Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7095 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בשימחה ובששון רב קיבלתי את מכשיר האל פסק שהזמנתי מהמשרדיה (זה כאילו אתר קניות לציוד משרדי).

בכל מקרה מדובר על מכשיר שמתחבר למחשב וכשנופל החשמל בבית הוא מחזיק את המחשב כמה דקות ואז מכבה אותו בצורה תקינה.

למה זה טוב ביום יום ? לכלום.

זה מייצב את החשמל בעקרון, אבל זה לא תורם יותר מידי ביום יום.

כל משתמשי המחשבים המנוסים חסרי התלת פאזי בבית תנסו להזכר ברגעים שאמא הדליקה את הדוד, אבא הדליק את הרדיאטור שמן משנות ה-50 שלו אתה הדלקת את המזגן הסדין החשמלי וגם דיברת קצת בטלפון האלחוטי ואז *בום* החשמל נופל ויחד איתו גם המחשב שלך.

את החשמל אתה מצליח להדליק מחדש, לצערך התנור שמן של אבא גם כן ממשיך לעבוד, אבל מה ? הדיסק הקשיח שלך טוטל לוס....

אלפי מגה בייטים של אם פי 3 ותוכנות פרוצות והסירטון המצחיק של הערס שלקח לך חצי שנה להוריד הלכו לגן עדן לדיסקים קשיחים.

די לא עוד !

מקווה שמפה והלאה אני מוגן ולא תישרף לי חומרה.

ואם תישרף לי, לפחות הפעם יהיה לי את מי לתבוע.

בקיצור אחלה עיסקה שבעולם. "זה כדאי !"

12373312c.gif

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם
יש בעיה קטנה...

אם כל הארץ תהיה בלי חשמל, סביר להניח שגם הפורום לא יעבוד, ככה שבזבזת כסף סתם.

חוות השרתים וכל מה שבדרך מגובה ב UPS וגנרטור.

בכל אופן, לירשום שקנית UPS זה ביוק כמו לירשום קניתי מסך דק או משהוא בסיגנון, יש את זה לכלכך הרבה אנשים....

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

קאררה- שרפה של לוחות ומרכיבי המחשב היית נפוצה לפני מספר שנים, היום לא קורה כלום- הכי הרבה נשרף ספק כוח, שזה עניין של 100 ש"ח.

וגם כאן- חברת חשמל תתנער מאחריות. אלא אם אתה מתכוון לתבוע את יצרן האל פסק שלך.

פורסם

429 ש"ח לאל פסק.

דבר מעולה. בעבר נהרסו (לא נשרפו) לי הרבה דיסקים קשיחים בגלל הנפילות חשמל שמאוד נפוצות בחורף בביתי.

אם אני מצליח לשמור את הדיסק חי זאת עיסקאת חיי.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם
קאררה- שרפה של לוחות ומרכיבי המחשב היית נפוצה לפני מספר שנים, היום לא קורה כלום- הכי הרבה נשרף ספק כוח, שזה עניין של 100 ש"ח.

וגם כאן- חברת חשמל תתנער מאחריות. אלא אם אתה מתכוון לתבוע את יצרן האל פסק שלך.

לא נכון, תמיד יכול להגרם נזק ללוח ולשאר הרכיבים במחשב.

הכל תלוי במתח ובזרם על הקו

יניב

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

אני דווקא הכי מבסוט מהאל פסק, כאשר אני שומע אותו מצפצף רגעית גם כשהחשמל נראה לכאורה תקין אבל יש קפיצת מתח בלתי מורגשת.

קפיצה כזאת יכולה למשל לכבות את הממיר של YES/כבלים או לעשות ריסטרט למחשב כאשר הוא מחובר ישירות לרשת החשמל.

עד שקניתי אל-פסק, שכלתי 3 מסכי CRT תוך שנה וקצת.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...