Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצטרף לשאלה, מהו החלק שצבעת בלבן? לא זכור לי שיש לי אותו..

איכן מצאת את ה"כפתור"?

האם חיברת לשקע המצית או למצבר?

וכמובן שעבודה ממש אבל ממש יפה!

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם
מצטרף לשאלה, מהו החלק שצבעת בלבן? לא זכור לי שיש לי אותו..

איכן מצאת את ה"כפתור"?

האם חיברת לשקע המצית או למצבר?

וכמובן שעבודה ממש אבל ממש יפה!

1. חלק שצבעתי זה חלק מקורי של הרכב אשר מחובר מתחת לקונס עצמו ותפקידו לפזר מים אשר עוברים דרך הקונס !

2. כפתור היה לי זרוק אבל אני מאמין שניתן לרכוש כזה או משהו בסגנון.

3. חיברתי את זה ל + קבוע ול - , כפתור מפעיל ומכבה אותו כך שזה לא נשאר דלוק קבוע .

פורסם

סחטיין, התוצאה נראית סבבה לגמרי.

לא יודע אם הוספת איזשהו בידוד על כל החוטים ושאר החיבורים מאחרי הכונס, לדעתי כדאי לבודד בצורה כלשהי ממפגעי מזג האויר.

מוטי

פורסם

האם הלדים דולקים באופן יציב? הרכבתי לדים במקום המנורה בגג הרכב במיצובישי שהיתה לי והם סבלו מאוד מנפילות מתח אפילו הקטנות ביותר בעת השמעת מוזיקה.

פורסם
סחטיין, התוצאה נראית סבבה לגמרי.

לא יודע אם הוספת איזשהו בידוד על כל החוטים ושאר החיבורים מאחרי הכונס, לדעתי כדאי לבודד בצורה כלשהי ממפגעי מזג האויר.

מוטי

בגדול במקום הזה אין כל כך מגע עם המים , הפלסטיק מפריד בין ראש של לד לבין רגליו , אבל בכל מקרה בידדתי את כל העסק ע"י איזולירבנד חבלה.

פורסם

יצא לי לראות כמה פעמים חשמלטורים (נשמע יותר טוב מחשמלאים) מבודדים דברים מסוג זה עם דבק חם (אקדח דבק) שלמיטב זכרוני אינו מוליך.

ככה גם הכל מבודד ממגע וגם אין שום בעיה של לחות.

מוטי

פורסם
יצא לי לראות כמה פעמים חשמלטורים (נשמע יותר טוב מחשמלאים) מבודדים דברים מסוג זה עם דבק חם (אקדח דבק) שלמיטב זכרוני אינו מוליך.

ככה גם הכל מבודד ממגע וגם אין שום בעיה של לחות.

מוטי

רציתי לעשות אך ישנם 2 בעיות קטנות שבגלל זה לא עשיתי עם דבק חם :

1. אני לא חושב שדבק חם יחזיק בטמפרטורות כאלה גבוהות אשר המנוע מייצר !

2. במידה ואחד הלדים נשרף ניתק יהיה הרבה יותר קל להחליף אותו ברגע שהוא סגור עם דבק חבלה !

• תוכן חדש...