Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עוד סוחר wanna be ברמת גן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כמו כן בלי "הסוחרים" הנ"ל הרבה מהרכבים באמת היו מגיעים לברזל אם בעלי הרכבים היו צרכים לחכות שאתם תתנו להם 500 ש"ח לרכב.

שהרכב עמד בחוץ ברחוב שמישהו יתן עליו 500 שקל,אולי מישהו יראה אותו יעביר מפה לאוזן ויש לו סיכוי טוב להינצל,אחרי שסוחר נועל אותו באיזה מחסן נסתר/מגרש/חצר ומבקש עליו הון ,הסיכוי שלו לחזור לכביש פוחת משמעותית והוא מסיים ערימת חלודה "בלי ניירות".

יש תחרות בין אספנים אמיתיים לסוחרים מי יגיע ראשון ל"מציאה".

סוחרים רוצים להתפרנס בכבוד?! שיפתחו מגרש טרייד אין או משהו למכוניות מודרניות,אני בטוח שיש הרבה יותר עבודה,את מכוניות האספנות שיעזבו לאספנים אמיתיים .

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני גם חושב שכל אדם או סוחר ימכור את הרכב שלו בכמה שירצה ואתה אם תרצה תקנה אף על פי שזה קצת מקוממם אותי,

אבל הבחירה היא שלך ואתה יכול לא לקנות את האוטו עד שהמחיר ירד למחיר שהגיוני בעיניך,

אני אתן דוגמא,

לפני כמה שנים עמדה אצל הסוחר מליד הום סנטר קפרי במצב טוב לשיפוץ שהוא רצה עליה מחיר לא הגיוני לרכב בלי רשיונות,

יצא לי ולעוד כמה ממועדון הפורד לנסות להוריד אותו במחיר והוא היה בשלו ולא מוכן לרדת שקל,

אחד החברים עשה בשכל ונתן לו מס טלפון שלו במידה והוא יהיה רציני במחיר, אחרי כחצי שנה לערך הסוחר מיתקשר אליו שיבוא לקחת את האוטו במחיר יותר נמוך ממה שהוא תכנן לקנות, מה שאומר שצריך סבלנות והרבה מזל, ועוד יותר מזל זה שהוא איתר את הבעלים האמיתי של הרכב שמוכן לבצע איתו העברת בעלות ללא תמורה, מה שאומר שהרכב יחזור לכביש מתי שהוא.

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

אתה מחזק בעצם את מה שאמרתי,אם הרכב היה נשאר אצל בעליו ,חבר שלך/אספן דומה היה מקבל אותו בחינם לשיפוץ עם רשיונות ללא צורך לאתר אף אחד או להיות בר מזל.

הסוחר הזה גרם לרכב לעמוד סתם ללא רשיונות,יתכן שהיה מסיים את חייו כ"גרוטאה" ללא רשיונות,לולא היוזמה והנחישות/הרבה מזל של חבר שלך ,הרכב לדעתי היה מסיים את דרכו על הכביש.

פורסם

אין שום רע "בסוחרים" - איך מגדירים "סוחר" ? - אספן שיש לו אוסף מכובד שהוא מעוניין למכור את חלקו הוא "סוחר"?

אני רכשתי רכבים וחלקי רכבים רבים מכאלו שמוגדרים כ"סוחרים"/אספנים גדולים - לא היתה לי שום בעייה עם זה. גם מקום שהמחיר לא התאים והעיסקה לא יצאה לפועל לא כעסתי ולא קיללתי. רצונו של אדם כבודו!!

כפי שציינו לפני, רכבים מיוחדים רבים המסתובבים בארץ ניצלו על ידי כאלו שניסו להרוויח משהו מהצלתם מעבר לשיפוצם (לעיתים כסף - וזה לא מילה גסה).

לסיכום - אין זה משנה כמה מכוניות יש למוכר. גם במידה והמחיר המבוקש בעבור הרכב גבוה מאשר "מתאים" לכם לא מצריך תקיפת המוכר בפומבי...

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

אדם שמסתובב ואוגר כל מיני "גרוטאות" עם רשיונות ופוטנציאל לשיקום בידיעה שהוא לא ישפצן,מרע את מצבן ולעיתים מאבד את רשיונותיהן ,פשוט עושה מעשה לא מוסרי.

לא הייתי מגדיר אדם כזה סוחר ד"א,לסוחרים יש עסק אמיתי של קניית ומכירת רכבים ,לא אגירת "גרוטאות עם פוטנציאל".

פורסם

ירון, יש הבדל בין "אספן אמיתי", שמחזיק את הרכבים שלו לשם האוסף, ופשוט מסיבה כזו או אחרת מחליט יום אחד למכור משהו מהם, ולבין מי, שכל כוונותיו למצוא משהו במחיר "0" או חינם, ולהרוויח מזה מלא כסף ב"מכה"! תסכים, שזה "כשר, אבל מסריח"!

אכן, יש לא מעט אנשים, שמוכרים את החלקים של האוסף שלהם (ואנחנו אפילו מכירים את חלקם אישית:wink: ), אבל אף אחד מאיתנו לא מנסה להתעשר מזה, נכון, הרכרבים נמכרים במחיר, שבאמת שווים! זה בבהדל...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
ירון, יש הבדל בין "אספן אמיתי", שמחזיק את הרכבים שלו לשם האוסף, ופשוט מסיבה כזו או אחרת מחליט יום אחד למכור משהו מהם, ולבין מי, שכל כוונותיו למצוא משהו במחיר "0" או חינם, ולהרוויח מזה מלא כסף ב"מכה"! תסכים, שזה "כשר, אבל מסריח"!

אכן, יש לא מעט אנשים, שמוכרים את החלקים של האוסף שלהם (ואנחנו אפילו מכירים את חלקם אישית:wink: ), אבל אף אחד מאיתנו לא מנסה להתעשר מזה, נכון, הרכרבים נמכרים במחיר, שבאמת שווים! זה בבהדל...

אין צורך "לבחון" את רצונות וכוונות המוכר!!!

השירשורים בסגנון הנוכחי נפתחים מעת לעת בפורום כאשר בבסיסם תיסכול של רוכש מאוכזב.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

ממתי רצון להרוויח כסף באופן חוקי הוא "כשר אבל מסריח"? נניח שמישהו קנה רכב ב-500 ש"ח והשווי הריאלי שלו בשוק האספנים הוא 5000 ש"ח. מה לא מוסרי בזה שירצה להרוויח קצת כסף? לא טוב - אל תיקנו.

משפט אחד שלך נכון לגמרי: הרכבים בסוף ימכרו במחיר שהם באמת שווים, וזה משום שהמחיר שהם שווים הוא המחיר ששולם בפועל.

כלכלה חופשית.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

אם זה שווה 5000, אז שיבקש 5000, ולא 50,000.

אופיר, מוכר לי הסיפור של ההוא.

חבר שלך לא קיבל את הרכב במחיר סביר בגלל טוב ליבו של הסוחר, אלא בגלל שהוא היה צריך נואשות את השטח שעמד לו מבוזבז מאחורה. אני זוכר שהיו לו שם כמה אמיריקאיות, שגם עליהן הוא רצה מחירים לא הגיוניים ביחס למצבן, ואלה לא זכו בבעלים אוהבים.

הן אומנם זכו לבית חם, אבל החום הגיע מהכבשנים בסין.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם
אם זה שווה 5000, אז שיבקש 5000, ולא 50,000.

.

קובי, זו התשובה, שתואמת לגמרי גם את הדעתי בעניין. אולי אני נאיבי, אבל אני לא מרגיש בסדר, כאשר מישהו מנסה לבקש עבור משהו סכום, שה"משהו" הזה לא שווה אפילו עשירית ממנו! לי אישית זה נראה איפשהו בהחלט "מסריח", אפילו שחוקי למהדרין. זה הכל, וזו דעתי, אף אחד לא חייב להסכים איתי.

אבל שוב- אני רחוק מלהיתנפל על כל סוחר- שיעשו מה שרוצים, ושמי שרוצה- יקנה בכמה שירצה.

ולדעתי- די כבר עם השרשור הזה- אנחנו טוחנים מים... עד לפעם הבאה...:?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

גם ככה עוד כמה שנים לא תהיה את הבעיה הזאת,מהסיבה שהיום רכבים מיושנים לא זוכים להרבה זמן חסד כ"גרוטאות" הביקוש לברזל עלה.

גם החוק של קניית רכב מיושן ב3 אלף על ידי הממשלה לא תשאיר הרבה "מציאות" לסוחרים או לאספנים.

פורסם

8V ואופיר נחזור לפורד קפרי המדוברת, על הרכב הנ"ל נדרש מ"חברך" 800ש"ח והוא הסכים לשלם רק 600ש"ח,

אז אל תספר לי סיפורים על סוחרים , כשאני קונה חלקים לרכב שברשותי אני לא מחשבן לעוד 200ש"ח.

ואם הסוחר הוא כול כך גרוע היה מוכר את הרכב לברזל באותו סכום של 500ש"ח שמתם לב 500ש"ח..

זה הסכום שהסוחר בזבז בשבילו טלפונים למצוא את הבחור שמוכן לשלם עבור רכב עם מנוע גיר וכול המיכלולים.

אז אל תבלבלו ותגידו תודה שיש סוחרים שמוכנים להעמיד אצלם גרוטאות שמוכרים לכם אותם במחירים אסטרונומים כאלו.

כמו כן אני מכיר מספר מכובד של סוחרי רכב שהם אספנים לא פחות מכם ובטוח שהרבה יותר, אז תחשבו על זה:wave:.

פורסם

מספר סוחרים אפילו מגיע למפגשישי ולא מוכנים להיפרד מהענתיקה שלהם...

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם
8V ואופיר נחזור לפורד קפרי המדוברת, על הרכב הנ"ל נדרש מ"חברך" 800ש"ח והוא הסכים לשלם רק 600ש"ח,

אז אל תספר לי סיפורים על סוחרים , כשאני קונה חלקים לרכב שברשותי אני לא מחשבן לעוד 200ש"ח.

ואם הסוחר הוא כול כך גרוע היה מוכר את הרכב לברזל באותו סכום של 500ש"ח שמתם לב 500ש"ח..

זה הסכום שהסוחר בזבז בשבילו טלפונים למצוא את הבחור שמוכן לשלם עבור רכב עם מנוע גיר וכול המיכלולים.

אז אל תבלבלו ותגידו תודה שיש סוחרים שמוכנים להעמיד אצלם גרוטאות שמוכרים לכם אותם במחירים אסטרונומים כאלו.

כמו כן אני מכיר מספר מכובד של סוחרי רכב שהם אספנים לא פחות מכם ובטוח שהרבה יותר, אז תחשבו על זה:wave:.

אף אחד לא מאשים כאן לא את כל הסוחרים, ולא את הסוחר הספציפי מר"ג. לפי מה שאני שומע, הבן אדם דווקא נשמע הגיוני. מעבר לכך- הוא מחזיק (או לפחות החזיק עד לא מזמן) מיגרש מסודר, עם כל ההוצאות לכך. וזה גם העסק העיקרי שלו.

מדברים כאן על אלו, שלוקחים משהו בהיזדמנות של ממש, ומבלי להשקיע כלום רוצים להרוויח עליו המון, ומיד! ומסרבים להבין, שזה בלתי-אפשרי, ובכך הורסים את הרכב. אך ורק על זה מדובר כאן. ותאמין לי, שגם אתה היית מאאאאד "מתחשבן", לו היית צריך ליקנות גרוטאה לחלקים לרכב שלך בסכום של 15-20 אלף שקל לפחות, שלא שווה בפועל אפילו 1000! גם אם אתה מיליונר, לא בטוח, שהיית עושה את זה! לא מדברים איתך על הסכומים של 1000+-!

פורסם

לא שמעתי על מישהו שקנה רכב לחלקים ב-20000 .

אבל לבקש על רכב אמריקאי שלם לפירוק 1500-2000 ש"ח לדעתי זו לא הגזמה,

ולבקש 800 ש"ח על קפרי מושלמת זו בטח לא הגזמה.

מה שכן מגוכח, זה לא לקנות רכב כזה ב-800 אבל ב-500 כן לקנות, בקיצור אלו שתוקפים רק בכדי לרשום משהו בפורום

תבדקו את עצמיכם קודם.:wink:

• תוכן חדש...