Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גיליון 200 של מגזין "אוטו" ....

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ל :evil: :

רון, שחושב שאנשים טיפה הגזימו, שאכן אפשר להנות מכל העולמות והכי חשוב לא לרדת לפסים אישיים כי זה רק פורום ויש לכבד ולהקשיב (גם לקרוא במקרה שלנו) את דעת האחר.

הפרדוקס כבר מובנה בתוך המשפט... :p

:shock:

שדון יקר, שדון חביב אנא בו נחזור אל תוך הכתיב 8)

לא מצאתי פרדוקס :? , התואיל לעורר את עיני ?

כמובן בידידות

L'amour Toujours

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

:oops:

זה לא ממש חשוב....

זה לא ממש נורא....

זה לא ממש עקרוני...

אני סתם קטנוני...

עזוב. :lol:

:evilbat: ...השדון

------------------

May the Force be with you...always

------------------

כשאני אמות, אני רוצה למות כמו סבתא שלי, בשלווה, תוך כדי שינה. לא בצרחות, כמו הנוסעים באוטו שלה...

פורסם

NIGHT DEVIL יקירי

יש הבדל גדול בין לסקר דבר מסוים לבין לערוך אותו או לקחת בו חלק ולזה אני מכוון .

הרי בין אם תסקר אותו או לא הוא ימשיך להתקיים אבל אם אתה הוא זה שעושה אותו או עוזר בהכנתו זה כבר עם הרבה יותר מעורבות ולקיחת חלק .

בוא אגלה לך משהו קטן - כשהחלו מרוצי הראלי ספרינט בארץ נקראתי על ידי המארגן , ואני מכיר ובקשרים איתו כבר הרבה שנים , לקום ולעזור בארגון - סירבתי כי אני לא רואה את עצמי כרגע לוקח חלק בארגון ארוע לא חוקי שאני לא יודע את השלכותיו .

נכון שאת עבודתי העיתונאית בסיקור הארועים השתדלתי לעשות על הצד הטוב ביותר אבל עדיין שמרתי מרחק מלקחת חלק בעשייה או לחילופין בהכנת רכב לתחרויות - שמאד קרצה לי אגב .

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

למה אתה לא עונה על הסוגיה שהצבתי מולך ?

למה התעוררת דווקא עכשיו בגליון 200 ???

למה לא הפריע לך שאתה מקבל דווח מלא מ-מ-ק-ו-ר ר-א-ש-ו-ן על איך

נוסעת ומתנהגת מיני קופר S או או לצורך העניין המאזדה לאנטיס ב-130 קמ"ש ?

למה ?

למה עכשיו התעוררת ?

מה בכתבה הזו דווקא גרם לך להתלונן ?

למה לא התלוננת על כך שכל נסיעת מבחן העיתון עובר על החוק בעצמו...

לא רוצה להאשים, או לתקוף, או להעליב... אבל מסתמנת צביעות מעמדתך...

------------------

------------------

כשאני אמות, אני רוצה למות כמו סבתא שלי, בשלווה, תוך כדי שינה. לא בצרחות, כמו הנוסעים באוטו שלה...

פורסם

עיתון אוטו לא מגדיר תרבות מוטורית ובטח ובטח לא מוביל אותה.

לא רוצה להיכנס לריבים האלה אבל אופי העיתון (ואני לא מדבר על גיליון אחד מתוך 200),הכתבות שהוא עושה ודרך פעולתו אינם עולים בקנה מידה אחד עם "הגדרת תרבות מוטורית" , זה לא מוכר, זה לא מביא כסף ומינויים, כתבות על פיאט דובלו כן מביאות וזה סדר העדיפויות של אוטו.

זהו גם סדר העדיפויות בכתיבת הכתבה המדוברת, עובדה שהעיתון נחטף כמו לחמניות חמות.

פורסם

קודם כל תירגע .

דבר שני אני לא קורא "אוטו" או כל מגזין מוטורי אחר מזה זמן רב , מחוסר עניין .

ושוב אתה מפספס את הנקודה שהתכוונתי אליה ואולי כבר אין טעם להיכנס לזה .

הטענה שלי היא פשוטה - כיצד מגזין רכב שכן !!! מתיימר להוביל דרך מוטורית מסוימת לוקח חלק בארגון "מירוץ דראג" שהוא פעילות לא חוקית ?

זאת הטענה שלי ולא שום דבר אחר .

כאשר הם בוחנים מכוניות זה לא מירוץ ולגבי המהירות כל עוד הם לא נתפסו זה עניין שלהם או של כל מגזין אחר .

לגבי קיום "מירוץ" כזה , כרגע (ואני מקווה שבמהרה זה ישונה ) זה מחוץ לחוק והם למעשה תומכים בביצוע עבירה - מה לא ברור בזה ?

יותר מזה אני גם מתנגד לכל אותם חבר'ה טובים שמחליטים לבצע את ה"רייסים" אבל גם זה עניין של המשתתפים , עד שיפגע מישהו .

אז בוא נישאר בנקודה ובטענה עצמה ולא ננסה להיסחף למחוזות אחרים

דובי

פורסם
כיצד מגזין רכב שכן !!! מתיימר להוביל דרך מוטורית מסוימת לוקח חלק בארגון "מירוץ דראג" שהוא פעילות לא חוקית ?

תשמע, כשמדובר במגזין רכב, אל תצפה ליותר מדי חוקיות.

מה אתה חושב ? שכתבי הרכב ב"אוטו" בדקו את ה 996 TTP, היונדאי קופה, או כל רכב ספורט הם נסעו במהירות החוקית ? לא ! כי מה רצית שיבדקו את הביצועים של הרכב על מהירות שלא עולה על 100 קמ"ש ?

אז מה לעשות, הכתבים של "אוטו" או של "רכב" או של כל מגזין מכוניות אחר עוברים על החוק. תשלים עם זה.

לא נאה לך, לך למשטרה.

פורסם

לירן, אתה לא מבין את הכוונה של דובי.

כוונתו - אם הבנתי נכון - שבניגוד לנסיעות מבחן רגילות בהן המהירות היא דבר שולי בציון שלו, או לפעמים לא מוזכר כלל, בעשיית כתבה המתעדת (ומעודדת? לא קראתי..) פעילות לא חוקית באופן גלוי ומופגן, בזה יש טעם לפגם.

פורסם
לירן, אתה לא מבין את הכוונה של דובי.

כוונתו - אם הבנתי נכון - שבניגוד לנסיעות מבחן רגילות בהן המהירות היא דבר שולי בציון שלו, או לפעמים לא מוזכר כלל, בעשיית כתבה המתעדת (ומעודדת? לא קראתי..) פעילות לא חוקית באופן גלוי ומופגן, בזה יש טעם לפגם.

זה גם מה שאני הבנתי פחות או יותר.

פורסם

בדיוק רועי ,

זו כוונתי ושלא יובן לא נכון אני אוהד ספורט מוטורי עוד משנות ה-80 ימי "טורבו" ורוני אהרונוביץ .

יש לי גם רקע תחרותי במרוצים ומדי שנה נוסע לחו"ל בכדי לצפות במירוצים , אז שלא יחשבו שאני איזה אדם מוזר שאנטי ספורט מוטורי .

דובי

פורסם
בדיוק רועי ,

זו כוונתי ושלא יובן לא נכון אני אוהד ספורט מוטורי עוד משנות ה-80 ...אז שלא יחשבו שאני איזה אדם מוזר שאנטי ספורט מוטורי .

דובי

דובי ידידי, לא היתה לי כוונה לפגוע... ואני בטוח שכבודו מייחל לספורט מוטורי

אבל אני חושב שכבודו בעל סטיגמות כאלו או אחרות על הפעילות הזו

ביומיום ומשתתפיה... ואני אסביר...

היתה תקופה שהיו נפגשים חברי הפורום לעריכת ג'ימאיקנות.... שגם חוקיותן

מוטלת בספק...

אני מנחש ודי משוכנע שאם היו מארגנים כזו כתבה וכותבים עליה לא היית

טורח להעלות את ההודעה המקורית שלך... כמו שאינך באמת טורח לעשות כן

לגבי מירוצי הראלי שישנם, שחוקיים בדיוק באותה מידה שבה מירוצי הדראג

האלו חוקיים...

אני חושב שמה שהצגת הגיע מהסיבה הלא נכונה... ולא באמת מתוך האמונה

שהספורט יפגע מזה (והרי ברור לרוב האנשים הקרובים לצלחת שההפך הוא

הנכון וזה רק יתרום לעניין...)

אני, בתור צופה מקרוב בעשיית הכתבה, לא ראיתי שום פסול בה מאחר והכביש

הנ"ל היה סגור לתנועה, בעל שוליים רחבים ושטחי "בריחה" מתים גדולים, עם

שמירה נאותה של הרשות בשני קצוות הכביש ומצדדיו, עם תדריך בטיחות ברמה

גבוהה ושמירה על הלוגיסטיקה הנאותה לכזה ארוע....

ו-ל-כ-ן

איני רואה שום פסול בעניין ואף ההפך, ואיני רואה, עדיין, את ההבדל בין אי

החוקיות הזו, לאי החוקיות שמשתקפת בשאר הכתבות הסטנדרטיות שלהם...

ניסית לתרץ ולהסביר אך נכשלתי ולהבין אותך...

בשורה התחתונה... עריכת נסיעת מבחן הן לא חוקיות בעליל... וזה לא משנה

איך תסתכל על זה, או מה תשווה למה... אתה עובר על החוק.

כל מה שנותר לנו לעשות זה להודות שיש מישהו שמוכן לעשות את זה ושהו

ישלם את המחיר הכבד אם יתפס...

אני באמת חושב שאתה מתעלם ממה שנוח לך ומתייחס למה שנוח לך מתוך

אי אלו סטיגמות או דיספרופורציה או חוסר הבנה...

ואגב קטן, ידידי...

להרגע ?

אני ?

ממה ?

אני רגוע.... כמעט תמיד... ובטח עכשיו... :D

------------------

------------------

פורסם

תראה אני מניח שאנחנו פשוט מסתכלים על זה משתי נקודות מבט שונות .

כל אירועי הספורט המוטורי בארץ באשר הם , הם לצערנו לא חוקיים , אך בכל זאת מתקיימים .

השאלה שהעליתי , טענתי העיקרית בעצם , האם "אוטו" כמגזין רכב , יכול להרשות לעצמו לתמוך בגלוי , ובמקרה זה אף לקיים פעילות לא חוקית שכזו .

שוב הבעיה היא לא המירוץ באם זה דראג או הראלי-ספרינט שנערך לזכרו של אברהם פורת (שלא אורגן על ידי "אוטו" אך הם לקחו בו חלק פעיל מאחורי הקלעים) אלא עצם ארגונו של האירוע .

אין לי בעיה עם הארועים עצמם וקיומם כי הרי כבר ברור לכולם שהעובדה קיימת ולא יכולים להתעלם ממנה , אך האם כל עוד זה לא חוקי יכול מגזין רכב לגיטימי לתמוך בפעילות לא חוקית .

מעניין שהעליתי את אותו הנושא בפורום של רוני אהרונוביץ וביקשתי ממנו אישית תגובה אך הוא העדיף למחוק את ההודעה ולהתעלם לחלוטין...

דובי

פורסם

אהרונוביץ' לא אוהב לדון בשחיתויות (לכאורה-בנושא שמדובר פה ואני לא טוען כלום לא להתנפל ;-)) של "אוטו", עליהן אין לו מידע ואין לו בהן חלק...

אני מניח שזה קשור לעובדה שיש לו תביעת דיבה מרחפת מעל לראש באדיבות פרומצ'נקו.

כמה טוב שכתבי הרכב אוהבים אחד את השני ופועלים ביחד למען התרבות המוטורית :?

פורסם
תראה אני מניח שאנחנו פשוט מסתכלים על זה משתי נקודות מבט שונות .

כל אירועי הספורט המוטורי בארץ באשר הם , הם לצערנו לא חוקיים , אך בכל זאת מתקיימים .

השאלה שהעליתי , טענתי העיקרית בעצם , האם "אוטו" כמגזין רכב , יכול להרשות לעצמו לתמוך בגלוי , ובמקרה זה אף לקיים פעילות לא חוקית שכזו .

שוב הבעיה היא לא המירוץ באם זה דראג או הראלי-ספרינט שנערך לזכרו של אברהם פורת (שלא אורגן על ידי "אוטו" אך הם לקחו בו חלק פעיל מאחורי הקלעים) אלא עצם ארגונו של האירוע .

אין לי בעיה עם הארועים עצמם וקיומם כי הרי כבר ברור לכולם שהעובדה קיימת ולא יכולים להתעלם ממנה , אך האם כל עוד זה לא חוקי יכול מגזין רכב לגיטימי לתמוך בפעילות לא חוקית .

מעניין שהעליתי את אותו הנושא בפורום של רוני אהרונוביץ וביקשתי ממנו אישית תגובה אך הוא העדיף למחוק את ההודעה ולהתעלם לחלוטין...

דובי

אחרי קריאת כל השרשור (הייתי במילואים מאז פתיחתו), אני יכול להגיד שוב ובביטחון מלא, שלדעתי אין כל בעייתיות עם זה שאוטו ארגנו את המרוצים הנ"ל.

המרוצים האלה אינם חוקיים רק מסיבה טכנית מגוחכת שאין חוק שמסדיר את זה.

אם הכל היה מתרחש בעוד שנה (או שנתיים או מתי שיהיה חוק), הכל היה חוקי ומסודר, ואף אחד בכלל לא היה מרים גבה. אז ניתן לפרט טכני שולי להפריע לנו?

מגזין אוטו עוזרים לקבוע עובדות בשטח, ולא רק זה, אלא הם מראים שאפשר לעשות "רייסים" בצורה מסודרת, מאורגנת ובטוחה, בניגוד גמור לתדמית של אנשי הרייסים בקרב הציבור, המשטרה והשלטונות.

ולתומר - קראתי עשרות הודעות שלך בעבר שגרמו לי לבכות/לצחוק/להתרגש/לדמוע/להתגלגל על הרצפה/להפליץ, אבל בשרשור הזה זה היה הפעם הראשונה שרציתי להרים אליך טלפון (אני לא טיפוס רגשי כמו ערן S שמרים טלפון על כל שנינות או חרוז בפורום.....).

מחשש שבשעה כזאת אני אפריע לך באמצע &%$@# או בדיוק בשיא ה@$&*^%, החלטתי לוותר לך.

אתה יכול לחשוב כ-א-י-ל-ו התקשרתי 8)8)8)8)8)8)8)

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

• תוכן חדש...