Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לוקח סיבוב חד (פרסה למשל) וזאת תוך כדי לחיצה על הגז לצורך העניין בסיבוב "רגיל" אין נקישות

קראתי מספר שירושרים אך כולם דיברו על "תיקתוק חזק"

אני מבין שהציריה (או הפעמון) מתחילים לגסוס

האם יש מה לעשות בעניין? על מנת להציל את הציריה הנוכחית או שרק החלפה לחדשה תעזור...

פורסם

תודה על התגובות

אשמח עם ממישהו יוכל להתיחס לתגובתו של אביב

אני מעדיף להשקיע עכשיו עשרות עד מאות בודדות של שקלים כבר עכשיו

משאר יותר מכמה מאות כאשר הציריה תתפגר ובכל סיבוב ישמעו ה"דפיקות"

פורסם

שלום רב

דבר ראשון יש לבדוק כי הגרמושקה אשר חובקת את הציריה לא קרועה

אים היא קרועה ואין נקישות חזקות אז יש לנקות לגרז ולהחליף את הגרמושקה ואז חיי הציריה יוארכו

בברכה זיסו יוסי

פורסם
שלום רב

דבר ראשון יש לבדוק כי הגרמושקה אשר חובקת את הציריה לא קרועה

אים היא קרועה ואין נקישות חזקות אז יש לנקות לגרז ולהחליף את הגרמושקה ואז חיי הציריה יוארכו

בברכה זיסו יוסי

שלום.

לא נכון לא מסכים איתך!!!

אים פעמון או צריה נוקשת היא מתה!!! להחליף גומיה ולגרז זה כמו כוס רוח למת.

הפתרון הוא להחליפה.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

אם אתה דוחה את זה (וכן - כל יום זה דחיה) אתה כבר יכול לטלפן למוסך להגיד להם להזמין צירייה ואיזה צד דופק.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

א. לפעמים גם אחרי תחילת הרעש אפשר לשפץ (כמו שאמרו לא תמיד עוזר - צריך לפרק ולהסתכל - לי היה מזל כזה אישית)

ב. בטיחותית - אתה לא רוצה שציריה תכשול לך באמצע נסיעה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
שלום.

לא נכון לא מסכים איתך!!!

אים פעמון או צריה נוקשת היא מתה!!! להחליף גומיה ולגרז זה כמו כוס רוח למת.

הפתרון הוא להחליפה.

בברכה בני ל.

שלום רב

גם אני לא מסכים איתך וזה בסדר

הנקישות נובעות בד"כ מכך שהגומיה נקרעת והגריז שנועד לגרז ולקרר את הגולות "ברח " ולאט לאט נכנס במקומו חול שהוא כנייר ליטוש . במצב שהגומיה רק נקרעה יש אפשרות לנקות ולגרז את הציריה

נתקלתי לא פעם בציריה שלא נוקשת חזק .ואחר ניקוי וגירוז לא הורגשו כמעט נקישות וכך " משכו " עוד טיפול

ברור שעדיף להחליף לציריה חדשה ותקינה לחלוטין אך לפעמים אנשים מעדיפים את הפתרון הזמני הזול יותר ( מותר להם )

אים וכאשר הציריה דופקת חזק ( לא לפעמים ) חובה להחליפה .נתקלתי לא פעם בציריות אשר נשברו לגמרי ( לרוב בהונדה וגם בשאר )

נ.ב

בני למרות שאין לנו היכרות ואני גם חצי רומני אני נותן לך את הכבוד ( וגם מפאת גילך )

בברכה זיסו יוסי

• תוכן חדש...