Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7100 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

מדובר בפג'ו 205 שנת 93 מנוע 1400 קרבורטור

האוטו לפני כחודש התחיל לקרטע ולגמגם בקטנה.הזנחתי.

לאחר שבוע האוטו התחיל להכבות לי בכל רמזור,ואז, כולם הפטירו פה אחד - "זה רק מודול הצתה".החלפתי מודול הצתה.

היום נסעתי לירושלים והאוטו נכבה קרוב ל50 פעם באמצע הנסיעה. קירטע כל הדרך אל הבנק.

ועכשיו קצת רקע כללי שתבינו במה מדובר:

הקרבורטור עבר ניקוי יסודי עם החלפת דיזות לא מזמן, והוא נסע מצויין במשך כמה חודשים. לדעתי זה לא סתימת דלק כי הפילטר דלק נקי לגמרי ולעולם לא יווצר מקרה שנסע על טנק ריק , וגם כשניקיתי קרבורטור החליפו פילטר.

המודול הצתה הוחלף.

אולי המפלג עצמו? יכול להיות?

משהו שאני חייב לציין:

כשהאוטו נכבה לי באמצע נסיעה, אני יכול להתניע מהיום עד מחר והוא לא יחזור לעבוד. הדרך היחידה להפעיל אותו מיידית היא עם צ'וק,- ואז הוא מייד נדלק. אני מושך את הצ'וק ונותן התנעה והוא מיד נדלק.

תודה מראש לכל העוזרים!

פורסם

ראשית החלף את הכותרת לכותרת עניינית, אחרת ימחקו לך את ההודעה.

שנית מתיאור התופעה נשמע שיש בעיה בקרבורטור/משאבת דלק.

זה ששיפצו לך קרבורטור לא מזמן לא אומר שעשו את זה טוב. חכה לתשובתו של מומחה הקרבורטורים- צביקה.

פורסם

נפעמתי מרמת ההשקעה בהודעה, ולכן רק ערכתי מבלי להעלים את השרשור.

עקב ציון העובדה שהרכב מניע לאחר התקלה רק עם צ'וק, אני משער שישנה בעיה באספקת הדלק.

סע לנתניה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

מכיוון שהמומחים לפני קבעו ופסקו, שהכתובת רשומה על הקיר, ובעייתך קשורה קרוב לוודאי לקרבורטור,

ומכיוון שהיה לי הכבוד להכיר את שניהם את רז ואביב, ממליץ לך להקשיב לעצתם ואבחנתם המקצועית, ולפנות אלי , ללא שום התחייבות מצידך, לטלפון הרשום בפרופיל שלי.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

תודה מקרב לב לעוזרים.

צביקה, בשמחה הייתי בא לנתניה, אבל הסיכוי שגרר יתן לי טרמפ מאמצע הדרך עד אליך הם גבוהים מאוד.

א)בעניין משאבת הדלק, האם יכול להווצר מצב שבו המשאבה כבר לא סוחבת, ובכל זאת פעם האוטו נוסע טוב ופעם לא טוב? הלא אם המשאבה גמורה אז האוטו יסע קבוע בקרטוע, לא כך?

ב) להוריד את עניין המפלג מהפרק?

ושוב פעם, תודה.

פורסם
שלום

מדובר בפג'ו 205 שנת 93 מנוע 1400 קרבורטור

האוטו לפני כחודש התחיל לקרטע ולגמגם בקטנה.הזנחתי.

לאחר שבוע האוטו התחיל להכבות לי בכל רמזור,ואז, כולם הפטירו פה אחד - "זה רק מודול הצתה".החלפתי מודול הצתה.

הקרבורטור עבר ניקוי יסודי(לפני 4 חודשים) עם החלפת דיזות לא מזמן, והוא נסע מצויין במשך כמה חודשים. לדעתי זה לא סתימת דלק כי הפילטר דלק נקי לגמרי ולעולם לא יווצר מקרה שנסע על טנק ריק , וגם כשניקיתי קרבורטור החליפו פילטר.

המודול הצתה הוחלף.

אולי המפלג עצמו? יכול להיות? מה זה תוכנית,"נחש נא?

משהו שאני חייב לציין:

כשהאוטו נכבה לי באמצע נסיעה, אני יכול להתניע מהיום עד מחר והוא לא יחזור לעבוד. הדרך היחידה להפעיל אותו מיידית היא עם צ'וק,- ואז הוא מייד נדלק. אני מושך את הצ'וק ונותן התנעה והוא מיד נדלק.

תודה מראש לכל העוזרים!

האם לאחר משיכת הצוק, אתה מסוגל להמשיך בנסיעה, ללא קרטועים, גמגומים, וכבוי הרכב, והאם אתה מסוגל לנסוע עם צוק משוך ללא הגבלת מהירות?

האם אתה מסתמך על עצות של כולם, או שאתה מבצע מה שבעלי המקצוע מאבחנים, ולא " חברים שיודעים"?

הם אתה מודע לכך שנקוי קרבורטור , הוא לא נקוי לכל החיים?

האם אתה מודע לכך שנקוי ושפוץ קרבורטור, בצורה לא מקצועית ולא יסודית. הוא טוב לזמן קצר בלבד?

האם אתה מודע לכך שברוב המקרים, קרטועים שמקורם במערכת הדלק לא נעלמים מאליהם, רק מחמירים עם הזמן?

בברכה

צביקה

פורסם
אם המכונית נוסעת היטב עם צ'וק משוך,יתכן שהתערובת פשוט ענייה מידי.

במכונית עם מאייד נקי ומכוון,משיכת צ'וק תביא ל"חניקת" המנוע.

אלי פרחי ,התערובת לא ענייה, נחירי הדלק בוודאי נסתמו, השימוש בצוק מעלה במעט את הסלד, מונע כבוי וגורם

לתערובת עשירה יותר שמחפה זמנית על הקרטועים, כמובן שהנסיעה בצוק , היא לשעת חירום בלבד,נסיעה ממושכת תעלה משמעותית את תצרוכת הדלק, ותפייח את הפלגחם, ותחדיר דלק לשמן,ויש לגשת בהזדמנות הראשונה, למכון קרבורטורים מקצועי ובעל שם בתחומו, ולחזור על הנקוי.

בברכה

צביקה

• תוכן חדש...