Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

RENAULT RSI או PEOUGEOT 106 XSI


G.T
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה אני צריך עזרה, זה אוטו ראשון שלי ואני חייב עזרה..עדיף מכאלה שהיה להם מכוניות כאלה אבל גם כאלה שמבינים ויכולים לעזור זה בסדר....אני רוצה 106XSI או CLIO RSI בין השנים 91-95 אני בדקתי והמחירים מתאימים לי ודי דומים אז אני רוצה לדעת איזה אוטו עדיף מבחינת ביצועים, עלות החזקה, אמינות מכאנית וכדומה...בתודה G.T:-D(דחוף!!)

פורסם

התקציב שלי בעיקרון הוא עד 20K ושתי המכוניות לצורך העניין בהזדמנות המתאימה יכולות להתאים..אני מדבר על עד 20K נטו על הקנייה

אני צריך עזרה די דחוף אז תגיבו

×
×
  • תוכן חדש...