Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נעלי נהיגה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7012 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
התעלקות: האם נכון שאול-סטאר הם נעלי נהיגה לעניים?

אגב, לא יודע בקשר לנהיגת ספורט, אבל נעליים הכי נוחות לנהיגה שנעלתי עד עכשיו, זה ניו באלאנס M745.

אם אתה מושפע מ"מהיר ועצבני 1" אז כן...

שם הם כיכבו

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אם אתה מושפע מ"מהיר ועצבני 1" אז כן...

שם הם כיכבו

האול-סטאר או הניו באלנס?

כי במהיר ועצבני לא הסתכלתי על הנעליים... איכשהו המכוניות יותר עיניינו אותי. אגב, חרא סרט :roll:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
מה שלא ברור זה למה החלק הקדמי של הנעלי נהיגה תמיד צרות,

זה לא מקשה על שימוש בטכניקת "עקב בצד אגודל"?

אני דווקא מוצא שהכי נוח וקל לי לנהוג זה עם נעלים של אדידס שמיועדות לכדור יד(מאוד רחבות)

מזה בידיוק עקב בצד אגודל?

פורסם

אני גם מחפש נעלים לנהיגה אני נוהג דיי הרבה ביום והנייק שוקס לא שיא הנוחות בנהיגה אחרי זמן מסויים מתחיל לכאוב ברגל

חשבתי על הפומה האלה שמיוצרות ביחד עם פרארי הם באמת כל כך נוחות לנהיגה? דרך אגב מישהו יכול לצרף תמונה שלהם שהוא צילם ולא תמונה של הייצרן ?.

ושווה לקנות אותם במחיר הזה?

http://www.mastersport.co.il/products/37935

עוד משהו איזה עוד נעלי נהיגה יש?

פורסם

שוקס הם לא שיא הנוחות בכלום, זוהי נעל פוזה נטו.

רוצה נעליים נוחות גם לנהיגה וגם להליכה? ניו באלאנס מהדגמים שעולים 400+ ש"ח מומלצים בחום

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לדעתי אתם מערבים פה שני סוגי נעליים

נעלי נהיגה לנהיגה ספורטיבית/מירוץ ונעליים לנהיגה יומיומית רבה (נהגים מקצועיים כגון נהגי אוטובוס, שליחים, סוכנים וכו')

לדעתי נעלי נהיגה לא יהיו נוחות לנהיגת אוטובוס וכדומה מה גם שלא ממש צריך ביצועי רגליים מטורפים, למצב כזה מומלץ נהלי הליכה טובות ונוחות וכאלה יש הרבה (ניו באלאנס, סאוקוני ולדעתי גם מגפיים אוסטרלים הם סבבה כמו red-back או blanstone)...

נהיגה נעימה

לסלי

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

פורסם

הן ניראות לא רע הייתי בטוח שיש רק בצבע אדום בגלל שזה עם פרארי אני יחפש את הנעליים האלה וניראה איך הן יושבות על הרגל דרך אגב כמה עלו לך? ומאיזה חנות?

• תוכן חדש...