Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה יש לי קומפוננט של mb quart

מדגם dse 216

לאחרונה פירקתי את הסאב מהרכב עד שאני יבנה לו תיבה מתאימה

ולכן העברתי את הבורר במגבר (jbl 75.4) מ hpf למצב flat

כמובן שהרכב היה מכובה וגם המערכת

משום מה הקומפוננט מוציאלי הרבה מאוד באס ואין יותר מידיי כפתורים לכוון כי במצב של flat רק אפשר לשחק עם הגיין

אבל הבעייה שהוא מוציא באס חזק שהורס את הצליל ואי אפשר בכלל להגביר

ועוד יותר מוזר שאפילו שאני מכוון את הכיוונים ברדיו דיסק ל 5- בבאס יוצא באס שהורס את כל האיכות

מיותר לומר שלא טעיתי ושמתי אותו על מצב lpf כי הוא מוציא צליל ולא רק הבאס

יש סיכוי שהסט פשוט לא תקין פתאוום ??

תודה מראש לעוזרים

כפיר

evo 8

אךךךךךך תענוג של מפלצת

פורסם

הבעייה ש בhpf הצליל נשמע על הפנים (שהסאב לא ברכב) הוא מוציא לי רק טרבל ושאני מנסה להוסיף באס ב hpf דרך הכפתור של החיותך שיש שם שלא זוכר כרגע את שמו

אני מקבל באס מתכתי שבילתי נסבל

עד היום לא הייתי צריך באס מהקומפוונט כי הסאב היה בתוך תא הנהג ובאס לא חסר לי שהייתי צריך שהקומפוננט ישלים לי

ועכשיו כמו שאמרתי אני זמני ללא הסאב

evo 8

אךךךךךך תענוג של מפלצת

פורסם

הקומפוננט יושב על טבעות mdf והדלת של האוטו דיי גדולה כי מדובר בטנדר אז ככה שאני חושב שנפח לא חסר לו

פשוט הבאס במצב hpf לא נשמע טוב כמו במצב flat ששם הוא נשמע טוב אבל חזק מידיי ונמרח ופשוט אני לא יכול להגביר את הסט כי אין לי שליטה על הבאס וזה סתם מאמץ את הרמקולים ונשמע לא טוב

evo 8

אךךךךךך תענוג של מפלצת

פורסם

שכחתי לציין שבהתחלה התופעה הייתה קיימת אבל במימדים קטנים יותר

evo 8

אךךךךךך תענוג של מפלצת

פורסם

לא נראה שיש לך תקלה כלשהי, אין לך עכשיו הרבה ברירות פשוט תחזיר את המגבר לHPF ותחקה עד שתחזיר את הסאב.

SUZUKI Ignis Sport

פורסם

תודה על העזרה אבל מבחינתי זה לא פיתרון לבעייה

נראה לי שפשוט אני יחליף אותם בחנות שקניתי אם לא תיהיה לי ברירה ויקח אפילו משו יותר טוב

כי היום אני לא זקוק לבאס כל כך מהם מה יהיה אם אני יעבור לרכב אחר איתם או ירצה למכור אותם ?

ואני לא אוהב להחזיק מוצרים שאני לא מרוצה מהם זה עושה לי רע (-:

evo 8

אךךךךךך תענוג של מפלצת

פורסם

יש מצב להוסיף קבלים כדי לחתוך קצת את הבאס נגיד ב-80HZ

או לחתוך אותם דרך ה HU תלוי בדגם שיש לך.

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם

אם יש לי אפשרות ללכת ולזרוק אותם למוכר בפרצוף

ללכת על האופצייה הזאת ?

evo 8

אךךךךךך תענוג של מפלצת

פורסם

זה נראה שאתה לא מרוצה מהם, אם יש לך אופציה להחזיר ולקבל/לשמוע משהו שתאהב הייתי מנסה את זה.

מחפש קומפוננט רוקפורד T5...

פורסם

לא שאני לא מרוצה מהם פשוט הבעייה הזאת מאכזבת אותי

חבר שלי קנה גם סט כזה ודווקא שומעים טוב מאוד ואצלו אין את הבעייה הזאת

ואני שמעתי לפני שקניתי את הסט הזה אבל אני לא יכול עם הבעייה הזאת אז כנראה אני יפרק אותם מהאוטו וילך להחליף למשו אחר

שישב גם טוב עם ה jbl 75.4

evo 8

אךךךךךך תענוג של מפלצת

פורסם

תחזיר את הרדיו למצב 0 (באסים) ותוריד את הלאודנסס או באס בוסט.

תוודא שאין במגבר מצב של q או bass boost או משהו אחר בסגנון ואם יש אז תבטל אותם (תוריד ל-0).

המצב המומלץ הוא hpf 50-80 אבל בינתיים אתה יכול גם להסתפק ב full אבל לא לקרוע את הרמקולים!

מקווה שעזרתי

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם

תודה על העזרה עופר

הבעייה שאני מוריד את הבאס ברדיו דיסק ל 0 והאקולייזר מאופס כלומר בלי לאודנס או כל מצב אחר

הבאס נשאר חזק

ובדקתי במגבר כמה פעמים כל הכפתורים כמו באס בוסט ו q סגורים והיחיד שפתוח הוא ה gain

ומה שאני לא מבין זה למה שאני מעביר למצב hpf ומשחק עם ה q הבאס נשמע על הפנים ולא נעים לאוזן כמו במצב flat ששם האופציה היחידה זה רק לכוון את ה gain

כי שאר הכפתורים לא מתפקדים באופציה הזאת

והבאס נשמע טוב (עמוק) כמובן ב flat שהרדיו דיסק על עוצמה נמוכה

(ה gain במגבר לא פתוח יותר מידיי לקומפוננט)

אין לי פשוט שליטה על הבאס בשום דרך שחיפשתי שאני מלמיך את הבאס ברדיו דיסק עד הסוף הוא משתיק את הבאס מהסט אבל שמגבירים קצת דרך הרדיו דיסק הסט משמיע הרבה באס

ומעוות את הצליל

evo 8

אךךךךךך תענוג של מפלצת

• תוכן חדש...