Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פיאט אונו 92 אדומה ובקרוב יעבור זמנה וחשבתי לצייר על המכנסה מנוע (ואם זה יצליח אז גם בצדדים).

הכנתי כבר שבלונה של מה שאני רוצה לצייר, עדיין מתלבט בין שחור לצהוב.

יש לי כמה שאלות:

1. עדיף להשתמש בצבע תרסיס או צבע נוזלי?

2. אם אני משתמש בצהוב? אני צריך צבע בסיס? גם אם אני משתמש בשחור?

3. עשיתי חיפוש על צביעה ומצאתי בעיקר לפלסטיקים, וראיתי שצריך לשייף, זה תקף גם כאן?

אם למישהו יש מדריכון או משהו שמסביר את השלבים, אני אודה לו, כאמור לא צביעה של כל האוטו אלא נגיד קצת פחות מחצי של המכסה מנוע.

ודבר אחרון, זה חוקי לצייר על המכסה מנוע נכון? ( שאלה מעפנה אבל לא ראיתי עד היום מישהו שצייר לעצמו על המכסה מנוע)

תודה

פורסם

אני לא לחושב שצריכה להיות בעיה מבחינת החוק

אתה מניח את השבלונה משפשף עם נייר זכוכית צובע יסוד ואז בצבע שתרצה אתה עושה יד אחת "עננים" ויד שניה יסודית כמובן שבין יד ליד 5 דקות ליבוש ובסוף לקה .רצוי לעשות בתנור כדי שלצבע לא ידבקו חלקיקים .

את הצבע עצמו בצע רק עם פיסטולט ! ולא עם תרסיסים אלה אם כן אתה רוצה אונו סטייל עזה

תעשה גם פחחות באותם המקומות אם יש מכות

יום טוב רועי

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

• תוכן חדש...