Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב, תקציב עד 5K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קצת מצחיק אני יודע אבל אני רוצה לקנות לעצמי רכב, והתקציב שלי הוא 5000 שקל.. :\

קיצר רציתי המלצות למשהו אמין (עד כמה שאפשר במחיר הזה), והעיקר שיצליח לזוז..

אני לא כל כך מבין אז אני אשמח אם לא תצחקו עליי :p

פורסם

אהלן ,

בתור התחלה - האם התקציב המחושב הוא כולל ביטוחים , אחזקה ותיקונים ?

אם לא - הייתי ממליץ לעשות חיפוש על שרשורים דומים , על קניית רכבים במחיר כזה .

בקצרה - לא בטוח שתוכל להשיג משהו טוב במחיר הזה , כנראה שהרכב ידרוש יישור קו כלשהו - החל מטיפול פשוט וכלה בצמיגים , אוברול , גיר - ומה לא .

תלוי באקזמפלר - יכול להיות שיש שם בחוץ עוד כמה רכבים שווים במחיר כזה , אבל תלוי מה ההכנסה הקבועה שלך .

כנראה שהמכוניות הקטנות והקומפקטיות הן אלו שאתה צריך לחפש - פיאט אונו , פג'ו 205 , סובארו ג'אסטי , פורד פיאסטה .

עם זאת , קח בחשבון עלויות טסטים ואחזקה - תחשוב פעמיים לפני שאתה עושה צעד כזה , מעין עצה אישית . :)

שיהיה בהצלחה .

פורסם

שלום מר בחור!

קודם כל - אף אחד לא יצחק עלייך ואם כן - יש לו עסק עם מר תעלול הנודע לשמצה!

בתקציב הנ"ל המבחר אכן לא גדול, וזה מאוד תלוי עד כמה אתה מוכן לרדת בשנתון.

ככל שהרכב מבוגר יותר יש יותר מבחר אבל השאיפה לאמינות תרד מן הסתם ברכב ישן יותר בשל בלאי טבעי של הרכב.

אם אנחנו מדברים על מכוניות משנות ה90 ומעלה הרי שהאלטרנטיבות הזולות כבר הוצעו - אונו, ג'אסטי, פיאסטה.

אני מקווה שהתקציב המדובר הוא לרכב בלבד, שכן יש להשאיר עוד כסף לביטוח ושאר ירקות, עוד קצת אולי ליישור קו, ועוד קצת לכל מקרה שעלול לקרות.

שיהיה בהצלחה!

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

תקנה פלשטיישן 3 + משחק סימולטור מכוניות !!!

סתם הכי טוב סובארו פשע DL !!!....

על קטנה לא אמינה לא הייתי הולך !!

במיוחד בתקציב שלך !!!

פורסם

לפני כמה ימים ראיתי אחת כזאת במחיר של 4K , גם בYAD2.

הכי מצחיק, שהיא מגיעה עם ריפודי עור מקוריים.

לפי דעתי אחלה מציאה.

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

כמו שאמרו לי בשרשור שאני פתחתי לפני כמה זמן,עדיף לא לקנות רכב בתקציב הזה,כי זה תקציב נמוך מידי,עליות הטיפול של הרכב היישור קו שתצטרך לעשות לאחר הקנייה וכו..

ואם בכול מקרה החלטתה לקנות מכונית אז יש כמה אפשרויות לפנייך- סובארו DL , פיאט אונו , שרייד ישנות , audi 80 , סובארו גאסטי,סקודה פיבוריט,לאדה סמרה.

פורסם
תקנה פלשטיישן 3 + משחק סימולטור מכוניות !!!

סתם הכי טוב סובארו פשע DL !!!....

על קטנה לא אמינה לא הייתי הולך !!

במיוחד בתקציב שלך !!!

ממתי אמינות היא נגזרת של גודל רכב? אגב, ההיגיון שלי אומר ההיפך. הרי רכב קטן הוא רכב שלרוב הוא פשוט יותר, ללא מע' מסובכות שלרוב אורך החיים שלהם קצר יותר.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

חפש רכבים שנכנסים בתקציב שלך, וקנה את זה שהוא במצב הטוב ביותר.

ברכבים מהשנתון הזה ובטווח המחירים הנ"ל חשוב מצב תחזוקת הרכב בפועל. חפש בפורום שרשורים דומים.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
ממתי אמינות היא נגזרת של גודל רכב? אגב, ההיגיון שלי אומר ההיפך. הרי רכב קטן הוא רכב שלרוב הוא פשוט יותר, ללא מע' מסובכות שלרוב אורך החיים שלהם קצר יותר.

מה שאמרת תסלח לי ממש לא נכון ... עדיף מכונית שנוסעת, אמינה וטובה בלי שום קשר לגודל שלה... גדולה או קטנה...

פורסם

סנטה קלאוס - היחיד שידבר שטויות הוא זה שרשם שמכונית קטנה לא תהיה אמינה.

ומה שאתה אמרת בהודעה האחרונה, לא סוטר בשום דרך את מה שאמר רועי, אך לעומת זאת סוטר את מה שאמרת אתה בהודעה הקודמת.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

לדעתי אמינות היא לא שיקול בשנים האלה לבדוק כל מקרה לגופו

5000 יש אופציות טובות רוצה בכל זאת את הסטיגמה של אוטו אמין סוזוקי סוויפט או סובארו דיאל מאמצע -סוף שנות ה80

רוצה רכב מהנה 205 או רנו 5

יש גם אופציות כמו שרייד או או פיאט אונו חלקים מאוד זולים וחסכונית בדלק

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

פורסם

ZX משנים 92-94 רמת גימור בסיסית מנוע 1400.

או AX מאותם שנתונים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...