Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7064 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

היום לקחתי יונדאי אקסנט שנת 2000 לבדיקה ואני רוצה ייעוץ על הריג'קטים, האם כדאי לקחת את האוטו ולא

האוטו יד ראשונה 95000 ק"מ

רג'קטים:

מנוע, מערכת קירור דלק והצתה: דליפות לחץ גבוהות בצילינדרים, לחץ דחיסה לא זהה, רעש מערכת שסתומים, נזילות שמן, סימני שריפת שמן, מדיד שמן פגום, לברר זמן טיפול ומערכת תיזמון, קורוזיה וסימני נזילה בחיבורים, לתאם מנוע, מנוע מזייף, מחשב מערכת דלק לא נבדק, מערכת הזרקת דלק לא נבדקה.

סרן קדמי ומערכת היגוי: שחיקת צמיגים, כוון זויות היגוי

שלדת מרכב(משמעות נמוכה): החלפת דלת אחורית שמאל, צבע פגום, לחיצות פח ושריטות בצבע, תיקוני פח וצבע מסביב למרכב

מערכת בלמים: לפרק גלגלים ולבדוק

העברת כח: שמן כהה בלאי דיסקיות הילוכים, נקישה בשילוב הילוכים

זהו, מחכה לחוות דעתכם האם לקנות את האוטו, בסיכום עם המוכר הוא הכניס את האוטו לטיפול ומחכה להצעת מחיר לגבי התיקונים

תןדה לכולכם מראש

פורסם

השאלה העיקרית שלי היא האם אלו תקלות שניתנות לתיקון (ובעל הרכב מתחייב לתקן במוסך מורשה) או שהמנוע ותיבת ההילוכים בדרך לסוף חייהם?

פורסם

אני בחרתי את מקום הבדיקה שרירותית כי אני לא מכיר שום מכון טוב

ערכי הבדיקת קומפרסיה הם 33 הכי נמוך ו 39 המקסימלי ופעמיים 37

פורסם

לפי מה שכתוב, 90% זה כיסוי תחת של מכון הבדיקה.

במידה והמוכר מתקן ליקויים שהתגלו או לחילופין מוריד את העלות של התיקון ממחיר הקניה,זאת קניה לא רעה בכלל.

הנתונים נראים בסדר גמור,ואם אתה מחפש כלי תחבורה בסיסי ,אמין,סחיר וזול אז לך על זה.

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

• תוכן חדש...