענן של אנטי מתנשא ומגעיל.... ומיותר...

כל מילה שאוסיף על שאמרת, נדמה כי תהיה מיותרת.

אמרת הכל.

אנשים... תקראו. תפנימו !!!

תומר, אני איתך !!!

ברמה האישית יותר, כשאני הייתי ביום ההיוא בצילומים, פגשתי הרבה חבר'ה מגניבים, רציניים שלוקחים את התחביב הזה לרמה המקצועית ביותר שיש (בניגוד למה שסטרלינג כאן "ניסה" לצייר).... וחלקם, רבותי, יכול להעביר בית ספר של נהיגה לחלקכם, אז אנא אל תמהרו לשפוט, ואל תכלילו.

עוד הרשו לי להצטרף ולעמוד בשורה ליד תומר ולומר לכם שגם לדעתי יש ריגוש בשני העולמות... ריגוש אחר...שונה... אבל לא קטן יותר, או גדול יותר, פשוט שונה. (בכלל, תומר, קראתי את הודעתך וממש הזדהתי איתך מבחינת התנהגותך על הכביש ביומיום ואהבותיך...) :beerchug:

(ועוד הרשה לי לפרגן לך בעניין הרכב אותו אני רואה כמעט על בסיס יומי. :mm_yeah: , וכאן אני יפסיק שלא יחשבו שיש ביננו משהו... :mm_surpr:

סטרלינג, אם אתה חושב שאתה מסוגל להוציא, למשל, מאחת מהפורשים האלו את מה שבעליהם מוציא רק מלשבת וללחוץ על הגז, אזי אתה מצדיק באמירה זו את חוסר הניסיון שיש לך בנהיגה ועליו העדת בעצמך.

שאו ברכה, תנו בגזיות...

...השדון

:evilbat:

:evilbat: ...השדון

------------------

May the Force be with you...always

------------------

כשאני אמות, אני רוצה למות כמו סבתא שלי, בשלווה, תוך כדי שינה. לא בצרחות, כמו הנוסעים באוטו שלה...

• תוכן חדש...