Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק רכבת. כאשקלוני אני יכול להגיד לך שכל פעם שאני צריך להיכנס לת"א בבוקר הרכבת היא האופציה המועדפת. אם תשקלל עלויות עדיף לקחת רכבת ומונית בתוך ת"א ולא לנסוע ברכב, לעמוד בפקקים ולשלם 20 ש"ח לשעה לחניון.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שי , אולי תקרא את ההודעה באמת לפני התגובה?

החניות באוניברסיטה (לסטודנטים) נעות בין 3 ל8 ש"ח ליום.

איפה ראית 20 ש"ח?

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

ליביו - תהיה לארג', יש גם חניונים של 11 ש"ח כמו חניון לימודי חוץ והגן הבוטני

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
חניון דרום נראה כמו הצרות ולרוב עמוס למדי - עדיף להשקיע עוד תרי זוזי ולחנות בשקט.

זו היתה דעתי בזמנו.

ליביו

מסכים לחלוטין.

חניון דרום לא ראוי לחניה של רכב.

זהו חניון חולי לא כבוש, עם בורות למכביר, ואבק שנכנס לכל פינה וחור ברכב - לא משנה כמה מקפידים.

אם משקיעים עוד כמה שקלים לכיוון ה6-7 ש"ח אפשר לחנות כמו מלך בחניון וייז (רצוי בקצוות כדי שלא יפתחו עליך דלתות)

המחירים הם עבור חברים באגודת הסטודנטים שקונים פנקס 15 חניות אחרת המחירים סובבים את ה9 שקלים.

רוני, בתור חובב רכב לא הייתי מצפה ממך לחנות בחניון כזה.

אייל, שאתמול קיבל את העובר האחרון בתואר ולא צריך יותר להגיע למוסד המקולל הזה !!!! :beerchug::bday:

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
שי , אולי תקרא את ההודעה באמת לפני התגובה?

החניות באוניברסיטה (לסטודנטים) נעות בין 3 ל8 ש"ח ליום.

איפה ראית 20 ש"ח?

ליביו

זה אם מצאת חנייה בהם.

אני מגיע לעיתים די קרובות למכון התקנים והרבה פעמים אין מקום לחנות בו. כמעט תמיד אין מקום גם בחניוני הסביבה ואנ נאלץ לחנות בקנון רמת אביב.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אייל, שאתמול קיבל את העובר האחרון בתואר ולא צריך יותר להגיע למוסד המקולל הזה !!!! :beerchug::bday:

לא מתכנן על מנהל-עסקים? ;-)

פורסם

יוליה - זה אם לא קונים פנקס - ולמה לא לקנות פנקס.

שי - אני לא יודע באיזה איזור של האוניברסיטה אתה מחפש - אבל במשך יותר משנה - לא קרה אפילו לא פעם אחת שלא מצאתי חניה לא רעה בכלל באחד מהחניונים.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
לא מתכנן על מנהל-עסקים? ;-)

תן לנוח שנה שנתיים :-D

הנדסת חשמל זה לא פיקניק... :wink:

ובקשר למקומות חניה, אין כזה דבר שאין מקום בחניון,למעט החניון ליד קופי 2 גו, שהוא לא רלוונטי או חניון מדעי הרוח.

בחניון ווייז ובית המגנט תמיד אפשר למצוא חניה.

מומלצת החניה בין שני עצים בבית המגנט, שם חניתי במהלך התואר כדי למנוע פתיחת דלתות על הרכב שלי..

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
חניה בכחול לבן אין סיכוי למצוא שם?

בכחול לבן אפשר למצוא בשעות מסויימות.

אם מרחיקים עד שכונת המגורים מאחורי המרכז למרשם (10 דקות הליכה גג) אז שם יש בכחול לבן תמיד, ובשפע.

לתושבי איזורי 9/10 זה מעולה (חוקי וחינם), לתושבי שאר ת"א זה אופציה לחניה קצרת טווח (איזי פרק במסלול הזהב, עלות שעת חניה כמה עשרות אגורות. מקס' 3 שעות ברצף)

לתושבים שלא מת"א זו בעיה (עלות שעת חניה בכרטיסי קרטון/איזי פרק תהיה יותר מ-4 ש"ח, עדיף כבר חניון.

ול-בלו ג'יי, אשמח אם תסבירי לי איפה חניון החינם שאמרת.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
מסכים לחלוטין.

חניון דרום לא ראוי לחניה של רכב.

זהו חניון חולי לא כבוש, עם בורות למכביר, ואבק שנכנס לכל פינה וחור ברכב - לא משנה כמה מקפידים.

אם משקיעים עוד כמה שקלים לכיוון ה6-7 ש"ח אפשר לחנות כמו מלך בחניון וייז (רצוי בקצוות כדי שלא יפתחו עליך דלתות)

המחירים הם עבור חברים באגודת הסטודנטים שקונים פנקס 15 חניות אחרת המחירים סובבים את ה9 שקלים.

רוני, בתור חובב רכב לא הייתי מצפה ממך לחנות בחניון כזה.

תרשה לי: פחחחחח.

בתור חובב רכב? המכונית שלך עשוייה מקלקר? נכון, זה חניון חולי, אז נוסעים לאט. ונכון, יש הרבה בורות (במיוחד אחרי הגשם), אז נוסעים בזהירות ומתחמקים, בדיוק כמו שאני עושה עם מכסי ביוב ומהמורות בכביש. בנוגע לאבק - לי עוד לא יצא להעלות שם ענני אבק מנסיעה ב-5 קמ"ש, ואת האוטו אני מנקה מדי פעם גם מבפנים. כבר הזכרתי שהוא לא עשוי ממשי?

החשש היחיד הוא שמישהו יפתח עליו דלת - אבל חשש כזה יש כמעט בכל מקום, גם בוייז. למזלי - רוב החניות בדרום מספיק מרווחות.

מצד שני, החשבון הכלכלי פשוט מאוד - 3 שקלים ביום מול כמה? 9? זה 6 שקלים הפרש. בשנת לימודים זה יכול להגיע ל-1000 שקלים ויותר. ולא שאני קמצן, או שאין לי את הכסף, אבל אנחנו הרי צריכים איכשהוא להצדיק את המאבק על הורדת שכר הלימוד, לא? :wink:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
תרשה לי: פחחחחח.

בתור חובב רכב? המכונית שלך עשוייה מקלקר? נכון, זה חניון חולי, אז נוסעים לאט. ונכון, יש הרבה בורות (במיוחד אחרי הגשם), אז נוסעים בזהירות ומתחמקים, בדיוק כמו שאני עושה עם מכסי ביוב ומהמורות בכביש. בנוגע לאבק - לי עוד לא יצא להעלות שם ענני אבק מנסיעה ב-5 קמ"ש, ואת האוטו אני מנקה מדי פעם גם מבפנים. כבר הזכרתי שהוא לא עשוי ממשי?

החשש היחיד הוא שמישהו יפתח עליו דלת - אבל חשש כזה יש כמעט בכל מקום, גם בוייז. למזלי - רוב החניות בדרום מספיק מרווחות.

מצד שני, החשבון הכלכלי פשוט מאוד - 3 שקלים ביום מול כמה? 9? זה 6 שקלים הפרש. בשנת לימודים זה יכול להגיע ל-1000 שקלים ויותר. ולא שאני קמצן, או שאין לי את הכסף, אבל אנחנו הרי צריכים איכשהוא להצדיק את המאבק על הורדת שכר הלימוד, לא? :wink:

רוני

שמע, לא הייתי שם מאז שנים א'+ב' שזה היה ב2002-2003 ,אולי המצב השתפר.

כשדיברתי על האבק הזה,התכוונתי לזה שהוא נכנס לתא המנוע ולכל חלקה טובה באוטו. רכבים אחרים מרימים את האבק ולאו דווקא אתה...

בקשר לוייז, אחרי שנכוויתי מדלת של ג'יפ פעם אחת עם הפולו, עברתי לחנות רחוק רחוק משאר העולם,ליד היציאה החוצה מבניין תוכנה, שם חונות המכוניות שבאמת אכפת לבעלים שלהן מהן : למשל , אאודי TT, אימפרזה STI ואלפא ספיידר שהיו חונות שם קבוע.

אני לא הולך להכנס לך לכיס, אבל חסכון של 3 שקלים ביום, יכול להביא בקלות להוצאה שתעבור את הסכום הנ"ל.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

נכון, עוד 50 מטר יכולים לעשות את ההבדל .

לגבי הרכבת הבעסה העיקרית זה ששעות ההגעה מראשון וגם ברכבות שעוברות דרך רחובות לאת"א לא מסתנכרנות עם השיעורים.

אפשר לקצר במעלה הסלעים שממול לכיכר אחרי העליה ולחסוך עוד 2 דקות לממהרים:)

עדיף להצטער על מה שעשית ולא על מה שפיספסת...

פורסם
שמע, לא הייתי שם מאז שנים א'+ב' שזה היה ב2002-2003 ,אולי המצב השתפר.

כשדיברתי על האבק הזה,התכוונתי לזה שהוא נכנס לתא המנוע ולכל חלקה טובה באוטו. רכבים אחרים מרימים את האבק ולאו דווקא אתה...

בקשר לוייז, אחרי שנכוויתי מדלת של ג'יפ פעם אחת עם הפולו, עברתי לחנות רחוק רחוק משאר העולם,ליד היציאה החוצה מבניין תוכנה, שם חונות המכוניות שבאמת אכפת לבעלים שלהן מהן : למשל , אאודי TT, אימפרזה STI ואלפא ספיידר שהיו חונות שם קבוע.

אני לא הולך להכנס לך לכיס, אבל חסכון של 3 שקלים ביום, יכול להביא בקלות להוצאה שתעבור את הסכום הנ"ל.

אגב אייל, קצת אבק מדי פעם לא יהרוג אף רכב.

הייתה תקופה שהייתי הולך לראות פה ושם אימוני ראלי, והחניתי את הרכב (הפרטי!) והוא נהפך חום בסוף האימון. שלא לדבר על זה שנסעתי איתו לפעמים 2 ק"מ בדרכי עפר. זו אמנם הייתה סיוויק ולא אקזוטיקה מוטורית (או שכן, תלוי את מי שואלים ;-)) - אבל עדיין אהבתי אותה ולא הרגשתי נקיפות מצפון.

ועוד משהו מוזר - כמה שתשמור על הרכב, מרפי ישמור עליו יותר ממך. את הקגנו הצבאית אני תמיד מחנה בלי להשקיע הרבה מחשבה - ובחיים לא השאירו לי דפיקה, או אפילו שריטה. את הרכבים הפרטיים אני משתדל לא להחנות בחניונים, אלא צמוד למדרכה - ועדיין השאירו לי מזכרות.

אביעד

• תוכן חדש...