Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גיליון 200 של מגזין "אוטו" ....

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ובאותו נושא ... נגמר לי המנוי למקס :cry:

דרך אגב , סיפרתי לכם שפתחתי עם STI שחורה .... כממעעטט לקחתי אותה בגבוהות ... אבל אני על ג'נט 15" עם טסות אז היא לקחה אותי בחצי אוטו.

באסה, מחר אני אוסיף סופית מניקל לאגזוז ואיזה 2 No Fear .. נפתח לה את התחת.

Leon Cupra 2009

פורסם

היי בחור....פוקו...אההה...אההה..אאההה

לא צריך מדבקות...יש לנו קיט :!:

נותן 40 כ"ס בגבוהות...באחריות

כל הזכויות שמורות לשמשון ויובב

Cars roll off the assembly line with a body,It's our mission to give it a soul

פורסם
ובכן -

אכן, מכוניתי לא עושה רושם של מכונית לרייסים.

שום מכונית, פרט אולי ל"פאני קארז" שבארה"ב, לא עושה רושם של מכונית לרייסים. לכן, התענוג שבזה גדול פי כמה וכמה. רכב שנראה כאילו הוכן למיאוצי אפס למאה לא מעניין בכהוא זה. זאב בעור כבש לעומת זאת...

הקונספט שלך , לפיו עמק האלה ומיאוצי אפס למאה לא הולכים ביחד שגוי ביותר. אני לא מבלה באיינשטיין כל לילה מכיוון שאני לא מפיק הנאה מסידרה של מיאוצי 0-100 מול אנשים אשר מכירים את הרכב ומודעים למגבלותיו. אבל אני מודה ומתוודה - אני לא יכול ליסוע באיילון - להיעקף ע"י רכב משופר ולא "להשיב מלחמה". כל ניסיון מצידי לחפות על זה יהיה צביעות לשמה.

כל ההתחסדות הזאת, הניסיון לשחק אותה כאילו אנחנו עליונים על אנשים אחרים מכיוון שלנו יש פיז'ו ולהם איביזה, כי אנחנו אדוני הכביש ,הפניות והסיבובים ואילו הם בורים ונבערים מדעת ועוסקים ברייסים בעוד שאנו כ"כ נבונים ונאורים על פניהם כי אנחנו קוראים ,טופ גיר"...

נסעתי עם 2 הקבוצות ואני שמח לבשר שמה שאצלנו נחשב "על המגבלות" נחשב אצלם למתון.

איני נכנס לכל הויכוח הצבוע של עידוד נהיגה מטורפת או לא , אבל אלה שאנו כה נהנים לצחוק עליהם עדיפים עלינו בתחום שאנו כ"כ "מבינים" בו - נהיגה.

צר לי - ההתגיסויות ההמוניות האלה בשאלה "רייסים או סיבובים" ממש אוויליות.

רק קונספציות מאוד שגויות יגרמו לך לחשוב לדוגמא שרכב ש"נבנה לעמק האלה" לא יכול להשתתף בקרב רמזורים מזדמן. איפה דבר כזה נכתב?

כל גישת הצדקנות הזאת של "אנחנו יותר טובים" היא מה שמשאיר אותנו ביום שישי בקצה החניון. עם המכוניות הסטנדרטיות, השחצנות, הידיעה שאנחנו יודעים יותר טוב.

צר לי, אבל מבט חטוף בצידו השני של החניון מראה שלאנשים ה"בורים" יש רכבים די מעניינים...

מישהו כאן בכלל שם לב לזה?

השבוע היתה MR2 עם 240 כ"ס מקיט של TRD. הרכב הוכן במקצועיות בחו"ל.

אני בספק אם מישהו הבחין בזה...

אני עוד יותר בספק אם מישהו מכל מאות האנשים שהיו שם בכלל טרח לגשת לפינה שלנו.

גם אין בשביל מה...

בשביל מכוניות סטנדרטיות, גישה של שחצנות והתנשאות למי שדעותיו שונות משלנו והיכולת להתווכח 3 שעות על צמיגים...

הכעיס אותי STERLING שכתב על רייסים כ"השמדת הרכב". ידידי, הרשה לי להזכירך - יש ברשותך פיאט דונה...

לא שהנני שולל זאת. כל ההתחלות קשות. גם אני היתי סטודנט ואת האוטו שלי אמא לא קנתה לי, אבל מה גורם לך להגיע לכאלה דעות נחרצות?

פירצי האדרנלין שהדונה הסבה לך? זו חוכמה קטנה מאוד לנקוט עמדה מבלי שטעמת את זו של הצד השני.

כשיאשה מדבר בשבח הרייסים הוא יודע על מה הוא מדבר.

מכיוון שכשהאוטו שלו גודש (כן, גם בקו ישר) ,ישנם מעט דברים שמשתווים להנאה הזו - כן!! גם בקו ישר!!

וגם מכיוון שכמוני, יצא לו להיות הרבה בקרב אנשי הרייסים ואני בטוח שהוא הגיע למסקנות דומות לשלי בתחומים מסויימים -

אנשים שם הרבה יותר DOWN TO EARTH. הם מדברים על משהו ועושים.

לא משתמשים במונחים שאולים מעיתונות.

אני נחרד לחשוב מה יקרה אם אנשי פורום זה יוזמנו לעמק האלה ע"י אנשי הרייסים.

"עמק האלה"... זה הפך לאיזה אבן בוחן...

כאילו שאנחנו היחידים שניתנה להם מתת האל של מנוי ל"קאר" ואף אחד אחר לא נוסע שם יותר טוב ויותר יפה ויותר אלגנטי מאיתנו...

לא פלא שבימי שישי הפינה שלנו בחניון מיותמת.

קל גם להגיד שזה בסדר, כי כל האחרים אידיוטים ואנחנו בסדר, אבל זו גישה אנוכית וילדותית.

כל אחד כאן (ואני אוהב כל אדם ואדם כאן) מסתגר בדעותיו כאילו היו קודש הקודשים (אלא אם ב"קאר" ייכתב אחרת.). הגיע הזמן קצת להיפתח לדברים אחרים. להיפטר מהנטיה לפסול את כל מה שאינו "קארזפורום". הפורום גדל כל יום.

שחקנים חדשים עולים למגרש.

חלקם חמוש בעקרונות שונים משלנו.

אם הגישה הנהוגה כיום ("רכב שנבנה לעמק האלה, איך יתאים לרייסים?)" תמשיך, פורום זה ידרדר עד מהרה למצב שבו היה קודם פורום Y-NET. הצנזורה תחגוג וקבוצות כוח שונות יעלו וירדו.

בואו נחסוך לעצמנו את כל החרא הזה. פעם אחת היתה מספיק מגעילה.

יפה אמרת !

רציתי לכתוב משהו דומה אבל הקדמת אותי...

נמאס לי מכל הצבועים הדפוקים שכל היום מטיפים שמרוצים בקו ישר "זה לא ספורט". זה ספורט ! ואני לא מדבר רק על הלחיצה על הדוושה והעברת ההילוכים, אני מדבר גם על שיפוץ המקיף שנערך למכוניות אללו. תראו בכתבה ב"אוטו" את ה 205GTI המשופרת. אל תגידו שהיא לא מעניינת אותכם. אפילו קצת...

עבודה כזאת על רכבים, זה חלק מהספורט המוטורי.

פורסם

רמת ההבנה "שלהם" בשיפורים גבוהה מאוד, אנחנו מזילים ריר על MAX POWER, ובמפגש יש כמה מכוניות שללא ספק יכלו להופיע שם. הרמה של חלק מהמכוניות שם היא גבוהה גם בסטנדרטים בינלאומיים.

רייסים זה כייף, אפילו כייף גדול. אני אישית לא הייתי הופך את זה לדרך חיים בשבילי אבל אני מפיק המון כייף מרייסים מזדמנים. ואני יודע להנות גם מתקיפת פיתולים.

יש מספיק כיף לכולם, גם לרייסרים וגם לתוקפי הפניות. כל אחד מוצא את הכיף שלו בצורה אחרת. ואפשר גם לשלב :wink:

Cars roll off the assembly line with a body,It's our mission to give it a soul

פורסם

דרך אגב... לגבי סדנת השיפורים בנידון... למישהו יש טייפ שמקליט מטלפון ?

אני מת להתקשר אליהם ולשמוע שיחה כזאת :

אני : שלום ... רציתי לברר לגבי

הוא : רגע רגע , איזה אוטו יש לך ...

אני : אההה....

הוא : עזוב, לא משנה, יש לנו אחלה קיט בשבילך .. חצאיות , ספוילר מינימום פחות 4 שניות למאה.

אני : אהה.. מאזדה 6

הוא : אאההה... אההה... אין לנו קיט ..... רוצה פנסים אחוריים שקופים ?

Leon Cupra 2009

פורסם

כל הכבוד !

כבר מזמן מציק לי נורא הקטע הזה של האנטי"רייסים"

אני לא יכנס להסברים של "למה לא " ולמה כן" אבל אני חושב הרבה פה לא מבינים את הכייף שבזה בגלל שהם אף פעם לא התנסו ותמיד היו עסוקים בלהגיד לעצמם ש"זה רק לערסים, אנחנו יודעים יותר טוב..."

לדעתי לפחות החלק הגדול של הכייף בכל הנושא של הרייסים האלה הוא הבניה של המכונית , העבודה עליה ,הרייס עצמו הוא כדי "להראות" את היכולות של הרכב שלך .

אז אומנם הרבה אנשים פה הם נגד רייסים אבל אני בטוח שאם יתנו לכם איזה אימפרזה טורבו או משהו דומה אתם תהנו מאוד מכל התחרויות ברמזורים ... ויותר 8)

בכל העולם זה ככה , ערסים נמשכים למכוניות (כמונו ...) ואם תסתלו במקומות אחרים בעולם תמיד סביב הנושא הזה של המפגשים והרייסים יש הרבה ערסים, אז מה :?::!:

זה לא אומר שאי אפשר להנות מזה גם כן .

דוד.

HU - RFX 9210

AMP - SONY XM-222

SPL 500W MONOBLOCK

REAR - KENWOOD KFC M6930

COMPONENT - MOREL DOTECH 6 MK2

SUB - BAZOOKA 10 " ELW1014

הותקן בsound FX .

פורסם

לתומר , ובעצם לכולם (עקב השרשור אני כבר לא זוכר במדויק )

קודם כל אני שמח שפתחנו נושא מעניין לדיון וזה כבר טוב אבל סטינו מעט מהנושא , שזה לא רע כשלעצמו .

לעניין , "אוטו" אין לי שום טענה ל"אוטו" לגבי סיקור מפגשים אלו או אחרים אשר מתקיימים בארץ בנושא מוטורי זה או אחר , הטענה שלי היא פשוטה - "אוט" כמגזין שכן מתיימר להוביל דרך מוטורית ואף חזר על זה מדי פעם בעבר , לא יכול לטעמי לקחת חלק בפעילות מוטורית לא חוקית .

להגיד שהם לא עשו את זה אלא נהגים זה להתחבא מאחורי האמת .

אז נכון שיש מירוצי ראלי ספרינט לא חוקיים גם כן בשבילי יערות , ושם ההבדל הוא קטן , מדובר במכוניות מוכנות למירוצים עם אמצעי מיגון מתאימים ואילו ב"מרוצי" הדראג מדובר במכוניות כביש שאפילו מינימום מיגון לא קיים ואני אפילו לא רוצה לחשוב מה יקרה אם...

גם שומכר מאבד מדי פעם את הרכב ...

הנקודה היא לא קיום או אי קיום פעילות מוטורית זו או אחרת אלא עצם התמיכה והארגון של דבר כזה על ידי מגזין רכב מוביל בארץ .

הרי זה ברור שדברים אלו היו וימשיכו להיות ואולי טוב שכך , למרות שיש לי השגות לגבי זה והדרך בה זה מתבצע .

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

אני רוצה לומר כל הכבוד !!!!!

כל הכבוד לתומר שאמר בדיוק מה שאני חושב על ההתנשאות שיש כאן.

כל הכבוד לתומר שאמר על רמת הנהיגה של רוב המשפרים......שלא נחותה מרוב חברי הפורום ! ( מצטער אם ניפצנו לכם פרות קדושות )

כל הכבוד לתומר שהסביר שרכב לא צריך להיות או ל"רייסים" או "לסיבובים".(אפשר לשלב ואפילו חובה )

כל הכבוד לתומר שאמר את כל מה שאני חושב רק בצורה תרבותית יותר ( הרבה יותר ).

כל הכבוד לכל מי שתמך במה שנאמר כאן . ( אני שמח שלא השתפנתם ותמכתם !!! ולא התחסדתם . )

כל הכבוד לי ! שהתחלתי את מסע ההסברה ( רק שצונזרתי , בצדק )

כל הכבוד לROY306 שאני מוביל עליו בצינזורים 3:2 לי ........

כל הכבוד לROY306 שבזכותו השגתי ספוילר + בגאז' ( מקוריים , חסל החלודה... )

כל הכבוד לשלומי שהסכים למכור לי את האוטו.

כל הכבוד לשרון הפחח שהצליח להוריד את הרכב של אחי מהכביש..... :wink:

בקיצור יש לי מצב רוח טוב בזכות בת'רד הזה - שהיה אחד הת'רדים היותר "אמיתיים" שהיו בפורום ( שהוא הטוב ביותר בארץ נכון להיום - כל הכבוד לכולם כאן ! )

אה........ חברה' הודעה ראשונה ( נראה לי...) - לירן הוריד את המדבקה מהראלי......... לאחר 800 שנות אור..... :shock:

ודבר אחרון - אני יודע שאני חמום מוח........ אני יודע שיש לי פה שאומר את מה שאני מרגיש בלי לקבל קודם אישור מהמוח ( אין מוח...) אני יודע שיש לי הרבה חסרונות - אבל , אני אמיתי ! אני לא מתחסד ולא שקרן והכי חשוב לא צבוע !!!!! ( ולא צנוע.....)

אז ל"סטרלינג" , קבל את התנצלותי , לא לגבי מה שאמרתי - כי התכוונתי למה שאמרתי , אלא לדרך שהיא נאמרה - לא התכוונתי לפגוע בך אלא להוריד אותך לקרקע...... אז שוב , סורי... אם פגעתי בך .

אז שיהיה לנו אחלה' יום שבעולם !

( ואם יהיה לי משהו להגיד , אני אגיד לתומר שירשום אותו !............. סתם )

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

תומר, אתה :snipersm: (תדמיינו שזה תותח, כן ..)

אני רוצה לחזק את דבריו הנכונים אם כי מאופקים של תומר, שכן מי שמכיר אותו קצת ויודע לקרוא בין השורות ויכול לראות שהבן אדם נשך את השפתיים חזק מאד בין שורה לשורה..

אנשים מהפורום שפגשו אותי במפגשי הרכב השונים (רידינג / ר"ג / קניון הזהב) נדהמו לראות אותי מסתובב גם בין אנשי ה"רייסים", ויותר מזה מכיר ומדבר עם רבים מהם.

כן, יש לי חברים גם מ"האגף ההוא" ואני איני מזלזל בהם, אלא מכבד רבים מהם.

נכון, ישנם הרבה "משפרים" ששופכים כסף על המכוניות בלי להבין על מה ולמה, רק בשביל לנסוע יותר מהר (או לעשות יותר רעש), וזו זכותם. אלו לא זוכים לכבוד רב בעיניי אבל הם גם לא אנשי הרייסים שעליהם מדובר, אלא חבורת ילדים מתלהבים ולא יותר.

העצוב בכל העניין הוא מקרים כמו של מר Sterling (לא האדם באופן אישי, אלא הגישה שלו). בין אנשי הרייסים, יש כאלו שיכולים לתת הרצאה מאלפת ללא מעט חבר'ה פה על נושאים כמו מכונאות, שילדות, שיפורים וכד' ולשלוט ברכב הם ידעו כשהחבר'ה פה עוד היו עסוקים בהכנת שעורי בית (ואולי עדיין עסוקים). שוב, לא כולם כאלו, אבל הדבקת תוויות אינה במקומה.

גם אני תומך בדעתו של תומר שאילו הגרעיון הרציני של אנשי הרייסים היה מזמין את חבורת המשמיצים מכלל הפורומים לכבישי אשתאול, היה עדיף אילו אלו היו מסרבים בנימוס ולא מגיעים. שכן, יש לי הרגשה שהפדיחה שהיתה מחכה להם היתה גדולה עליהם.

בקיצור,

אז מה אם הם אוהבים להתחרות בקו ישר ?

אז מה אם הם "שונים" בדיעות שלהם ?

אז מה אם הם מפיקים אדרנליון מלחיצות/רייסים וכד' ?

זו זכותם, זה לגיטימי, זה לא פחות טוב, זהו ספורט מוטורי לכל דבר ועניין בכל העולם, זה גם דורש מיומנות (נראה אתכם מזנקים עם 250 כ"ס בהנעה קידמית בלי להשאיר את כל הצמיג על הכביש או מזנקים אם הנעה אחורית חזקה מאד בקו ישר), הם חובבי מכוניות וספורט מוטורי כמו כולם !!

אז תרדו קצת מהעץ הגבוה שעליו התיישבתם, כי הנפילה משם תהיה כואבת הרבה יותר ..

דני G.

פורסם
...להגיד שהם לא עשו את זה אלא נהגים זה להתחבא מאחורי האמת ....דובי

ואני שואל אותך ידידי...

מהי האמת ?

שזה לא חוקי ?

והאם זה חוקי לבדוק איך מכונית (לצורך העניין 206cc) "יושבת" בסיבובים

במהירויות של 150 ?

למה אתה לא מתרעם על כך ?

האם היית מתרעם באותה מידה אם הכתבה היתה עוסקת במפגשי המנחת הכל כך נפוצים בקרב העם "השני" ? או "טיולי" השבת המרוכזים ע"י הפורומים השונים ? (והרי מה ההבדל בין שני המקרים ?)

האם גם אז היית מציג את העניין כלא חוקי ?

אני בספק !

הכל עניין של סמנטיקה לדעתי...

האם תאמר את אותו הדבר לגבי "מוטו" שמסקר את מירוצי המוטו-קרוס הלא חוקיים ?

:evilbat: ...השדון

------------------

May the Force be with you...always

------------------

כשאני אמות, אני רוצה למות כמו סבתא שלי, בשלווה, תוך כדי שינה. לא בצרחות, כמו הנוסעים באוטו שלה...

פורסם

לדני מה שמצחיק כאן שדווקא האנשים היותר רציניים כאן והיותר מוערכים מבחינת שליטה ברכב מקושרים בצורה זו או אחרת לכל המשפרים הכבדים ( גיא ,אלי , בני , מומי וכו'.... לא הילדים הקטנים.....) או לפחות מקירים ומעריכים אותם ונותנים להם את הכבוד שמגיע להם ! גם בעבודה שהם עושים ( עבודת קודש ) וגם ברמת השליטה של המכוניות שלהם .

וכמו שאמרת - שמישהו כאן ינסה לשלוט ברכב עם הנעה קידמית ו 250 כ"ס ואני מוסיף + פחות מ 1000 ק"ג.

לפני כ - חודש וחצי ניסיתי קשה ואתם לא יודעים עד כמה !!! ( יהיה לי הרבה ניסיון עם זה........ )

ועכשיו לנושא המקורי של הת'רד ( שאולי עדיף שהמנהלים יחלקו את הת'רד הזה לשניים כי הוא ברח מהמקור שלו..... )

אני בדעה עם השדון !!!!

אתה צודק במיליון אחוז לבדוק רכב ב - 170 סתם דוגמה זה לא יותר חוקי , אז לדעתי הם לא הגזימו !

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

טוב חבר'ה, אני החלטתי שאני מדביק מדבקה של:

"No fear" שתגרום לי להיות תותח ב"פתיחות" ו"רייסים בקו ישר" ותוסיף לי עוד 3 כ"ס :p

ולידה מדבקה של "Koni" שתגרום לי לשבת הייטב בסיבובים ולתקוף פניות במקצועיות. 8)

רון, שחושב שאנשים טיפה הגזימו, שאכן אפשר להנות מכל העולמות והכי חשוב לא לרדת לפסים אישיים כי זה רק פורום ויש לכבד ולהקשיב (גם לקרוא במקרה שלנו) את דעת האחר.

L'amour Toujours

פורסם

רון, שחושב שאנשים טיפה הגזימו, שאכן אפשר להנות מכל העולמות והכי חשוב לא לרדת לפסים אישיים כי זה רק פורום ויש לכבד ולהקשיב (גם לקרוא במקרה שלנו) את דעת האחר.

הפרדוקס כבר מובנה בתוך המשפט... :p

:shock:

:evilbat: ...השדון

------------------

May the Force be with you...always

------------------

כשאני אמות, אני רוצה למות כמו סבתא שלי, בשלווה, תוך כדי שינה. לא בצרחות, כמו הנוסעים באוטו שלה...

פורסם
תומר, אתה :snipersm: (תדמיינו שזה תותח, כן ..)

אני רוצה לחזק את דבריו הנכונים אם כי מאופקים של תומר, שכן מי שמכיר אותו קצת ויודע לקרוא בין השורות ויכול לראות שהבן אדם נשך את השפתיים חזק מאד בין שורה לשורה..

אנשים מהפורום שפגשו אותי במפגשי הרכב השונים (רידינג / ר"ג / קניון הזהב) נדהמו לראות אותי מסתובב גם בין אנשי ה"רייסים", ויותר מזה מכיר ומדבר עם רבים מהם.

כן, יש לי חברים גם מ"האגף ההוא" ואני איני מזלזל בהם, אלא מכבד רבים מהם.

נכון, ישנם הרבה "משפרים" ששופכים כסף על המכוניות בלי להבין על מה ולמה, רק בשביל לנסוע יותר מהר (או לעשות יותר רעש), וזו זכותם. אלו לא זוכים לכבוד רב בעיניי אבל הם גם לא אנשי הרייסים שעליהם מדובר, אלא חבורת ילדים מתלהבים ולא יותר.

העצוב בכל העניין הוא מקרים כמו של מר Sterling (לא האדם באופן אישי, אלא הגישה שלו). בין אנשי הרייסים, יש כאלו שיכולים לתת הרצאה מאלפת ללא מעט חבר'ה פה על נושאים כמו מכונאות, שילדות, שיפורים וכד' ולשלוט ברכב הם ידעו כשהחבר'ה פה עוד היו עסוקים בהכנת שעורי בית (ואולי עדיין עסוקים). שוב, לא כולם כאלו, אבל הדבקת תוויות אינה במקומה.

גם אני תומך בדעתו של תומר שאילו הגרעיון הרציני של אנשי הרייסים היה מזמין את חבורת המשמיצים מכלל הפורומים לכבישי אשתאול, היה עדיף אילו אלו היו מסרבים בנימוס ולא מגיעים. שכן, יש לי הרגשה שהפדיחה שהיתה מחכה להם היתה גדולה עליהם.

בקיצור,

אז מה אם הם אוהבים להתחרות בקו ישר ?

אז מה אם הם "שונים" בדיעות שלהם ?

אז מה אם הם מפיקים אדרנליון מלחיצות/רייסים וכד' ?

זו זכותם, זה לגיטימי, זה לא פחות טוב, זהו ספורט מוטורי לכל דבר ועניין בכל העולם, זה גם דורש מיומנות (נראה אתכם מזנקים עם 250 כ"ס בהנעה קידמית בלי להשאיר את כל הצמיג על הכביש או מזנקים אם הנעה אחורית חזקה מאד בקו ישר), הם חובבי מכוניות וספורט מוטורי כמו כולם !!

אז תרדו קצת מהעץ הגבוה שעליו התיישבתם, כי הנפילה משם תהיה כואבת הרבה יותר ..

דני G.

אני מסכים מאוד.

ואני ביכלל אוהב את תומר ואת יאשה והבאקפצצות,ואת רועי שנועל 4 גלגלים בכל לחיצה על הדוושת ברקס(ברקססססס כל האוטו נעמד דום) :wink:

פבפום! -הודעות ה 300 שלי. :D

• תוכן חדש...