Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איפה שמר???

צביקי
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7022 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הודעתם למשטרה?!

רגע, יש פרס למוצא הישר?

הפרס למוצא הישר הוא כוס קפה עם הלוגו בתמונה.:wink:

sampc9b91e56b7310357.jpg

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

• תגובות 85
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נייקי זה פאסה.

שמר הוא המותג החדש~!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
הפרס למוצא הישר הוא כוס קפה עם הלוגו בתמונה.:wink:

שלום.

הכוס היא שלי פנה אלי בפרטי כדאי לדעת להיכן למסור את הכוס המהוללת.

אכשו תשובה היכן שמר?

שמר יצע להפסקת פרסומות ולחופשה ומנוחה קצרה ! ואחרי שינוח וימלא מצברים יחזור לפורום אים מצברים מלאים ושקיות ריקות.

בברכה הזוכה בכוס בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

הזכרתם לי את "ילדים סורגים ל(מי שחושב שהוא) אלוהים"

כולה שמר, לא צריך להתרגש. יש הרבה שמרים בעוגה.

ואם נגמר אז אין דבר - מחר נקנה עוד אבוקדו :twisted:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

מר קונדס , אתה לא רואה מה נמצא מעבר .

זה לא " סתם " שמר . זה לא עוד משתמש . שמר הפך לשם דבר - דורות שלמים של משתמשים גדלו תחת ידיו האמתניות , ננעלו בציניות , וחונכו לעבור בהצלחה את בחינת הבגרות בלשון ( :p ) - בין אם בכתיבת כותרת תקנית , בפיסוק מתאים , וכמובן - הוא איחד כ"כ הרבה אחים אובדים , שהצליחו להפגש ביחד אצל סבתא בשבת כדי לדון על שבליבם , במקום לערוך שרשורי צ'אט על גבי הפורום .

אז שלא תכפיש את שמו !

;)

פורסם

זה רק נדמה לי, או שאפי (וולדו) עומד להוריד לשתי סבתות את הראש עם מצ'טה בתמונה הזו?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

בן , שים לב שבתמונה אנו רואים דוגמא למה שהדגימו אתמול במופע המוטורי - המכונית האדומה בעלת צמיגים שחוקים , ולכן הוא לא הצליח להשתלט על הרכב בסיבוב והחליק .

לקח חשוב !

• תוכן חדש...