Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב, תקציב עד 5K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש גם את אפשרות הפיאט טמפה שנים 90 -92 אפשר ךמצא כאךה במחיר הנ"ל הדגם של הקרבורטור מוצלח יותר מההזרקה מבחינת חלקים ואמינותם ומחירי החלקים שלה לא ממש בשמים ואוטו ממש חמוד וטוב .. גם אני באותו תקציב לאחר שהיתה לי סובארו לאונה שנת 86 מנוע 1800 ידנית הבאתי אותה ב4 וחצי והלכה בשניה אחת של חוסר מחשבה = תאונה ..

גם אני מתלבט בין הטמפרה לבין האונו או שוב ללכת על בסובארו ..

לא יודע מה להחליט אבל מקוהה שנתתי לך עוד כיוון ראיה ..

בהצלחה אלמוג :wink:

תאונה קטלנית . אני פצוע קשה, וסובי הנובחת הלכה לעולמה :cry:

בנוסף להכל, חודשיים שלילה ומשפט .

מקווה לטוב :-(

פורסם

כבעלים מאושר של סקודה פיבוריט כבר כשנתיים וחצי, אני ממליץ עלייה בחום!

לקחת דגם LX שנת 94 שאפשר למצוא באחלה מצב גם באלפיים ושלוש ועם יישור קו קטן וטיפולים בזמן לא תאמין כמה שהרכב הזה מוכן לסבול ועד כמה קשה הוא יכול לעבוד בלי לעשות בעיות.

בשנתיים וחצי לעוןלם לא נתקעתי איתו ואחרי היישור קו שעשיתי כשקניתי הייתי במוסך פעמיים וגם זה לא עבר את ה400 שקל ורק בגלל שאני לא מוכן לנסוע ברכב שהוא לא פיקס.

פורסם

רשה לי להציע לך את הרכב החסכוני מס 1 חיפושית שנת 76 גרמנית אספנות לאחר טסט מנוע 1200 (הוחלף למנוע 83)

תקינה לחלוטין!400 ש"ח ביטוח לשנה 140 ש"ח טסט חצי שנתי לפרטים תתקשר 0544779444 תוסיף קצת יותר מ5000 והיא שלך.

ת

• תוכן חדש...